- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny194
aktív tag
válasz
Johnny194 #84041 üzenetére
Erre valaki?
Meizu EP52 helyett keresek vezeték nélküli fülhallgatót edzésre, utazásra, munkára 30k környékén. Zene vegyes, de áltagnál több klasszikus stílus, így a középtartomány is fontos lenne.
Galaxy Buds-nál van most jobb vétel?
Nekem tetszik az EP52-m pántos megoldása is, abban lehet jobb minőségűt kapni ugyanennyiért? -
válasz
Johnny194 #45065 üzenetére
E30
Mo-on nem nagyon kapni azokat a füleseket, amik hang alapján említésre méltóak. Külföldről GR07 Classic, R-50, Creative Aurvana, VC1000... de ezek a 20e kereten túl vannak márHát a BB nem a hangjáról híres, és akkor finoman fogalmaztam
Egy 10e körüli Sansa-t lenne érdemes venni, a következő lépcsőfok kb a DX50
-
-
MPeter87
őstag
válasz
Johnny194 #31850 üzenetére
Vsonic GR06
Megbízható eladó/oldal.
Adnak hozzá rengeteg szilikon harangot, úgyhogy próbálgathatod majd, hogy melyikkel szigetel jobban.
Esetleg vehetsz hozzá Comply-t e-bay-ről, azzal tuti kevés zaj szűrődik be. -
adammkaa
senior tag
válasz
Johnny194 #27165 üzenetére
Vsonic GR06! 11500-al olcsóbb a shure 215 től, jobb hangja is van , izoláció 5/4es, kábelzaj, 5/4.5, kényelem, 5/4,5 hang 10/8.1, összeszerelési minőség 5/4, tartozékok 5/4, ja és ár-érték arány 10-10. Csak ajánlani tudom, szép hangja van, közepe picit ki van emelve, minden műfajt szeretni. Nekem most van a második 10 órás bejáratáson, és nagyon szép hangja van már most, pedig most fog tisztulni a legtöbbet a közepe.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Johnny194 #27161 üzenetére
IEM-ből én még zajszűrőset nem láttam, hova pakolnád az elektronikát + miről menne?
Viszont ha rádobsz egy kicsit, 26-ért van Shure SE215, ami jól szól, és azt mondják az izolációja is remek!
(Ami inkább jellemző az IEM-ekre, főleg a jobbakra. A zajszűrésről még annyit, hogy nem tesz jót a hangminőségnek, fejhallatósoknál is ezért szokták lebeszélni az embereket. Hol használnád?)
Szerk.: Én is szoktam pl. TSFH-t hallgatni (trailer), M50-el, a 240/260-as Ikaruson már macerás, és esélytelen, ha a motor felett vagy (2. ajtó, a padló alatt), bár azt a 30STM se süvölti túl. Általam hallgathatónak minősített hangerőn. (Otthon, csendben is fel tudom tenni a fejemre egyből, nem okoz sokkot.) Egyéb helyekre jó az M50, szóval szerintem SE215 elég lesz neked!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest