- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszi85
tag
válasz
tomcica #88471 üzenetére
Igen a #619-s vagyok.
A versenyről annyit h ez nem olyan full professzionális, nincs chipes időmérés.
Amellett nagy hagyománya van (asszem ez volt a 22.), mert az 1921-s népszavazás előtt tiszteleg. Így a részvevők is vegyes felvágott, de Sopronban két atlétikai klub van a SMAFC és a SFAC ők szép számmal szoknak lenni. Gyerek és felnőtt futam is volt külön.
Felnőtt 2 kategória 15-45 és 45+. Idén beálltam előre a rajtnál, nem szoktam, de így jóval kényelmesebb, nem kell kerülgetni a lassabbakat és nem ragadsz be.
Most változtattak a befutó útvonalán, ami nem volt jó ötlet. Bevitték az óvárosba, ami macska köves(nagyon tud csúszni) és sok a kanyar. Puma Velocity nitro WTR-be futottam meglepően jól tapadt, tavaly Pegasusba csúszkáltam. Időm nem mértem, olyan 15 perc körül lehetett(majd talán felrakják). 2 idősebb kategóriás megelőzött, de nem tudtam h abba estek így amikor bemondták a nevem volt meglepődés rendesen.(hátul teáztam az egyik csapattársammal). Örültem a fejemnek rendesen
.
A szervezés elég jó, útvonal biztosított volt. Végén ajándék(világítós karkötő), tea, müzli szelet. Szóval jó hangulatú kis verseny, elején végén beszélgetéssel.
Kis negatívum h nincs átöltözési lehetőség.HKorn: Köszi mindenkinek!
Igen reggel hideg volt, akkor kezdett felmelegedni én se tudtam h öltözzek.
A #633 fiatal srác durván behúzta az első helyet.xy.zsolt: igen ő a Molnár Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Microsoft Excel topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest