- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
epigramma #74173 üzenetére
Miután a két oldal megcserélhető, így sanszosan meg is tette az eladó, hogy ezt kipróbálta: erősen borítékolható, hogy driver hiba. Próbálkozhatsz keresni hozzá csak drivert, nem lesz egyszerű. A Shure-nál elvileg csak egy oldalt is kapni, de majdnem olyan áron, mint a pár.
-
Ezzel a "legyen tartós" és "VSD szintű hang" kitétellel próbálkoztál már többször: csoda nincs 50$-ig. Vsonic jó hangú de hát olyan minőségű, amilyen. Tartós pl az RHA, de sztem jóhangú csak a T10 szintjétől. Cserélhető kábel az olcsó kategóriában kb semmit se ér, pótkábelt nem kapsz olcsón és a driver ugyanúgy meghalhat.
SM E10 belefér, azzal kevés a gond, magyar gari így a driver-hiba kilőve, de a kábelre ott is vigyázni kell. Hangban VSD3 alatt van sztem... -
válasz
asuspc96 #74031 üzenetére
Attól függ kinek és mire. Ebből magamnak a GR07-et venném, de ezzel nem vagy kisegítve
Komolyra fordítva a szót:
SE215 és az MA750 strapabíró, tartós füles, utóbbi 3 év garanciával de emellé gyengébb hanggal. A Vsonicok árukhoz képest felsőbb kategóriás hangot adnak viszont nem olyan tartósak, több a garanciális probléma velük. Az SM-ek középen helyezkednek el, basszusban E10>E50>E80 kb, vagyis a E10-ben van a legtöbb, viszont hangminőségben fordított, az E80 van elöl. -
-
válasz
Williamgrant #73957 üzenetére
Sajnos az összefoglaló olvasása is nehézségekbe ütközik sokaknál. Amúgy az általánosan keresett kategória az 5-10e Ft, páran keresnek kb 50e-ig, feltette félévente 1-1 betérő van, ahol már jobb, ha személyes a segítség.
-
Mondjuk ami az ajánlóban van?
És ha már, akkor E10, megéri a felárat.
(#73929) darvinya Az összes fülesnek könnyen törik a kábele, ha nem vigyáznak rá. Viszont a Soundmagic-nek ismert és jó hangja van Mo-i viszonyok között, míg a többi, amit talált a kolléga jó eséllyel vacak.
Kérlek, hogy a mantrádat, hogy ez is szar, az is szar fejezd be, ha nem tudsz olyan alternatívát is mellé ajánlani, amit többen hallottak és jónak ítéltek. Csak félrevezeted a betérőket, akiknek fingjuk nincs a fülesekről. Köszönöm
-
válasz
Williamgrant #73898 üzenetére
Ha se basszus nincs se közép akkor az illeszkedéssel is gond lehet, cserélgesd a tipeket. Ugyan nem ezt, hanem a TH-t hallottam de volt bőven benne mély, tipikus V hangja volt.
-
válasz
jeromosi #73785 üzenetére
Ez egyedi: van ami rögtön nyom van ami csak hosszabb távon. Van, aki 6-8 órán át is képes a fülében tartani és van aki 10 percet sem bír ki
Ezek szerint az összefoglalónak mégse hittélszerk:
(#73786) Krill77 szeretem ezeket a "Jókat írnak rola es "fényévekkel" jobb mint az ostry. " kijelentéseketKi a szösz szerint? Headfi vagy vmi random blog? Rendeld meg, próbáld ki, a kereső szerint senki se hallotta itt, az már az a kategória, amit nem vesz meg az átlag csak egy jó teszt alapján...
-
válasz
Sjkolrd #73778 üzenetére
"A mire lehet számítani"-ra hogy írjon bárki bármit ha nem hallotta?
Próbáljuk ezt a topikot abba a mederben tartani, hogy az ismert, tesztelt fülesek legyenek ajánlottak, nem pedig az "eztolvastambiztosjó"-k.
Az 5-10e kategóriát többen bevállalták, ott születik is válasz a kérdésre többnyire, 15 fölött már nem nagyon akaródzik senkinek esetleg fölöslegesen kidobni annyi pénzt (na meg ott már bejön a tényleg kábelmentes füles, pl a BTH) úgy, hogy ennyiért már jó hangú kábelest lehet kapni.szerk:
(#73779) jeromosi összefoglaló -
válasz
monti0222w #73770 üzenetére
Tulkuét már nem sokáig hallgathatod meg, pont most írta, hogy CIEM lesz belőle hamarosan...
-
válasz
monti0222w #73761 üzenetére
A találkozón többen hallottuk és nem lett ajánlott... Lehet 320-ról csoda, de normál forrásáról khm
-
válasz
Williamgrant #73546 üzenetére
Én is hallottam a Bragi The Headphones-t, és nekem is kényelmes volt nagyjából. A hangja meg teljesen elfogadható BT létére.
A B&O passz, senki se hallotta még, és sanszosan vicze1 lesz, aki először vesz ilyet, ő az úttörő -
Utoljára kérem, hogy a témát a pár hsz-el feljebb említett topikokban folytassátok! Itt törölni fogjuk a hozzászólásokat.
Köszönöm! -
válasz
Krill77 #73276 üzenetére
Szerintem futottunk már erről pár kört: nincs olyan, hogy minden tartomány jó és olcsó is. Ahhoz vagy följebb kell lépni árban vagy lemondani valamiről.
Az eddigi igényeidet figyelembe véve K3003 pl valszeg minden igényedet kielégítené, de ilyen hangot 5-10e-ért nem találsz, persze próbálkozni lehet -
válasz
K1LLMy53Lf #73152 üzenetére
Az MM-ben minden attól függ, hogy ki az ügyintéző. Ha az magasról szarik rá akkor visszaveszik, ha nem, akkor nem. Ugyanez igaz hiba esetén: van, hogy csere/levásárlás, van, hogy elküldik bevizsgálásra (ami kábelhiba esetén bukó...)
-
válasz
Krill77 #73145 üzenetére
Kérlek mondd el, hogy mikor láttad pl a T10i-et 30e-ért? Az a 750 ára évek óta. A T10 ha emlékem nem csal 50e-n nyitott jó 2 éve, annál olcsóbb csak akcióban volt.
A T10-et és T20-at hallottad is, hogy ilyet kijelentesz a hangjukról? A 750-re még igaz is lehet a kijelentésed, de az nincs is önmagában akcióban és ajánlva is azoknak van, akik a 3 év garancia mellett strapabíró fülest keresnek
-
-
válasz
Freeezy #72836 üzenetére
Egyrészt ha elolvastad volna az összefoglalót akkor a fele kérdésedre választ kaptál volna. Az SM sem egy kiemelkedően strapabíró füles (de mostanában a Sennheiserre is egyre több a panasz). Ha csak az szempont, akkor RHA 750, de ezt hangban szerintem az E10 is veri. A sorrended kb jó amúgy
-
-
válasz
korpicschess #72666 üzenetére
IE8-ról írt Sheratan, az 530 az tulképp egy 535 csak nem cserélhető a kábele. 3 armatúrás, magasvágott füles, ha bejön az a hangkép akkor jó lehet. XBA2-t asszem nem hallottam, így ahhoz nem tudom elhelyezni a koordinátarendszerben
-
Létrehoztunk egy új topikot azoknak a témáknak, amik itt kilógnak a mindennapi beszélgetésekből: Hordozható audió haladóknak
-
válasz
f4lcon #72401 üzenetére
Szerintem tévedsz
De ki is próbálhatod, közvetlenül az Iphone kontra oppo egy jobb fülessel: ha nincs különbség nem kell az oppo, de lesz
Attól függ mit szeretnél: a legjobb hang ezek közül az utolsóé lesz, ez biztos. A többinél bejön a képbe a BT, mint közvetítő csatorna ami az iPhone esetén igencsak korlátozott. Cserébe nincs nagy kábel (vagy Bragi), stb stb.
-
Ennyiért vmi kínai izét fogsz kapni mmcx-ben, és mint ezt a legutóbbi találkozón megállapítottuk: kínai mmcx kb saját magával kompatibilis (mondjuk a többi sem egyforma, a AT és a NuForce-é is más...)
Szerk: megelőztél (#72392) sheratan(#72389) Tulku én magam részéről nyilatkozva tudok elvonatkoztatni az ízlésemtől. Ha valaki leírja, hogy mit szeretne hallani (persze ez feltételezi, hogy le tudja írni) akkor az ajánlásom személyre szabott és nem az én ízlésemet tükrözi.
Ettől függetlenül persze a meghallgatás nagyon ajánlott, főleg a magasabb árkategóriában, mert pl azok, akik kiegyenlített hangot keresnek többségében nem azt keresik csak a túlzott basszustól ódzkodnak. -
válasz
Sidositanaka #72371 üzenetére
Honnan tudjam, hogy ki miért ír és mit? Én a saját fülemnek hiszek.
Kiegyenlített, száraz és részletes füleshez mérten jó térrel. -
válasz
Sidositanaka #72347 üzenetére
A W40 mint meleg, buja hang????
-
Tegnapi fülhallgatós találkozóról pár füles, amelyek vmi nyomot hagytak bennem:
Darvinya féle BT füles: nekem szörnyű: mosott, tompa mélyek, amik ráülnek az egész hangképre. Futáshoz, ha csak annyi kell hogy tolja a ritmust még elmegy, de nem ajánlottBragi The Headphones: teljesen vállalható hang, semmi extra, de szépen szól. Nagyon kényelmes és a kábelmentesség szabadsága nagyon nagy előnye. Jó áron ajánlott (és mint írtam, sztem ez a jövő)
Hifiman RE600 V2: eddig hallott legjobb hangú DD. Kiegyenlített hangkép, kényelmes, jó kábel (hogy tartós-e az ennyiből nem megállapítható). 130$-os jelenlegi árát megéri.
-
Ugyan, ha hatással lenne a fülesek hangminősége az iphone eladásokra nem dobják a jack-et és már rég előrébb léptek volna a BT codecekben. Ezt mondom régen: az átlagfelhasználó a Piston 3/earpods minőségével full elégedett, nem kell neki aptxHD, V30 stb. Ez csak a te mániád, sajnos: a minőségi zenehallgatás rétegigény.
-
válasz
monti0222w #72107 üzenetére
Miért a P2 az etalon hangzás?
Nekem is sok van a P3-ban...
-
válasz
Krill77 #72090 üzenetére
Is-is. A hangkamra játszhat szerepet, de a kínai 10-20$-os füleseknél ennek lényegesen kevesebb szerepe van, mint egy komolyabban tervezett füles esetén. És pl ott az U18, ami pici és vele szemben a bumfordi órás a Layla.
Amúgy van normál kialakítású jó hangú füles, K3003 pl.
-
válasz
z123456789 #71992 üzenetére
Ha nem akarsz kísérletezni vegyél ugyanolyat, ebay-en láttam még eladót. Earbudból ami szerintem jól szól az ami az összefoglalóban is van + 1MORE E1008
-
válasz
Howkeddlee #71829 üzenetére
Hát emlékeim szerint (bár rég volt) a T20 kerekebb, egészebb hangképet ad, mint az N40. Legalábbis nekem. Viszont kényelemre az N40 jobb volt, de garanciában meg a T20. Dönts
Vagy keress helyet, ahol meg tudod hallgatni őket, az lenne a legtisztább (és rendelj egy UE900S-t ha van hozzá jó forrásod)
-
Sajnos nincs olyan, hogy VSD5S hang harmadáron, jó minőségben. Olyan van, hogy VSD5S szintű hang jó minőségben, többször annyiért; vagy jó minőség (ez is drágább) szarabb hanggal.
(#71803) Ununqatrium ennyiért nem fogsz színezetlen hangot kapni. Mind színez, kérdés mennyire, a kettő közül az ES18 áll közelebb a kiegyenlítetthez (de nem biztos, hogy te azt keresed)
-
válasz
soetigabor #71768 üzenetére
Ahogy sheratan mondja. Mindez megtalálható az összefoglalóban is
-
válasz
zeus_2k14 #71741 üzenetére
Nem feltétlen... Miután ezt írtad: "- Stílus : Pörgös, edzéses zenék", nem a minőség a fontos, csak hogy szóljon valami, ahhoz bőven elég ez is. Ha meg komoly zenehallgatásba fordulsz a telefon kevés lesz. Szóval csak ezért szvsz ne cserélj
szerk:
(#71739) nyisziati Szuper, hogy neked tetszik a füles amit vettél, igazán örülünk neki.De! Nem ajánlott márka a JBL, nem is volt eddig se az. Tipikus (köz)ismert-márka szindrómában szenved: túlárazott, a nevével próbálja eladni magát, miközben a hangja jó esetben semmi extra (rossz esetben kif szar) . Amit én hallottam, azt a puffogós, mindenre ráülő mély jellemezte, a többi tartomány sehol se volt.
-
válasz
anderledani #71704 üzenetére
Ha tényleg sima Pro akkor ott user-error van (rossz illeszték) vagy hibás a füles. Az egy mélyláda, még a P2-höz képest is.
-
válasz
Yofej75 #71646 üzenetére
Ha egy tanácsot elfogadsz, most törlöd a kedvenceidből a topikot és sose nézel vissza
De ha mégis, akkor Tulku közelébe ne menj, messziről kerüld el!!! Egy átok
Szóval, ha normális forrásról hallod majd, kinyílik a hangja, még több részlet, még nagyobb tér. A te fülesed bőven afölött van, amihez kévés a telefon. Fülesben sem vagy a lejtőn meg sehol (na jó, kicsit fáj már, de még van két veséd, stb)
és akkor jön otthonra a fejes, mert hát az megjobban szól...
-
válasz
Yofej75 #71632 üzenetére
Az 535 nekem annyira nem jött be, a magas tartomány nem az igazi (tudom Tulku fülmonitor, de ettől még számomra nem az igazi), ha 3BA, akkor a Westone W30 sokkal jobb hangú. Ha gyűjtő vagy van hova feljebblépni (pl Westone W60), de innen fájni fog. Viszont én elsőre valami normálisabb forrást keresnék alá, a telefon sztem kevés a BA-k alá (esetleg vmi LG V20 lehet megközelítőleg elég)
-
-
válasz
darvinya #71512 üzenetére
Pont erről beszélek: de érdemes. Igenis rohadt jól tud szólni pl egy T20-on egy jól masterelt album, nagyságrendekkel jobban, mint 0-5000 kategóriában. Ebben senkinek nem merül fel kétsége rajtad kívül.
A metal albumok jó részének a masterelése pocsék, összemosott, dinamika-tartomány nélküliek, mert se pénz se igény nincs jobbra: egy rendes fülesen hallgathatatlanok.
szerk:
(#71513) Theory66 azt a fülest nem hallottam, de a Hybridben igen sok a mély, ráül mindenre. -
válasz
darvinya #71506 üzenetére
Megpróbálom másképp, mert nem jött át a lényeg akkor. Te ajánlásaid kb a Panasonic fülesre és olcsó BT fülesre korlátozódnak (meg anno volt vmi Hama earbud is), a többi szar szerinted, túlárazott, ócska kábelezésű, nem éri meg az árát stb.
Ezzel szemben vagyunk a többség, aki igenis érzékeli a különbségeket, érzi a javulást fölfelé hangban, amit te láthatóan nem.
Nem akarom találgatni, hogy miért van az, hogy a többség által jónak ítélt füles szerinted szar és amit te ítélsz jónak azt rajtad kívül senki.De a fentiek fényében kérnélek, hogy tartózkodj az olyan sommás kijelentésektől, hogy a listán lévő fülesek szarok erre-arra-amarra, mert nekem az látszik, hogy egyedül mész szembe a forgalommal és a betérő érdeklődőket simán beviszed az erdőbe.
Köszönöm.(#71508) darvinya ezt írta s4tch: Na, az Alice in Chains-től lefelé erre te jössz a listád elejével... És még mielőtt jönnél, hogy én se ismerem azokat, de ismerem.
Tulku a lista alját ne akard hallani
Főleg ne az U18-on, ha mindenáron szélesítenéd a látóköröd errefelé vegyél hozzá valamit a 0-5000 kategóriából.
-
válasz
darvinya #71504 üzenetére
Én azt látom, hogy kb van a te ízlésed és mindenki másé: rockhoz kifejezetten ajánlott szerintem a Vsonic vonal, SM E10, E50, E80, Ostry KC06A, RHA-k, stb.
Miből gondolod, hogy más nem hallgat rockot, sőt más is van, aki hörgőset hallgat (vagy hallgatott régebben, az tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest