- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huby80
senior tag
válasz
rayoliviero #64123 üzenetére
+1 hybrid re! volt előtte 2 napig piston 3 nekem egyáltalán nem jött be semmi melyet nem tudtam ki hozzni belőle! A másik kettőhöz nem volt szerencsém..
-
válasz
rayoliviero #54166 üzenetére
"- V karater: A hangtartomány két vége (mély és magas) van megemelve, a kettő közé eső tartomány kevesebb hangsúlyt kap." idézet az összefoglalóból.... Nem ártana elolvasni
-
vicze
félisten
válasz
rayoliviero #54164 üzenetére
Más.
P2 erősen V-s, a P3 szerintem jóval gyengébben az. Hangképre mások, de minőségre kb. azonos a kettő. -
vicze
félisten
válasz
rayoliviero #54161 üzenetére
Kamu akció.
24-26 között volt eddig, úgy 1hete 18-20-re vitte mindenki, ha jól emlékszek.
Mikor először felkerült az ibuygou-ra úgy szerepelt hogy3500$.
Ggeekbuying-on 18$.@kemcso: Szinte 100%, hogy nem veszek olyat, ahogy olvasom azonos a Grado GR10-zel a hangzása meg a belseje is.
-
válasz
rayoliviero #48421 üzenetére
Hallgasd meg, ha tetszik a hangja, akkor vedd meg. Többet ennél nem lehet mondani szvsz
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #48414 üzenetére
Ebben tud valaki segíteni? Gondolom még senki nem próbált ilyet. De így ránézésre jónak tűnik vagy nem?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #44292 üzenetére
Az fura, mert ha visszakeresel itt a topikban arra a fülesre, akkor aki hallotta, az nagyon ajánlgatta.
Az ilyen BT füleseket amúgy érdemes kerülni, nem igazán tudnak jó minőséget, mert az egész DAC részt a fülesbe kell bepaszírozni, plusz akksit is, ezért nem igazán marad hely a jó megoldásnak.
i90venom: Ebben az esetben szerintem elsőre próbálj be egy Meelec M6-ot vagy S6-ot, azokon sokat nem buksz, bár gyengébb hangúak az ATH-nál, de olcsóbbak is. Az M6 most volt akciósan, lehet, hogy még tart a leárazás, úgy tényleg fillérekből megvan.
Ati1979: Azért azzal óvatosan. Mármint a kábel hangminősége jó volt, meg szépen meg volt csinálva, de az ezüst kábel elég merev (nem tudom, hogy az összes ilyen-e, majd valaki tapasztaltabb megmondja), főleg télen a hidegben. Viszont ha nagyon merev, akkor nehezebb jól hordani, viszonylag több kábelzajt összeszed és törékeny is lesz. Kb fél év használat után már kezd kontaktos lenni sajna az a kábelem, úgyhogy most visszatértem a kemény 19€-ért vett UE kábelre, mert ez puhább, kényelmesebb. Bár ez meg ugye nem olyan masszív, mint az eredeti Shure kábel.
-
szentkuti11
addikt
válasz
rayoliviero #44290 üzenetére
Quadbeat 2 jár hozzá, nem?
szerk.: Fura. Pedig én arról pedig jókat hallottam.
-
szentkuti11
addikt
válasz
rayoliviero #44288 üzenetére
Eleve a Bluetooth technológia miatt nem ajánlott darab. Egyébként az LG G2-nek tudtommal egész jó a gyári fülese.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
rayoliviero #44286 üzenetére
Nem.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
rayoliviero #44282 üzenetére
Ha nem gond a külföldi rendelés az elbeszélések alapján jól jársz ezzel is, ez már egy magasabb kategóriát képvisel. A leírások szerint az E30-nál is jobb, bár én még nem hallottam.
(#44286) Gazsi00: Akkor E10 vagy E30.
-
szentkuti11
addikt
válasz
rayoliviero #44282 üzenetére
Ha kell a hazai két év garancia akkor nomono, ha nem, akkor eBay, de sokat nem tudsz spórolni vele.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
rayoliviero #44278 üzenetére
De melyik volt mediamarkt-os számlával, nem a fülhallgatók... A feltüntetett bolti árhoz meg mindenhol egy kicsit hozzáadott jószándékúlag.
Ennyiért semmi értelme nem lenne eredetit árulni, kizárt dolog. -
Ati1979
veterán
válasz
rayoliviero #44275 üzenetére
Igazából lehet, hogy nem hamis, de akkor is rizikós. Lehet hogy lopott is ahogy előttem is írták. Akkor meg orgazda leszel!
Amúgy miért nem nézel szét az ajánlottak között. 10k-ért jobbat kapsz ezeknél. Sőt lehet, hogy olcsóbban is.
(#44276) i90venom
Akkor pl. egy ath sport füles is megteszi. Azok igen jól szólnak.
-
válasz
rayoliviero #44278 üzenetére
Mivel csak utalással és postával lehet átvenni, igen nagy a rizikó... De ettől még lehet valódi, meg valódi csak lopott is
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest