- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Tegnap megjött az értesítő, ma meg el is megyek a Monk Plus-omért, nagyon kíváncsi vagyok
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Végleg szeretnék megválni az IEM fülhallgatóktól, mindegyiknek, amit használtam eddig, x idő után van elhalkult az egyik fele, vagy teljesen elhallgatott, a kis gumibogyókat elhagyom, stbstb.
Kérdés: Melyik a legjobb ár/érték arányú earbud fülhallgató a piacon?
Amit kinéztem: VE Monk Plus
Előre is köszi!
-
HoaryFox
őstag
Xiaomi Mi aktív zajszűrős füllhallgató
Valaki már találkozott vele élőben? 1-2 tesztet elolvastam, ami szembejött velem, nem tűnik rossznak.
-
HoaryFox
őstag
válasz
kemcso #78724 üzenetére
fericske, sheratan és kemcso köszönöm a válaszokat, ahogy olvasom, az SM E30 V karakterű, attól meg herótom van, én szeretem a középtartományt is
A felsoroltak közül eddig a PMV ami tetszik mind tudásban, mind megjelenésben (azok a VSD-k mind furák bár bukó alatt nem foglalkoztatna
Csak munkába járásba is lenne használva)
Ha jól látom, van ebből a PMV-ből egy MK2, ez jobb lenne vagy rosszabb? -
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Egy IEM fülhallgatót keresek a következő paraméterekkel:
- kiegyenlített vagy enyhe V hangzás (mindenevő vagyok, de főképp power metal, classic rock, D'n'B)
- bukósisakba beférjen
- izoláció jó lenne, ha lenne (lsd. előző pont)
- ár nagyon max. 20-25eElőre is köszönöm!
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Szeretnék fülhallgató vásárolni, ebben kérném a segítségeteket!
Utazás (buszon) közben hallgatnám javarészt, szóval in-ear kialakítású füles kéne, egyáltalán nem vagyok márkafüggő, szóval bármi jöhet!
Amiről hallgatnám az egy Honor 6-os készülék volna javarészt, ezért jó lenne, ha lenne rajta távvezérlő, ill. mikrofon (autót tervezek venni és ahhoz viszont jól jönne, bár tudom, +1 hibalehetőség)
Amiket hallgatok zenét: elektronikus (Trance, Drum and Bass, Dupstep...), rock, jazz, némi pop
Kb. 10ezer JMF körül szeretnék rákölteni, de akár elmehetünk 20ezerig is, hogyha van olyan jó a cucc és megéri.Amit eddig néztem az a Xiaomi Piston 2-es, külföldi áruházak oldalán láttam ilyen jó kis áron, de nem tudom, ezeknél mennyire 100% az eredetiség!
Előre is köszöntem!
Szerk.: Ja, és annyi, hogy eddig egy AKG K370-es fülest használtam, de az egyik oldala már kezdi megadni magát, meg custom csati van rajta, az eredeti amúgy sem támogatta az Androidot
Amúgy hangzásvilágban valami hasonlót keresek, csak mondjuk lehetne jobb az izoláltsága.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest