Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa74
csendes tag
Csak meg szeretném nektek köszönni az ajánlást.
Megvettem a Lenovo Legion 5-17ACH6H a szlovák alzából.
Egyenlőre minden oké. Kicsit hangos volt a gép, pörgött a venti rendesen stb.
Éredekes volt, mert az eszközkezelőben mindkét Vga szerepelt a videókártyánál (lehet ez kavart be).Most már csak az Rtx 3060 van ott. Igaz próbálgattam a hibrid módot is, lehet akkor volt ez. Az energiabeállításnál is átállítottam 99%-ra a max proci teljesítményt. Eddig jónak tünik. Bár még nem volt tesztelve nagyon komolyabb igénybevételű játéknál. Majd idővel meglátogatom KH mestert is, illetve Malak-ot is. Egyébként a Párkányi alzaboxba nem vitték ki, mert túl nagy volt a csomag (gondolom nincs olyan nagy ajtó rajta vagy csak éppen foglaltak voltak). A Komenského Želiezovce(coop) boxba kértem, így sem volt nagyon messze. 1129 euró volt jó pár napig amíg vaciláltam, mire lecsaptam rá 1139 lett
Most meg persze levitték 1109-re
. A Win telepítés is picit megtréfált, de youtube videókat nézve hamar rájöttem, hogy a Biosba ki kel kapcsolni a secure boot-ot és utána minden simám ment.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most meg persze levitték 1109-re
. A Win telepítés is picit megtréfált, de youtube videókat nézve hamar rájöttem, hogy a Biosba ki kel kapcsolni a secure boot-ot és utána minden simám ment.
Muerte