- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86421 üzenetére
Az tudtam hogy a p1-en nincs basszus, de erre azt írtàk hogy balanced,ami a gyakorlatban azt jelenti hogy kevés basszus ,zéró szub basszus és ha felhangosítod, bádogbili magasak 🌝 Pedig még Sedna earfitet is vettem hozzá. Max 50 dolláros iemek színvonala ez. A steampunk kinézet hiányozni fog viszont👌
Onkyo playeren eq-val jó lenne, de tidalon ,deezeren,spotifyon nincs eq, úgyhogy nekem ez felejtős. Head-fin is sokan panaszkodnak a basszus hiányára és hogy könnyen törik a qdc foglalat. Isn h40-re lehet ránézek jövőre , de most a blonnal és az ibassóval jól elvagyok. -
laleeee
őstag
válasz
enginev3.0 #86406 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86389 üzenetére
Magas hangok szeparációjában a legjobb a blon amit eddig hallottam, ezért volt nekem csalódás a cca és a revonext,mert megannyi driver , de sehol nincsenek részletességben az it00-hoz és a blon-hoz képest. Nagyon várom az L3-at is, az már "igazán jó" hibrid szerinted ?
-
laleeee
őstag
válasz
monti0222w #86381 üzenetére
Aha, vannak bizonyos magas hangok ,amit csak a blon tud így hozni és elkülöníteni a többi szólamtól, dehát neked hiába mondom mert fingod nincs az egészről
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86379 üzenetére
Én is imádom, kezd bejáratódni ,ma egész délután azt hallgattam, teljesen más hangolás mint az it00, örülök hogy van mind a kettő, de mikor a blonról a fülemben marad a két eartip amikor kiveszem, és nemcsak a spinfit 145, akkor azért lehúznám a vécén őket szívesen
Az ibasso símogat ,a blon üt, a lehető legjobb értelemben,még a közepe és a magasa is punchy, régen dolgoztam Szegeden egy "diszkóban",
Electro-Voice hangosítás volt, arra emlékeztet nagyon a hangja. Az ibasso lényegesen technikásabb és kényelmesebb cucc azért,de a blon csilingelő magas és üveghangjai páratlanok szerintem, ha csak az egyiket választhatnám nem tudnám eldönteni hogy melyik legyen az. -
laleeee
őstag
Ha valakit érdekel....nagyon tetszik a színe, biztos jó is
[link]
Ezzel a kuponkóddal augusztus 31-éig mínusz 20% : PA660510 -
laleeee
őstag
válasz
MaxxDamage #86329 üzenetére
Aszem van,de az csak 16 vagy 32 ohmos
-
laleeee
őstag
válasz
MaxxDamage #86327 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86230 üzenetére
A headfin mindenkinek ez a véleménye kb:
"For many on this thread the it00 is a step up, and the original reviewer @audio123 thinks it is. Taste is not a universal but I have 2 Blon 03 sets, recabled and retipped and I think they are fantastic. I have the it00 and I think it is better in every department."
Én elbizonytalanodtam -
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86230 üzenetére
Nem tudom,visszaküldtem a Muzixba ,mert lötyögött az egyik csatlakozója,meg pukkadozott is ,gondolom az a driver flex. Remélem küldenek egy újat vagy különben elállok a vásárlástól, ha lehet. Amennyire emlékszem az ibasso hangjára, lehet hogy tényleg gyengébb mint a blon
persze ezt majd akkor tudom megmondani amikor egymás mellett van a kettő. Durva amúgy hogy a blont 7 ezerért vettem az ibasso-t meg pont négyszer annyiért ,28.000.Lehet hogy arra sem ártana egy normális kábel mert nagyon gyalázatos a gyárija. A blon már két napja fenntartja a figyelmemet, az ibasso-t már egy nap után úntam.
De nem tudom még, térjünk erre vissza majd a jövő héten.
-
laleeee
őstag
Ezúton szeretnék megkövetni minden Blon bl03 tulajdonost a Föld bolygón. Pénteken jött egy Trn 6 core kábelem( 1500ft) amit négy és fél hónapja rendeltem a Qkz-hoz ,már rég elfeledkeztem róla, az AliExpress legalább két hónapja visszautalta az árát Felraktam a Blonra és azóta egyfolytában ezt hallgatom, fantasztikus hangja van ,és nemcsak az árához képest, úgyhogy sorry Nova májsztró
-
laleeee
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #86220 üzenetére
Itt vetted?[link]
-
laleeee
őstag
válasz
kemcso #86212 üzenetére
Nem olyan sokat, a blonnak a mélye nekem is sok. Amúgy nem egy nagy szám az it00 , de nagyon megbízhatóan szépen tolja azon az egy csövön a hangokat, igazán szerethető annak ellenére hogy gagyi hatása van kivéve a fúvókáját ami elég igényesen van megcsinálva ,adnak hozzá egy csereszűrőt is. Enyhén basszusemelt ,de inkább kiegyensúlyozottnak mondják. Muzixnál egy próbát megér, kíváncsi lennék a véleményetekre.
-
laleeee
őstag
Sajnos a headfi-n is sokaknak ez az egyetlen baja az it00-val, nagyon szoros a konnektora, ilyen cuccokat használnak hozzá[link]
Az összeillesztésnek van valamilyen technikája, tekerni kell közben valamerre vagy csak simán rányomni ? -
laleeee
őstag
Katasztrófa ez az mmcx connector, nem lehet kiszedni
van valami technikája vagy speciális szerszám hozzá ?
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86170 üzenetére
Hát én a Blont tudod hova helyzem; nem tud megbirkózni egy mozgalmasabb zeneszámmal, káoszba fullad, minden baja van. Ennek a széles hangszínpad és a tiszta közepe [link] ami egyből feltűnik, kisimulnak az idegeim tőle nem úgy mint az eddigi füleseim rikácsoló magasaitól, habár a c12-t elhagytam, a A Revonext-et meg odaígértem egy haveromnak. Eddig a legjobb amit hallottam, aszem megtartom.
-
laleeee
őstag
"dark black background" Ez mit jelent ?
🤔
-
laleeee
őstag
Xduoo Link erősítőm megfőtt
A LED világít de nem szól. Nem sokáig bírta. Sajnálom mert volt rajta hangerő gomb
-
laleeee
őstag
Jött ma ez a kis kábelem,egész bivaly hangja lett tőle a cca c12-nek, habár nem ehhez vettem. Még egy kis basszus
,meg egy kis részlet.
Valószínüleg a barna KZ kábel nagyon kaki.Egy hét alatt ideért. [link] -
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86052 üzenetére
Persze csak kiakadok néha mikor, azt olvasom mondjuk hogy a p1-nek nincs basszusa. Hogy milye nincs ?? Miért nincs ? Érted. Amúgy meg pár hónapja nem gondoltam volna hogy ilyen vihar lesz a fülemben mint mostanában és ezek is pár 1000 Ft os cuccok amiket én használok. Végülis belefér hogy egy-két zeneszámban annyira élesek a magasak hogy majd kivágja dobhártyámat. Fogjuk rá hogy azért , mert jól követi a füles a zene keverési hibáit
eszembe jut néha egy régebbi hozzászólásod, ami valami olyasmi volt hogy, a mediamarktban és a euronicsben kapható fülhallgatókat nem kell bolygatni, ott kell hagyni a helyükön
Valamelyik nap ennek[link] egy 60000-es változata volt a fülemben. Oké hogy bluetoothos, de komolyan mondom a 2700 forintos qkz vk4 felmossa vele a padlót simán.
Nem elégedetlenkedek, csak ùgy mondtam hogy nehéz olyat találni ami mindenben klappol az árához képest, vagy esetleg azon túl -
laleeee
őstag
Mit jelent az hogy technikás egy iem ? Itt azt hiányolja egy tesztelő [link]
-
laleeee
őstag
válasz
fericske #85973 üzenetére
Kicsit ērzékeny vagyok mostanában a magas hangokra, két hete nem eszek szénhidràtot
a cca c12 is karcolgat nėha ,de kōzel sem annyira mint a qkz,a mėlyei viszont nagyon jók szerintem, gyors, részletes ēs olyan subokat megmutat,amiket a qkz sosem látott. Viszont részletességben kb a qkz
szintjén van , a tere meg még talán szarabb is. Furcsa ,mivel a cca-ban hatszor annyi driver van. Összességében tízezret nagyon megért, semmi olyan zavaró cucc nincs benne, ami miatt eq_t kéne használni,lineàrban elmegy minden playeren. Egyértelműen update az előző füléseimhez képest.
Amúgy az hogy van, hogy amikor szétszednek egy fülest, új drivereket raknak bele, vagy a meglévőket is még lehet utólag hangolni ?csak kíváncsiságból kérdezem ,nem akarom egyiket se szétkapni hogy újrahangoljam:) -
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #85964 üzenetére
Azla sedna earfit tipet ajánlanak hozzá sokan de k**** drága...A koreai popot
hallgató srác videója alatt a HiFi Dreams-es tesztelő ember aszongya hogy az L3 közepében nincs elég kohéziò és a magasai tipikus olcsó BA-magasak. Pár hete még két videót is csinált, ahol áradozik az L3-ról, úgyhogy nem értem...Nyugtass már meg légy szíves hogy a Legacy3-nak nincs visìtò karcos közepe ės magasai, mint az olcsò fūleseknek àltalàban. Én most egy olyan iem-et keresek ,mint a qkz, amit órákig nincs kedvem kivenni a fülemből, csak egy kicsit több basszussal ēs komolyabb kivitelben
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #85958 üzenetére
A "szegény ember 64Audio U12T-je" nekem is tetszett :) [link] amúgy ez a gyerek nagyon lehúzza az L3-at. 3.5/10. Szerinted mi igaz belőle ? azt mondja hogy a közepei is nagyon gyengék ,magasa meg szinte egyáltalán nincs.
Meg azt szeretném még megkérdezni hogy hol van a P1-hez képest részletességben ?
Ja és még hogy neked melyik eartip
jöttbe a legjobban hozzá ? -
laleeee
őstag
válasz
kemcso #85947 üzenetére
Nemrég vett egyet a haverom az iPhone 8-asàhoz ēs aszongya hogy ugyanolyan jól szól mint a telefon, sőt még egy kicsit jobban. Én azon döbbentem meg-és azóta olvastam róla teszteket is-hogy van benne egy kis fülhallgató előerősítő. A kis usb-lighting dac-ok 99 százalékàval nem működik a fülhallgató mikrofonja.
A kábele szokott megtörni, de a mediamarktba becserélik egy éven belül -
laleeee
őstag
Gondolom hogy igazi audiophile ember nem kérdez ilyet, de tudnátok esetleg ajánlani olyan jó minőségű kábelt, amin van léptető gomb ,esetleg hangerő le-fel gomb is ?
-
laleeee
őstag
Nincs egy normális kábelem, erről mi a véleményetek ,érdemes ilyet venni ? [link]
-
laleeee
őstag
Custom iem rendelésnél hogy méri meg és küldi el valaki a füle paramétereit ? El nem bírom képzelni
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #85783 üzenetére
Må nem csövezek, csak tartom a kezemmel a fülhallgatót vagy szigetelőszalaggal körbetekerem a fejemet :) nem is érdekel már annyira mert ezeket a kínai cuccokat mindig el lehet adni amennyiért vettem.
Ezt is sokan dicsérik ,tesómnak volt. Ha hallottál még halk szánalmas nyekergēst,ne tudd meg [link] -
laleeee
őstag
Hát egy kicsit sajnálom ,de nekem ez a blon élmény teljesen kimaradt. Itt van ,néha előveszem ,de semmi. Hatalmas, eltúlzott vadparaszt basszus, semmi magas, semmi részletesség. Nagyjából úgy szól mint van egy Sony DJ fejhallgatóm ; hangosan, és kábé ennyi. Dögunalom. A Qkz Vk4 hangja százszor szórakoztatóbb. Lehet hogy kifogtam egy hibás hangolású darabot vagy nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest