Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Konafan

csendes tag

Tényleg nektek mi a véleményetek a Beats audio headsetjéről ami a Htc-hez jár? Jobb mint a soundmagic e10? :D Amúgy nagyon elégedett vagyok a Soundmagic e10-emmel ...
    Nagyon jól szól,de még járatni kell! Igényesnek és masszívnak néz ki meg érződik!

Jót röhögtem hogy a kis kínai másológépek hogy védik a saját terméküket a hamisítástól,hogy online ellenőrizhető kóddal van ellátva,amit kaparós sorsjegyhez hasonlóan oldottak meg! Jó ötlet.... Hogy foshatnak saját honfitársaiktól.... :DD Mondjuk rohadtul bosszantó belefutni hamisítványba,még halláskárosító is lehet, szóval küldöm is vissza a 3 fontért vett SE. hpm-70-et kenjék a hajukra,és inkább megforrasztatom a régit kollégámmal,amíg személyesen nem tudok valahol venni és leellenőrizni! :O

Hamisítvány jelei: sokkal merevebb,nem gumis bevonatú kábel, calipso rádió hang némi basszussal,vagyis csak közép és némi basszus van. Amúgy kinézetre teljesen hasonló,még aranyozott is a jack!

Anno még a speedshopban vettem az eredetit! :R

• Konafan

csendes tag

válasz #16820480 #24978 üzenetére

Végül 90 pár fontért ment el az egyik ajándékba kapott IE8, többi is 50 körül jár...szóval nem ezt a kategóriát kerestem! Amúgy is mintha túl nagy lett volna méretre...sportolni nem biztos hogy jó lett volna, pláne túl drága. Amúgy még a-jays 1+ ,vagy 3-at akartam volna. Ezek jobbak mint az E10 elektonikus zenére, vagy M4?

• Konafan

csendes tag

válasz zack #24966 üzenetére

Hát végül liciten egy soundmagic E10-lett... Az IE8-at árulókat kérdeztem,hogy van-e gari,vagy számla! Erre egyik írta,hogy "No warranty or receipt as the headphones were bought with factory imperfections hence price. The headphones and accessories are not damaged in any way. " Vagyis ha jól értem ez valami gyárilag hiányos,vagy csomagsérült lenne :F konklúzió: gyanús 40 pár fontért! Akkor másik ajándékba kapta feleségétől,ezért nincs semmi papírja róla állítólag! fura ez is szintén hasonló árnál tart a licit és megbízható eladók UK-ban! :F Dilemma.... mert ha mákod van akkor nagyon jó áron ki lehet fogni licites dolgokat!

• Konafan

csendes tag

válasz contaxg #24954 üzenetére

Igen licitre gondoltam fontban,hogy annyit adnék érte,de ha ilyen jó,akkor akár 40-50-et is,de elgondolkodtató a hamisítvány .... Igazából ezek mind licitesek,ahol minnél olcsóbban indítod,annál többen kapnak rá talán! Most láttam e10-et amit meg 35-ért adnak,de valami hülye addig licitált,amíg 33-ért vette meg gari nélkül... erről ennyit! Amúgy hallottatok már hamisítványról? Többen is árulnak itt UK-ban használtan,vagy ajándékba kapottan IE8-at... kínából,és egyéb világ végéről nem is áll szándékomban rendelni!!!

• Konafan

csendes tag

Na csak megtaláltam a választ a TRRS-el kapcsolatban! Ezek azt írják,hogy átalakító kell hozzá,de azokkal is hibák fordultak elő felhasználók általl jelezve,és javasolják a legutóbbi szoftverre frissítést! Talán ez megoldhatja,hogy átalakítóval használjuk,de kétlem,inkább nem kockáztatok... :((( Ez hátha jó infó másnak is,de aki netán használ ilyesmit Galaxy S2-vel akkor írjon már hogy müködik neki!

Leírás:

“NO, I’M CONFIRMED NOT COMPATIBLE” – phones that customers have tested that did not succeed

HTC Desire HD (Thanks Rob!)
    “POSSIBILITY OF PROBLEMS” – phones that customers have tested with problems.

Samsung I9100 Galaxy S2 (Thanks Celine!) and Samsung Galaxy S2 (thanks Aaron)
    Other users have also reported that you may need to enter some audio codes into your handset, to increase the default audio levels for Samsung Galaxy S2 (Contact us for more details about the codes reported)
    It is recommended that Samsung Galaxy S2 users are upgrade their phone’s firmware to the latest version, to fix the audio output issues. Please consult your phone’s manufacturer or manufacturer instructions, for performing this process.

forrás: http://equalsgreaterthan.com.au/portal/3-5mm-trrs-audio-adapters-in-stock-use-iphone-headphones/

• Konafan

csendes tag

Sziasztok!
    Samsung Galaxy S2-őn és laptopon való hallgatásra keresek in-ear headsetet,vagy fülhallgatót! Sokat olvasgattam most utánna és árak alapján e-bay.co.uk-ról vennék főként trance,d&b,breakbeat,house,hip-hop,ritkán rock zene hallgatására. Headset annyira nem lényeges,de ha már árban kb. egyeznek,akkor jól jönne! Amiket néztem (kb.árak fontban):

Sennheiser iE8 (max 35-ért licittel)
    a-jays 1 vagy 1 + ( 16, 27 fixek!)
    Soundmagic E10 (max.27) 35 az új
    Brainwavz M4 +mic and remote 35 új! vagy 45újonnan amazonon

Melyiket ajánljátok?

Brainwavz m4 headset kezelné a galaxy S2-őt, ezt írják: "compatible with phones that support TRRS connector, like the IPhone, Android phones etc." De nem vagyok benne biztos,hogy Galaxy S2-ben van-e TRRS connector, amúgy barátnőm Iphone headsetét belepróbáltam de nem vezérel semmit,csak szól a zene... :( Akkor esélyes,hogy nincs benne?

Amúgy régen sonyericsson Hpm-70-et használtam sokáig,kiváncsi vagyok,hogy attól sokkal jobb a minőség,mert összehasonlítottam már Beats headsettel,és sennheiser cx-400-al is, meg bose-al is de ezek nem győztek meg,hogy ennyit elköltsek, de sajna már nem lehet találni szinte sehol sem eredeti hpm-70-et,meg hajt a kiváncsiság is!

Stereo bluetooth headset sokat ront a hangon? SE hbh-ds200-asom van!

Esetleg tudtok olyan fülest ajánlani ami hosszúságában ketté szedhető, mint pl: Hpm-70-es headset anno?
    Köszönöm a válaszotokat!

Új hozzászólás Aktív témák