- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
Holnap it00 + dc03 35000ft ,szerintem elég jó deal [link]
-
laleeee
őstag
válasz
funkmester #87209 üzenetére
♥️esen
-
laleeee
őstag
válasz
funkmester #87207 üzenetére
Sunátlanul
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #87204 üzenetére
Függő
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
Van valami új blon ,nem tudom , [kép]
mi a neve
-
laleeee
őstag
válasz
RetepNyaraB #87112 üzenetére
Nekem puhát küldtek
,bevált. Milyet ajánlasz ( ajánlotok) még ebből az alacsonyprofilú wide bore szilikonokból ?
-
laleeee
őstag
válasz
f4lcon #87108 üzenetére
De, prémium quality, puha mint az állat ,nagyon jól tapad, a Sednák sokkal keményebbek. És felismerték amit a Sennheiser még nem,hogy egy eartip legyen szabályos félgömb alakú ,mert ha aláhajlik a pereme akkor csak egy ponton érintkezik a füleddel, persze ez ízlés dolga, lehet hogy valakinek jó az is, én nem vennék ilyen formájú tipet.
-
laleeee
őstag
Prémium minőségű wide bore tip, ha valakit érdekel..[link]
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #87101 üzenetére
Ja. Amikor már az ezer dolláros kábel sem segít
-
laleeee
őstag
Mi az a brain burn-in Szerintetek ?
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #87092 üzenetére
A blon bl03 kàbelét ērdemes visszadugni néha, hogy lássuk,mit művel annak jó kis fülesnek a hangzàsàval ; mintha valami dolbyt benyomnànak a lejàtszònkon , letompítja ,lebutítja a magas és a mély hangokat is, de mondjuk ez egy szélsőséges példa és egy 2000 Ft os kábellel orvosolható. Az ibasso it00-nak viszont nagyon megjött a hangja ettől a dc03 dactól,imãdom . Eddig is szerettem az analóg hangzását, de mostmár jól szeparáltak a hangok is ēs vannak részletek, egy-két hangerőfokozaton szinte tökéletes.
-
laleeee
őstag
válasz
AggressiveGT #87069 üzenetére
Ne fenyegess a cserével,ez nem fog leesni[link]
-
laleeee
őstag
Dél körül megjött a Mikulás,Trasam Q1, Ibasso DC03,kábel[link] de sajna csalódott vagyok, a Trasam Q1 szenzációsan szól a 4300 Ft os árához képest,de egy hibás darabot küldtek(szakadozik a hang) az Ibasso nem olyan nagy szám mint gondoltam, de bömböl mint az állat ,gondolom mert két csipsz van benne. A kábelen a hangerő gomb pont azzal a dac-al nem működik amihez vettem . Jól van az csak egészség legyen
-
laleeee
őstag
Megjött ma ez[link]az izé, amit azért vettem ,hogy számítógépre tudjam dugni fülhallgatóimat,usb dacon keresztül, de nem szól
Miért nem szól ? -
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
Lapalapa kolléga megajándékozott egy Spinfit 500-al L-es méretben ami 14mm széles. Az van amire számítottunk is, túl nagy az ibassóra és a blonra is, minden tipem 13-13,3mm között mozog. Az 500-asból az M-es már csak 12mm,az meg kicsi lenne. Biztos jó lesz ez még majd valimire,úgyhogy elteszem, kösz Lapalapa
-
laleeee
őstag
Olvastam egy pár fh3 tesztet, ahol a magasait hiányosnak írják le. Ez nekem nem túl jó mert az it00-val is pont ez a bajom. Mi a véleményetek erről ?
-
laleeee
őstag
Nekem is volt már hogy azon kaptam magam a spárban sorbanállás közben, hogy vigyorgok mint pina a lavorban a blonnal a fülemben
-
laleeee
őstag
ePro Horn-Shaped tipet dicsérik még, valaki kipróbálhatná helyettem
-
laleeee
őstag
válasz
lapalapa #86826 üzenetére
Nekem kedvencem a cp100-ból az L-es, 13,5 széles és szabályos félgömb alakú, nálam nagyon jól szigetel. A 145 ilyen kúpos mint az 500,azt már egy kicsit igazgatnom kell ,de az is tökéletes. A sedna earfit-el megszívtam,semmire nem tudom használni. Látszik hogy ilyen minőségi darab, de szerintem elég vastag szilikonból van, nem olyan jó kis puha mint a spinfitek,az én filemben nem sok tömítést hoz létre.
Amúgy ez a noname sony a legkényelmesebb amit próbáltam: -
-
laleeee
őstag
A spinfit100 csöve 4mm, a spinfit145-é 4,5mm . Mindkettő simán leesik az L3-ról és a Blonról is, vagy benne marad a füledben mikor kiveszed. A spinfit500 csöve 5,5mm
, akkor az miről nem esik le ? 🤔
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86751 üzenetére
A headfin 1 gyerek azt mondta- akinek van vagy 10db száz dolláron felüli iemje- , hogy még keresi azt a fülhallgatót ami kellemesebb a fülének mint a blon. Úgyhogy nem egyszerű
, a Thor-ról nem sok irodalom van a neten, annyit olvastam hogy könnyű elhagyni mert gyenge a kábelcsatlakozója. Te hol olvastad hogy f@sza ?
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86749 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem szörnyen basszushiányos volt, nem bírom elképzelni hogy mindkét oldalon egyszerre legyen hibás a DD. Visszautalták az árát meg ha igaz ez a tracking number, akkor küldtek egy újat is, de félek hogy ugyanez lesz a probléma. Mindenesetre jó lenne megtapasztalni hogy mi volt ez a hype körülötte. Basszusban melyik az erősebb az L3 vagy az Fh3 ?
-
laleeee
őstag
Ha jól látom, ma feladott nekem a Linsoul egy Legacy 3-at Belgiumból . Létezik hogy van már raktáruk Belgiumban is ? Vagy eddig is volt ?
-
laleeee
őstag
Jópofa mondás ,a head-fin találtam erről a hobbyról :
"There’s a saying in this hobby - Some people use earphones to listen to their music, and others use music to listen to their earphones."Válasz:
"Sadly, I’m finding that I’ve been 50:50% lately. I need to shift back to listening to the music." -
laleeee
őstag
válasz
undercover #86729 üzenetére
Erre van külön FEJhallgató fórum 🎧, ez fül.
-
laleeee
őstag
[link]
Tone Free ( hang mentes ) nevű fülhallgató 🤔 Megérett a világ a pusztulásra -
laleeee
őstag
válasz
RetepNyaraB #86597 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
Greg204538 #86573 üzenetére
Most rendeltem ilyet , 14mm széles az L-ese [link]
-
laleeee
őstag
ISN audio type-c dac, nagyon jól megszelídítette az it00 mély hangjait és határozottan javult tőle hangszínpad és a magasak tisztasága, ettől függetlenül megmaradt sub bass monsternek ( nem a gyulafirátóti ) az ibasso.
Ahhoz kevés hogy a blont megküldje rendesen, de arra ott a Hildac atom pro. Fél év után elmondhatom hogy van két jó fülhallgatóm, úgyhogy elégedett vagyok. A Linsoul rendes volt ,az L3-ért küldött holnapra egy DHL futárt.
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #86424 üzenetére
Lehet bármi, de az nem pár decibel, hogy ibassóval hallgatva pl ez[link]
,amiben tengermély subok vannak,és amit az ibasso jól kontrollált basszusa tökéletesen visszaad, az l3-ommal a mély hangok alsó felét egyáltalán nem hallod. Ezt nem természetesnek nevezném, inkább sz@rnak. És ezt hifis vonalról megközelítve mondom 😜
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest