- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bob143255
csendes tag
9500ft ért megvettem a sony ex450 es fülest és csak ajánlani tudom ennyi pénzért egy szavam nincs és nem is lehet
-
bob143255
csendes tag
Mi a véleményetek a Sony MDR-EX450 fülhalgatoról ?
-
bob143255
csendes tag
hali a vettem egy Sony MDR-EX450 eléggé jól szol nyilván ennyi pénzért teljesen megvagyok vele elégedve az eredeti terv az volt hogy veszek egy sony c 10 et viszont nem tudom hogy az hogy szol annyi kérdésem lenne hogy szerintetek jól döntöttem? zárójelben a sony c10 et 10 ezerért árulták a Sony MDR-EX450 meg 9500ft ért vettem meg
mert írtatok pár negatívumot a c10 röl azért kérdezem részben
részletes értékelésem a Sony MDR-EX450 -röl anyag használat kíváló hangzás teljesen rendben van kifogástalan tartozékok az nem alap csomag szóval kapsz hozzá kis táskát amibe lehet a fülhalgatót tartani azon túl egy müanyag gumi kábelfeltekerésre alkalmas bizbaszt és 8darab (4 pár füldugot hozzá
-
bob143255
csendes tag
Már csak órák kérdése és megveszem a sony c10 -et kereken 10 ropiért aztán írok róla pár sórt meg iszok mellé pár sőrt
-
bob143255
csendes tag
Értem
Amúgy elösször maga a lejátszót probáltam meg fejleszteni de inkább költöttem volna másra mert vettem egy
sony NWZ-B183F mp3 lejátszót 17 ezerért itt egy kép róla:és meglepödtem amikor bele halgattam mert a samsung galaxi fame telefonom (powerampal) egyértelmüen jobb eredetileg azért vettem a lejátszót hogy jobb legyena hangminöség és hosszabb ideig tudjam halgatni de a hangminöség csak rosszabb lett tehát elkellet ajándékoznom eléggé szomorú vagyok mert azt hittem ennyi pénzért kapok egy valamire való lejátszót úgyhogy ha jobb hangot akarok marad a fülhalgató csere
szerintem az lessz hogy itt csabán felkeresek pár áruházat azt amelyik a legjobban megtetszik azt megveszem 11 ezer a keret be fogok menni abba a boltba és meg mondom nekik hogy felvagyo kháborodva hogy ennyi pénzért iylen fos lejátszót kaptam egy szar telefon többre képes ennél és úgy hogy nyilván a EX110 -es fülhalgatót használtam hozzá mer a gyárival még szarabb mer ha kiprobálhat5tam volna az üzletbe hogy hogyan szól akkor nem veszem meg az biztos felvagyok háborodva amikor megláttam hogy csak 5 sávos az equalizer meg hogy mennyire lassua menű már akkor sejtettem hogy ez egy fos .de amikor meghallotam akkor jöttem rá hogy ezt én nem fogom használni és itt nyilvánulmeg az hogy a külsö nem minden
megmondom öszintén a mostani fülhalgatómba olyan erös a basszus hogy a telefonomba vissza kell vennién be fogom válalni ezt a c10-es fülhalgatót mert szerintem itt nem találok jobban és a 10 ezret is kifizetem mert ez békéscsaba és itt szopik az ember az árak terén ha tetszik ha nem rendelni meg nem fogok mert szarok rá
-
bob143255
csendes tag
Én mindenféle zenét halgatok föként elektronikusat a mostani fülhalgatóm sony EX110 ezt akarom jobbra cserélni azért gondoltama c10-esre 10ezer forintnál nem láttam olcsobban szóval ha ennyiért nem éri meg akkor nem tudom milyet vegyek
békéscsaba
a Sony ex110 es fülhallgatom 7500ft amire le akarom cserélni c10-es az meg 10 ezer ,aza kérdésem hogy szól annyival jobban mint amennyivel többe kerűl?magyarán megéri megvennem?lecserélnem?
mer nem tudom kiprobálni a boltba hogy szolnaka fülhalgatók és csak az ár alapján nem érdemes vbálasztani mert a mostani fülhalgatomat is 10 ezerért vettem azzal jól átbasztaka media marktban mert az euronicsban meg 7500ft szóval nem akarom hogy megint átbasszanak -
bob143255
csendes tag
Sziasztok szerintetek milyen fülhalgatót vegyek? találtam eggyet 10 ezer forintért sony c10 szerintetek megéri ? ennyi pénzem van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest