- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Muerte #99678 üzenetére
Összenyomódik, ezek kis grafén csövek és amikor rárakod a hűtést akkor valahogy úgy összemegy mint a harmónika és ez az összenyomódott fal adja meg a hővezető képességet. Minél erősebb a lefogatásod annál jobban megközelíti a 62 W/mK- t a hatásfoka, ezért notikhoz nem annyira ajánlom. Nekem van tömör grafén lapom is; az 1500W/mK de ahhoz tökéletesen összecsiszolt felület kell. Műholdakhoz használjuk (laza 1000€ egy 150x150 mm-es lap)
-
válasz
Muerte #99672 üzenetére
Kedves topikgazda
Csak mert nem tudom figyelted-e az elmúlt kb 2 hetet...én egy ilyet vettem a laposhoz. [link] Jobb mint bármelyik paszta amit eddig használtam a procihoz ((és talán lehetne a vga-hoz is, azt nem próbáltam, sem olvastam)). Viszont azt olvastam hogy elméletileg akár 15 évig nem kell innentől pasztáznom.
Okés azt lehet nem adja mint amit elvárnánk a hővezetésileg, de ha nincs vasalás akkor szerintem a legjobb megoldás. Nálam sajnos kizárt a vasalás lehetősége. Így nézve a legjobb ár teljesítmény a piacon. Elektromosan vezet ezért vigyázni kell a felhelyezéssel, kondihoz nem érhet. Jól oda kell csavarozni, felhelyezésnél el ne csússzon. Ja és persze ha jól tudom laptoppal soha senki nem tesztelte eddig. -
Csupati
őstag
válasz
Muerte #99667 üzenetére
Jó is az a kinai 1060 , anno egy P177sm-a ban közel 2000mhz ig ment el a GPU órajele és nem volt meleg a kártya ,lehet én fogtam ki egy jól sikerült darabot. Utána egy P370sm3-ban a nem kínai hanem Eurocom 1060 meleg is volt és 1.6-1.7 nél fentebb nem ment (pedig ez elvileg minőségi kellett volna hogy legyen) végül lerobbant róla egy kondi és fullba réteg zárlatos lett a kártya.
-
-
gyépés
aktív tag
válasz
Muerte #97812 üzenetére
Ezt jól tetted szerintem. Az a baj, hogy sokan a döntés felelősségét akarják áthárítani, hogy ha bármi van másra lehessen mutogatni.
Tényleg ekkora keretből csak kompromisszumos megoldás jön ki, majd eldönti ő, melyik kompromisszumot választja. Ha leszűkítetted pár ajánlatra, már legalább a nagy átverésektől megóvod, ennyi már elég nagy segítség szerintem.
Bár félek, hogy pusztán az ár alapján dönt, de hátha legalább azokból választ, amiket küldtél. Nekem nincs jó tapasztalatom ilyen helyzetekben, de ugye nem lehet mindenkin segíteni. -
gyépés
aktív tag
válasz
Muerte #97791 üzenetére
De pont most ajánlod valakinek azt az oledes i3-at nem? Akkor őt nem kedvelheted annyira.
Persze, hogy szintetikus tesztek. Pont valós scenáriót, amivel használni fogjuk elég nehéz megalkotni jópár területen. Viszont próbálnak többfèle felhasználási területet is szimulálni a tesztekkel, viszonylag átfogó képet adnak a procikról. Mondjuk a fenti esetben minden teszt kb. ugyanazt mutatja, nem sok érdekesség van. Ilyen alapon tényleg elég volt a FireStrike physics is.
Egyébként ne zavarjon az i3 elnevezés. A 12. gentől kezdve az u-s meg p-s intel i3-ak is "nagyon pörgős kis dögök".De tényleg, aki megteheti mindenkinek azt ajánlom, aki csak casual szinten használná a laptopot.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Muerte #97787 üzenetére
notebookcheck.net-en össze tudod hasonlítani a procikat, minden tesztben. Csak mert nem a FireStrike szerintem a leginkább releváns a tervezett felhasználásnál.
Mondjuk igy. A 1125g4 kb a 5300u ryzennel hoz egyenlő számokat. Ha elég ez alapján a proci, akkor hajrá! Nekem nem tetszett, pláne 200k-ért, hiába olyan szép a kijelző. -
válasz
Muerte #97771 üzenetére
Igazából nincsen most már nagy gap az i3 és az i5 között, mert az i3 is mar tud booost-olni, már csak a cache méret és a maximum órajel a különbség, meg egyes modellekben több mag van. Ha nem fog renderelni vele, akkor igazából semmit nem fog érezni. Viszont a szép kijelző miatt a használati értéke nagyot fog dobni rajta.
-
válasz
Muerte #95831 üzenetére
Tudom
Szóval arra akartam utalni hogy ez a irány amilyen laptopokat ma terveznek és lám pl fentebb amit KillHates mester is belinkelt sajnos mint irány....ezek a laptopok az én szememben már nem azt a benyomást keltik mint sok éve, miszerint lenne egy külön igen strapabíró kategória kifejezetten játék terhelésre, használatra szánva és ez nagyon fontos az egyén kedvére bízva alakítható komponensekből felépítve. Egy olyan prémium kategória ami magas árcinkéjét tükrözi is felszereltsége, kiemelkedő minőséggel járó egyedisége, mely a felhasználók érdekeit "is" figyelembe tartotta a profitra éhező iparággal szemben. A cégek harcoltak egymás ellen ki tud jobb lapost a legkülönbfélébb dizájn elemekkel és extrával felmutatni. Ma meg már egyre inkább azt érezni mintha a különböző márkanevek ellenére 1 csapból folyna a víz. Mintha szép lassan vennének vissza mind ebből, mintha sosem lett volna azelőtt. A kis méret + súly az első és egyre inkább tök ugyanolyan minden lapos kinézetre is, színtelen szagtalan az egész.
Ok, persze nem csak játékra használnak laptopot ma már egyre inkább a megnövekedett teljesítményre nézve, de régen ott volt a quadro ami kifejezetten a szoftver támogatása miatt volt munkagépnek elkönyvelve. A kategóriák szép lassan összefolynak, játszani meg ha ahhoz támadna kedvünk bármilyen laptoppal tudnánk, nem lesz erre külön brand. A hol mikor hogyan fontosabb mint mivel.
A "gamer" nekem jobban tetszett.
A laptop vonal sem különbözött asztali vonaltól a tekintetben hogy a felhasználók szerették piszkálni képességeit, a hozzáférhetőség belekalkulálva adott volt, mint asztalinál amit/ahol még ma is szívesen tesznek világszerte együtt és külön egy alaplap, proci, vga oldalon ha ehhez támad kedv, hisz tehetik, alkalmas mindenféle piszkálgatásra. A laptopokat ebből kivezették más irányt szabtak, egy hasonlattal élve szülői felügyelet alá került mind használat, mint belső tartalom terén.
-
Muerte
Topikgazda
-
válasz
Muerte #91904 üzenetére
Ahogy mondod.Lehet, hogy az vénségemnek betudható paranoia beszél belőlem, de olyan mintha a gyártók felosztanák a piacot egymás között: te csinálsz jó hűtéssel gépet, te jó billentyűzettel, te szép dizájnnal, te jó kijelzővel, te pedig csinálsz tökéleteset használhatatlan oprendszerrel 🍎😂🤣
-
k-adi
nagyúr
válasz
Muerte #87827 üzenetére
igen az biztos bravúr lenne, de olyan 175W körülire tippelem... vagy úgy 200W, hogy dynamic boost-al... na már elég érdekes lenne, főleg hűtés szempontjából
#87824-ben lévő kép alapján azért vannak itt lehetőségek... na majd meglátjuk du. 5kor mit mondanak... valaki majd írhatna egy gyors kommentet ide mi volt mire estére ideérek
-
válasz
Muerte #79637 üzenetére
Rendben, ellenőrizni fogom és beszerzek valami nagyon vékony gap pad-ot kipróbálni (0,03mm)....a mögötte lévő chip soron amúgy gap pad van csak nagyon vékony. Nekem úgy tűnik mintha így jobb lenne a felfekvés. K5 Pro már volt régebben....nem emlékszem tisztán hova volt rakva lehet pont ott volt, csak arra hogy kő kemény volt, ahogy mondod ki volt száradva, akkor meg is jegyeztem soha többé olyat. Ha marad a paszta nekem az is jó ha havonta újrakenem (a tg és mx4 talán nem szárad annyira), nagyon így sem strapálom mostanság.
A proci hűtő és a vga hűtő közé is gap pad lett téve a mester részéről, amit végül kiszedtem, és biztosan igazatok van hogy kiszáradhat, de már a múltban KH-val (csak most nem tetszett neki) emlékszem rájöttünk hogy sokkal hatékonyabban hűt a paszta, szerintem mert vékonyabb és jobb a hőátadó képesség. Megnézve ott pl nem volt eddig semmi kiszáradás az MX4 olyan volt mint mikor feltettem pár hetes használat után. Vagy thermal grizzly már nem tudom végül melyik lett, a tg folyékonyabb még jobban bejön most nekem. Lesz ellenőrzés.A vga felől szépen fújja ki a meleget a laptop.
Most ezzel a kipróbálom így mi lesz dologgal -10 fokot nyertem a procinak, igaz az is benne lehetett hogy nem feküdt fel rendesen. Amióta használom a laptopot szinte sosem volt olyan hogy zárt hátlappal használtam volna, ezzel a procival sosem, a folyékony fém nyitott alj és hűtőpad hozott valami hasonlót régen mint ami most van.Amúgy a mesternél most nem volt túl sok idő így is meg így is stb...rengetegen járnak hozzá. Sok minden történt egyszerre kevés volt az idő mindenre, hát még ami aztán az eszünkbe jut.
-
Frozen
addikt
válasz
Muerte #67070 üzenetére
jegyezd meg tőlem aminek van teljesítménye az áramot igényel, nem véletlen eszik az asztaliban is egy komolyabb ventilátor 5-10wattot.
A ventinek nem elég az rpm jó az ha szállítja a levegőt és be is tudja nyomni statikus nyomásal a szűk helyekre. Szerintem az esetek nagy részében ezt pusztán egy usb portból nem lehet kivitelezni. Most néztem testet 65 euros padról a gyártó szerint tök jó a csávo bemutatta kb 5 fokkal még melegebb elsz a gépe -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Muerte #53598 üzenetére
Ezek az úgymond partíciós tábla összeomlások, amikor még menthetőek a dolgok HDD/SSD-ről.
Igen, HDD-ről csak akkor állíthatóak vissza adatok, ha nincsenek felülírva, SSD esetében viszont a törölt adat csak addig állítható vissza, amíg a TRIM nem fut le! TRIM után már esély nincs a visszaállításra.
Én amúgy a GetDataBack-et preferálom elsősorban, de a Recuva se rossz.
Rendszermentésre Norton Ghost vagy Macrium Reflect(ezt preferálom és használom is!)
-
Gergello
addikt
válasz
Muerte #53517 üzenetére
Haverod legalább csak hordozásra vette a pendriveot.
Kedves ismerősöm adatmentés "archiválásra" vett vagy 5-10 darabot.
Neki is állt otthon az archiválásnak. Pótolhatatlan családi fotók, videók, de nem ám másolással hanem a kivágás/áthelyezéssel, hogy a gépről persze törlődjön.
Úgy a 4.-nél tartott, amikor egyet kiváncsisából ellenőrzött... utána telefonált nekem, hogy gond van. -
válasz
Muerte #53515 üzenetére
Eddig én is így tudtam.
[link] Ezt a beszélgetést fordítgattam, ott a szakik konkrétan nem mondták a kérdezőnek hogy olyan nincs, valami hiba stb....persze nem laptopos hardverről van szó. Jó régi.Muerte: Én 512GB microsd-t vettem régen és kb 1GB volt abból igaz. A jelenlegi 512GB kártyámat már egy gyakran látott piaci árustól vettem, megbízható, ha rossz az árú visszaveszi, de neki mindig jó árú jön.
-
Kódos
aktív tag
válasz
Muerte #49383 üzenetére
Akkor a 11k GP score nekem nem normális?Akár lehetne azért azt vegyünk figyelembe hogy még mindig tulmelegedik a procim,amit biztos újra pasztázok,apropó nem tudjátok hogy ez a szerelő kit megfelelő lehet olyan munkákra hogy maximum egy paszta csere? [link] Ezt tervezem megvenni mert kellenek a kellékek telefon szereléshez is de ez elvileg jó laptop cserékhez csak nem tudom hogy a fejek jók pl a scar 2 hátuljához leszedéséhez...
-
Kódos
aktív tag
válasz
Muerte #49359 üzenetére
Jelenleg a 425.46 driver van fent ez van az asus oldalán a scar 2 notebook driver-re.de felrakom újra geforce experence nélkül.KillHates javaslatára nyomtam egy superpostiont-hwinfo alatta.Valami őtlet? Azt mondta 85W ha megvan gpu fogyasztásba akkor ennyi rotty,na de én avg 38W látok maxba is 68W.valami akkor itt nem jó.
-
Kódos
aktív tag
válasz
Muerte #49355 üzenetére
Újra csináltam mert nem néztem itt már láttam 400mhz-et is 3-4fps és konstants power limit felirat amig nagyon laggolt,érdekes előbb nem volt ilyen,és most is gpu 60c,cpu nál mac 76c láttam az egyik core-on de átlagban az is megál 70c környékén,proci végig 4ghz all core,érdekes hogy amikor phscy teszt volt és a procit terhelte le,1405mhz volt a kártya 1% load.Mintha amikor terhelést kap képtelen normálisan müködni mi lehet ezzel a szarral,kiakadok mostmár lassan.
Graphics score 3 616,Physics score 14 831 Combined score 972
-
Kódos
aktív tag
válasz
Muerte #49353 üzenetére
Jó végig néztem,most a profile 1-ben mindenhol 1594mhz-en van 825mV-tol kezdve semmi eltérés,másik,tegnap gyalultam le a legfrisebb drivert csökkentet módban ddu-val és raktam fel azt a drivert ami a gyártó oldalán is van(beirtam googlebe hogy scar 2 driver),legfrisebb biost raktam fel.intel chipest-ből is a legfrissebet.De megcsinálhatom újra is geforce experience nélkül.Meg vannak a tesztek firemark alatt egy észrevétel a végén itt azt írja nekem hogy GPU#1 Intel(R) UHD Graphics 630/GPU #2NVIDIA GeForce GTX 1060 Most akkor nem is jót nézzünk msi ab-vel?Már tényleg nem értem,viszont mindegy mert a játékok fixen a 1060-ról futnak lent a tálcán jelzi.A képek benchmark sorrendben vannak.Láttam egyébként hogy valamelyik tesztnél besett az órajel 680mhz-re annyira még játékok alatt se esett be,ami fura hogy phys benchmarkban meg fixen 1185mhz körül volt beton fixen.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
Kódos
aktív tag
válasz
Muerte #49351 üzenetére
Nagyon kínai ez a curveos dolog,nem látom át se ezt csuszkás szarságot nem igaz hogy 1-enként kell egérrel behuzni,meg azt se hogy mit kellet volna csinálnom,825mV nél nehúztam a csuszkát 1600mhz-re.onantol ugyanugy 1600mhz-re álítottam a mV-okat 850,875,900 ezek mint 1600mhz.Mit kellet volna csinálnom?Egyébként töltöm már a firestrikeot megnézzük mit mutat,viszont akkor vissza rakom alapra addig
Szerk:igen azt írta profile 1 loaded aztán pipa,aplied,és pirosan kivan rajzolva az éppen müködő profil -
Kódos
aktív tag
válasz
Muerte #49345 üzenetére
Nem tudom jók lettek e az eredmények,vagy hogy jól álítottam be ezt a curve dolgot,sose csináltam még ilyet.lenetebb vannak a képek játék közben Profile 1-röl(Csinálj egy curve-ot 825mV-on kb.1500-1600MHz körül,)és profile 2-röl is(és egy másikat max. 875mV-on 1750 környékén)
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] <------Profile 1
[kép] [kép] [kép] [kép] <--------Profile 2 -
MR007RM
addikt
válasz
Muerte #47279 üzenetére
Úgy beszéltük meg biztos ami biztos az is legyen. Meg ügye a szabvány heat sink legutóbb kicsit meg lett faragva a jelenleg használt kártya miatt......várok mint fájó foggal a fogorvosi váróban.
(#47280)hito:
Lebuktam. Hosszú....kiborultam, elszakadt a cérna. Nem igazán szeretnék róla beszélni.
inkább viccesen folytatnám....nem tudtam a telómat tovább fejleszteni.Jó hogy újra látlak, vegyél egy jó laptopot. Igazi zsebbenyúlós topik.
(Kívánom legyen ön is milliomos!
, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni.
Sajnos nem vagyok szakértője a témának. Az első gamer laptopommal próbálom okosan megoldani az igényeimet, ami nem egy átlagos mások szerint, és most itt vergődöm tuning ügyben immáron sokadjára.Konfigomat alul meglesni és leborulni előtte.
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte #47279 üzenetére
Ha csak az lenne neki (bár most nem találtuk meg, így én is mást kaptam), most jövök tőle, megskalpoltuk (igazából én csak néztem és ő csinálta, de mindegy
) a 8700k-t, meg kaptam pár gap pad-ot, mert a Dell nem mindenhova tett, ahova kelleni fog(hat) és mondhatom, egy egész doboznyi padja van, mindenfélle méretben, szóval nem hiszem, hogy ez akadály lenne nála.
-
-
MR007RM
addikt
válasz
Muerte #45095 üzenetére
Nem akartalak már megint privátba megkeresni, mert valami miatt úgy gondoltam ez nálad már lecsengett téma. Egyre kevesebben kínlódnak már ezzel, sehol sem találok utalást a neten, ki készítene másoknak ilyen driver megoldást. Én sajnos erre képtelen vagyok, semmit sem értek belőle. Csak egy dolog nyugtat KillHates-nek sem sikerült, pedig emlékszem a legelső találkozáskor megtudta nekem csinálni, igaz az valahogy más hogy volt.
A 980m mókolása is mintha kicsit más lett volna, talán egyszerűbb, arra van is leírás, bár azt sem én csináltam és akkoriban nem is kellett utána sokat variálgatni.Az oldal még tesztel, keresi a vírust
....mindjárt szedem és megnézem.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte #44242 üzenetére
Még az első gamer gépemmel voltam nálad, mikor egy 970m-et vettem tőled egy AW 17 R1-be.
Akkor ICD a megoldás, ha asztali procis a gép. GPU-ra mehet ugyanez ilyenkor? MX4 valóban hamar degradálódik, ezt én is tapasztaltam a Predator-nál, mert az mindig elengedte 80-85 fokig a GPU-t és az idő előrealadtával ez egyre hamarabb jött el, de alapvetően elégedett voltam a pasztával. -
válasz
Muerte #44184 üzenetére
Ha azt mondod, hogy az IC Diamond kemény paszta, akkor a Kryonautra nem is tudom mit mondanál 🤔
Én azt (mármint a Kryonaut-ot) nem szoktam notiba javasolni mert a mobil procis hűtés lefogatások szerintem ahhoz a gitthez kevesek. Desktop procis notiban elmegy, főleg paperclip mod után (bocs matyee 😂🤣)
Az IC Diamond jó választás! (Csak nehéz beszerezni) -
Darth_Revan
veterán
válasz
Muerte #44184 üzenetére
9-es sorozatú púpos prociknál milyen vastag a cpu mag?
Kíváncsi vagyok mennyi javulást lehetne elérni hőmérséklet és púposság terén ha csiszolópapírral picit meg lenne csiszolva...kár hogy a bga laptopoknál ez picit nehezebb mint asztali procinál
Más:
Visszajött a laptop és feltűnt, hogy már megint elég hangos coil whine hangot ad ki a bal alsó sarka felől. E miatt tavaly már alaplapot is cseréltek benne és azt mondták megjavult, viszont most megint hallom. Azonban gyanúsan onnan jött a zaj ahol a SSD is van, így kivettem és kipróbáltam USB-n keresztül asztali számítógéppel is és láss csodát...valóban az SSD adja ki a hangos coil whine hangot (HD Sentinel szerint 100%-os állapotú).Ez az SSD 256 GB ADATA SU650.
Tud valaki ugyanilyen tudású Sata3 SSD-t ami garantáltan nem ad ki coil whine hangot? Vagy minden SSD ad ki ilyet?
-
válasz
Muerte #43670 üzenetére
A legtöbb komponens a PCB felé adja le a melegét, kivéve ezek alól a BGA-s cuccok. Azoknak van a hűtő felé megoldva a hűtésük. De pl. egy FET így néz ki:
Tehát úgy van ahogy mondod, azzal, hogy most a PCB melege közvetlenül a K5Pro-n keresztül eljut a hűtésedre, sokkal kevésbé melegszik az MXM-ed. Ha majd szétszeded akkor tudsz még egy olyan "csalást" megejteni, hogy szerzel a TV javítós topic valamelyikéből nagy és vastag, puha gap-pad-ot és azt az MXM és az alaplapod közé teszed. Azzal még lehet nyerni!
Nekem így van belőve a gépem:
Én sem hallom gyakran a ventiket... A GPU többet fogyaszt, ha fut valami flash...#43671
azt tök jó, hogy megemlítetted, hogy a csavarokat csak ésszel lehet meghúzni, ha a gap-okat K5Pro-ra cseréli az ember -
válasz
Muerte #43666 üzenetére
A vrm-ekről szó sem volt. Azért lett alacsonyabb a hőmérséklet, mert megnövelted az aktív hőátadó felületet, azaz megvajaztad az egész PCB-t ezzel összekapcsolva a hűtőbordával. Professzionális területen ez mindennapos: az avianotikában, az autóiparban az űrtechnikában.
A számítástechnikában azért nem alkalmazzák mert úgyis szétszedik otthon a szarokat a júzerek, meg drága lenne és mert az elévülést bőven kibírja a hardver azzal a kevés hűtőpasztával is.
-
válasz
Muerte #43657 üzenetére
Telefonon beszéltük meg a részleteket. Mivel a 1060-ban a DDR5-ök 2 GHz-en mennek, így kb 1-1.5W hőt disszipálnak, amit rövid távon (értsd 1-2 nap mire eljut hozzám a gép és lesz rajta K5Pro) még porszárazon is elmennek. Meg igazából a ramok hűtése akkor releváns, ha tuningolva vannak, különben referencia órajeleken vígan elkocognak a világ végéig csupaszon; lásd ram modulok, de van olyan policy a Dell-nél; hogy DIREKT nincsen gappad a hűtés alatt, mert a GPU fűtené a RAM-okat! Általában egy notebook-ban kb. 10W meleget termel a 16db memória modul, ami annyi mint a PCH-é.
"Kisérletnek is kár volt,hosszútávon meg egyenlő a füsttel,mert a maghőfok nem lesz magasabb,észre sem veszel semmit az egészből,miközben a memóriák már izzanak..."
A másik, hogy nem azért lettek levéve a gappadok, mert ram melegítené a heatsinket, hanem azért mert feltételeztük a te megjegyzésed alapján, hogy a betonkemény fehér coolpad-ek miatt nem fekszik fel rendesen a DIE-ra a hűtés. De nem jött be. Úgy néz ki power limites a kártya.".Azért van mert egybefüggően beborítottam a k5-tel,és az 0,1mm pontossággal odailleszkedik mindenhová ahol légrés van."
Lelki szemeim előtt ez a kép rajzolódott ki!
Látom ahogy RM007 nyomdokaiba lépsz -
solyom76
senior tag
válasz
Muerte #43141 üzenetére
Szia!
Muerte.. !!
Hát valahogy elindultam a szabadba játszadozni rc autóztam kicsit..
Most sem nagyon merűltem bele a gamer notikba.. egy kicsi kis Clevo p15sm em van.. I7 4900qm gtx 980m 8gb al..
Most ez kell megint,kint hideg van...
Az msi vel hová máshová mehetnék mint ide...
Köszi az infót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged