- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #37114 üzenetére
Ez kellett nekem, köszi!
Már veszem is!
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Mindkét fülesem kontaktos lett, keresgélnék alternatíva után. Túl sok pénzem nincs, nagyon max. 5k-ig tudok elmenni. Agybadugós füles kéne, és jó lenne, ha a mélyeket szeretné.Külföldi rendelés nem játszik, nem tudok jelenleg zenét hallgatni, és ilyenkor morci vagyok...
Mit ajánlotok ennyiért?
Köszi előre is!
Most látom, hogy (#37102) kemcso kollégának ezt ajánlottátok: [link] Megfelelő lenne nekem is ez? Mélyek nagyon fontosak nekem, bocsi.
-
szezso15
addikt
Nos, megérkezett a Brainwavz M4-em. Nagyon durva...
Fényévekkel jobban szól, mint az előző Sennheiser MX365-öm, van basszus, sokkal szebbek a magasak, hangosabb, nem serceg, recseg... Nem vagyok egy audiofil, de ez remek!
-
szezso15
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #28164 üzenetére
Rendben!
Akkor megéri a felárat....
-
szezso15
addikt
Most vettem észre: Edigital-ban 8490.- a Sennheiser CX200-II, arról mit gondoltok? 10k-ért a használt Brainwavz, vagy 8,5k-ért az új CX200?
-
szezso15
addikt
válasz
Mittu88 #28160 üzenetére
Köszi, ezeket megcsekkolom!
Még egy kérdés: ezek a Brainwavz fülesek a legjobbak abban, amit én szeretnék? Mert mindenki a Sennheiser-t (n00b-ok a Beats-et) istenítik.(#28162) r6man123 : Köszi, mindjárt megnézem. De most megtaláltam a 10k-s Brainwavz fülest, azt még talán ki tudom sajtolni magamból, és megveszem, nem is kell rá olyan sokat várni.
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Betojt a Sennheiser fülesem, ezért új fülest keresnék. Az ár olyan 7-8k lenne, ennél semmivel se több, és nem vagyok márkahű, jöhet bármi. Az agybadugós kialakítás lenne a legjobb, azt preferálom. Mindenféle zenét hallgatok, de azt szeretem, ha a basszus kicsit rázza a fülem.Nem tudom, hogy mit kapni ennyi pénzért, remélem tudtok segíteni!
Ja, HTC Incredible S-sel kompatibilisnek kéne lennie...
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Új telefon mellé szeretnék magamnak valami értelmes fülest!
Mindenképp "agybadugós" kialakításút keresek olyan 5-10k körül és ha lehet, akkor jó lenne ha távirányítós lenne! (HTC HD2-höz, ha számít!)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest