- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Caustic #77934 üzenetére
Az összehangolással van baj sok esetben a hibrid megoldásoknál: egyszerűen nem homogén a hangkép. De megoldható, a K3003 esetén szó sincs ilyenről, de ennek ára is van.
BA-ból is van olyan, ami jól szól a mélytartományban, sőt... W30 pl, vagy U6-W60 vagy Angie, Layla, U18...
(#77936) funkmester hogyne lenne? De ezek már nem az ajánlóban szereplő árakon vannak többnyire.
-
válasz
laca17kecske #77772 üzenetére
BT-ből kiegyenlítettet még nem hallottam... Mo-i vagy külföld is lehet? Összefoglalóban nézz körül kábeles vonalon.
(#77771) Balázs1621 Összefoglaló neked is, és ha van még utána is kérdés tedd fel
-
válasz
Caustic #77767 üzenetére
A referencia-hangzást az adott fülesre kell érteni (mármint a cserélhető filteresek esetén). Azok közül, amiket felsoroltál egyik se flat, mindet az alap-filterrel hallottam, és mind V. A T20-ban több a mély ezért javasoltam azokhoz a zenékhez, amiket írtál, mint az N40-ben, de a magastartomány is jobb.
-
válasz
Caustic #77757 üzenetére
IE80-at hallottam, kb a 10e Ft-os fülesek kategóriája hangban, nem a márka miatt van ellenszenv hanem azért, mert túlárazott, minimális fejlesztéssel adja el évek óta ugyanazt.
A Fiio-t nem ismerem, a másik három közül hangra a T20 a legjobban szerintem azokhoz a zenékhez. Az N40 magasai kevesek nekem, viszont kényelmesebb és cserélhető kábeles...
-
válasz
GabeszHUN #77739 üzenetére
Nem hülyítenek, ez egy jogos kifogás a részükről, az ÁSZF-jük is tartalmazza (más esetben is élnek vele, kb cégenként változik, hogy ki igen-ki nem. Hozzáteszem részben jogosan, te sem biztos hogy szívesen beledugnál a füledbe valamit, ami már járt máshol is...)
2. ha nincs hibája és visszaküldöd nem fogják sanszosan újra cserélni. De ha újra is cserélik ugyanezzel az indokkal sanszosan elzavarnak...
-
válasz
Mizurichi #77716 üzenetére
Azért, mert neked személy szerint rossz tapasztalatod van a Muzix-xal még nem biztos, hogy másnak is. Te vagy az első, akinek gondja volt velük. Leírtad már többször a véleményed, meg is marad az utókornak, de kérlek velük próbáld meg rendezni ezt (vagy a fogyasztóvédelemmel, az is egy lehetőség), ezen mi már nem fogunk tudni segíteni.
-
válasz
attes28 #77694 üzenetére
Összefoglaló, de Soundmagic E10 Gondolom Mo-i beszerzés kell...
(#77692) cskv igen, az RE400 kábele hagy kívánnivalót maga után, talán javítottak rajta, de egy cserére felkészülve, ahogy s4tch mondja jó vétel lehet.
(#77686) s4tch amióta először hallottam azóta nagy kedvenc az RE400 (ilyen kényelmes fülessel azóta se találkoztam).
-
-
válasz
funkmester #77604 üzenetére
Nem, a kiegyenlített az kiegyenlített (amiből igen kevés van, és az olcsóbb kategóriában többnyire kiegyenlítetthez hasonlító lenne a helyes megnevezés)
Az, hogy ezt hogy érik el más kérdés, a frekvenciagörbe önmagában nem sok információval szolgál, komplexen kell kezelni. És a meghallgatást semmi se pótolja... -
válasz
funkmester #77597 üzenetére
A kérdésed lényege, hogy miért nincs ajánlva olyan? Mert a többség számára hallgathatatlan.
-
Az, hogy a múltban a B&O mit tett le az asztalra semennyire sem mutatja, hogy a mostani termékei milyenek. Ugyanezt elmondhatnád pl a Sennheiser-ről is, nagy nevű márka, stb aztán most mégsem ajánlott, mert túlárazott, minimális fejlesztéssel adja el a cuccait, a nevéből él (és sorolhatnék még 1000+1 márkát, ami pont ugyanezt csinálja).
A mondandóm lényege, hogy ne a márkanevet nézzük hanem az adott terméket: megéri-nem éri meg.
(#77566) d0pam1n Bragi The Headphone-t többem hallottuk, páran birtokolják is: az megéri, ha a cél a teljes kábelmentesség.
-
válasz
s.s.j.goku #77514 üzenetére
Ez a fülhallgató topik (jobb sarokban a kép) itt található a mikrofonos fejhallgató topik: [link]
-
válasz
Caustic #77512 üzenetére
Amiket betettél azokkal nincs tapasztalat, de úgy általánosságban elmondható, hogy az ismertebb márkák itt sem ajánlottak. 20$-os füles nem vámolódik, határ alatt van.
Awei bizonyos típusai kaphatók Mo-n (muzix pl), keress rájuk a topikban melyik ajánlott és mélykiemelt. -
-
"Szeretem a nagyon mélyeket de nem a nagyon sokat." A T20 szerintem nem nagyon sok na jó, nekem igen, de nem én vagyok az átlag
(#77378) Majomcsapda a W10 1BA, na abban sanszosan sok mély nem lesz. Kb 3BA környékén kezdenek jó hangok kiesni, persze lehetnek kivételek. De erősen javaslom, hogy előtte mindenképp hallgasd meg.
-
válasz
#35525632 #77372 üzenetére
Fülhallgató egy külön világ, a hagyományos márkák nem nagyon virítanak itt, többnyire a futottak még kategóriát erősítik, néhány kivételtől eltekintve. Itt olyan márkák vannak a csúcson, mint pl a Westone, 64Audio, Noble...
Az RHA T10 és T20 pl kifejezetten jól szólnak ami mellett még tartósnak is mondhatóak (3 év garanciát ad, ha hivatalos forrásból veszed)
-
-
válasz
#69059072 #77301 üzenetére
Gondolom ellenőrizted, hogy a kábel tört meg és nem a füles részén van a gond (emlékeim szerint ezért is álltak le a cserélhető kábeles változattal, mert a füles részen is haltak meg). Ahogy Sheratan is írta: sokba kerül sajnos a javítás, nem biztos, hogy megéri ennyiért.
-
válasz
funkmester #77212 üzenetére
Igen.
(#77213) Kriccs én elengedném 30e-ért az SE215-öt, hang alapján az SM E10 ligájában versenyez, vagy még ott se. Viszont strapabíró, ez kétségtelen. Ha már ez utóbbi lényeges, akkor az RHA MA750 jobb választás (bár annak sincs túl jó hangja).
Ami igazán érdekes, az ha van akciósan RHA T10, AKG N40, GR07... Ezeknek tényleg jó hangjuk van, de egy SM E80 is akár... -
válasz
funkmester #77203 üzenetére
Nincs.
-
-
-
válasz
Tikakukac #77097 üzenetére
Ha nem számít a hangzás, akkor én vmi. bármit vennék az MM-ből, reménykedve, hogy él még az, hogy hiba esetén szó nélkül cserélik 2 évig a kábeltörés user error többnyire, így az nem szokott garanciába tartozó lenni. Az a Sony egy kalap kaki hangzásban, azt valszeg bármi hozza.
-
-
A Sennheiser OMX-OCX szériája ilyen, attól függően, hogy earbud vagy IEM kialakítást keresel. A hangjukról sok jót valszeg nem lehet elmondani, de sanszos, hogy mély az lesz bennük, még ha mocsaras is (kivételt képez az OMX 980, ami jó hangúnak számít de már nem nagyon kapható). Más tippem nekem nincs, majd jönnek a többiek, hátha....
szerk:
(#77076) sheratan az amazon.com-on is kifizettetik előre az áfát, vámot emlékeim szerint. -
válasz
#16820480 #77061 üzenetére
De kis izé vagy, egy potenciális lejtőre törekvőt próbálsz visszatartani
(#77060) vighpeter ugyanabban a kategóriában többnyire nagyon hasonló hangminőség várható, max az arányok mások: egyikben több másikban kevesebb a basszus pl. A Zirconban sok van, a BW-ES1-et nem hallottam emlékeim szerint...
-
válasz
darvinya #77033 üzenetére
Általában ugyanazt a problémát többféleképpen meg lehet oldani egy program írása során. Viszont nem minden megoldás jó megoldás, az android szolgáltatásainak a használata igen, hisz rendszerszintű. Ehhez jogosultság kell, amit kér is az adott app, nem többet, mint ami feltétlen szükséges (read phone status and identity).
Légyszíves fejezd be a hadakozást, már az alapállításod sem volt igaz (ettől függetlenül azt használsz amit akarsz, csak ne terjessz hülyeséget)
-
válasz
szakibá... #77021 üzenetére
Android permissiont kér első induláskor többek közt a hívások kezelésére azért, hogy meg tudja állítani a lejátszást híváskor. Ettől nem fog hívogatni
Eleve vicc a feltételezés...
-
válasz
HUNNIA1920 #76960 üzenetére
Az AV-Online egy fizetett tesztoldal, mindenről jót írnak, így kb semmi érdemi infót nem kapsz a tesztekből... Menj el a Muzix-hoz és hallgasd meg, ahogy nézem ők a forgalmazók
-
válasz
funkmester #76953 üzenetére
Jobb felső sarok, kereső
-
válasz
Carlas #76895 üzenetére
Hehe
Most megint? Mi lett a K5005-el?
A Hem8-at nem hallottam, így arról nincs véleményem, de végigfutottad már ezt a kört, ajánlottunk is jópárat. Fotelból ez nem fog menni, még mindig. Menj el hallgasd meg a Hem8-at, T20-at, azok elérhetők. Lesz egy rálátásod.
Westone W30-W40 a Muzikernél kapható, AKG N40... -
válasz
Seraph 16 #76782 üzenetére
Sokadszorra tegyük már tisztába, ami az összefoglalóban is ott van: a Piston Hybrid (vagy Piston Hybrid Pro) ajánlott mélykiemelt fülesként. Viszont a Piston Hybrid Pro HD NEM.
És ez HD, még ha nincs is odaírva, a képeken ott van a HD felirat, ne ajánljunk olyat amiről nem vagyunk meggyőződve, hogy biztosan az. Köszi.szerk. Sheratan hsz-e alapján(#76775) bumper ha olvastad, akkor nem találtál semmit ott, ami érdekes lehet? Azért készült, mert azok teszteltek, ismertek, jók. Elég könnyen találsz a kérdésedre választ ott
-
válasz
Seraph 16 #76753 üzenetére
Muzix-ban valszeg meg tudod hallgatni, de messze nem az E10 a legjobban SM. Az leginkább azoknak jó, akik Sennheiserről váltanak és basszusgazdag füles kell nekik Mo-ról (vagy 10e környékén van a limit). Az E50 és az E80 lényegesen jobban szólnak, E50-ben több a mély, az E80 kiegyenlítettebb.
(#76746) tvamos a legjobb szivacsos illeszték a Comply, a drágább fülesekhez azt adják.
Nem csak az illeszték adja az SE215 esetén azt, hogy bent marad, hanem a fül feletti kábelezése is (és persze a formája). Viszont hang alapján nem éri meg az árát, ezt vedd figyelembe. -
A zenék, amiket hallgatsz a többség mélykiemelt vagy V karakteres fülessel szokta szeretni. Látom, hogy te kiegyenlítettet keresel: hallottál már olyat? Mert ha nem, akkor lehet meglepetést fog okozni.
Összfoglalóban lévőket többé-kevésbé kihajtja a Quad DAC, nézz körül azok közt...
-
Ha Mo-ról keresel, akkor a RHA T10-T20 darabjai kb megfelelnek a kívánalmaknak (3 év garancia, strapabíró kábel, stb). Hangban lényegesen jobbak, mint az SE215.
Akciósan ki lehet fogni jó áron, pl az edigital-nál a T10 30e, a mall-nál a T20 44e, de lehet jobb áron is van, a hivatalos forgalmazó a Muzix.Ettől függetlenül én vennék egy futós (olcsó) BT fülest és egy normál kábelest zenét hallgatni
-
A tesztek többsége sajnos nem releváns, minden fasza, minden szuper mert kapunk érte sok pénzt a gyártótól. A headfi topikokban is erősen szűrni kell, hogy kinek adsz a véleményére és kinek nem, mert bértollnok. Ez az egyik
A másik, hogy egy kiegyenlített füles jó eséllyel nem futna be túl nagy karriert, a többség a falnak megy tőleA fun karakter a nyerő, nehezen hiszem, hogy olyanra hangolták, ami a többségnek nem jön be.
Gyere el egy találkozóra, ott más is meghallgathatja és te is össze tudod hasonlítani az új (ár)kategória-társakkal (U6, W60 pl)
-
Ne úgy képzeld el, mint a hangfalak
Márkától függ, de többnyire 1 csövön jön ki a hang, a felsőbb kategóriában (Layla pl) van, hogy több a cső, de ez sem feltétlen előny, inkább egy út a gyártó által kitalált hanghoz.
K3003: DD+2BA
N5005: DD+4BA
És a több nem feltétlen jobb is, lehet hangban az N5005 nem előrelépés a K3003-hoz képest....(#76483) Fitzgerald BRAGI The Headphone-t hallottuk, az egész jó.
-
válasz
Krill77 #76389 üzenetére
Az (is) a baj veled, hogy a hangbeli elvárásaid nagyon távol esnek attól, amennyit rá akarsz költeni. Elég sok fülest hallottam az 1e-től 1m-ig és szent grál még nem volt. Voltak kategórián belül jók, de olyan nem, ami kategóriaugrást végzett volna.
A K3003 valszeg jó lenne neked egy rendes forrásról, de ez nem 20e Ft hanem 180-200 100 körül van HA-n a K3003 és mellé mondjuk egy HA2 a telódhoz...Nem a hangerővel szokott a baj lenni a telefonnál hanem egyrészt nem elég részletes másrészt nem ad neki testet, teret. Az LG G6 QuadDac egész jól szól, de mégis makó jeruzsálemtől egy rendes DAP/DAC-AMP-hoz képest...
-
Az összefoglalóban lévők elsősorban zenehallgatásra lettek válogatva. Így hogy mi ajánlott neked kb tökmind1. A strapabíróság a keresett árkategóriában nem jellemző (de feljebb sem szeretik a zsebbe ki-be gyűrögetést). Ha a helyedben lennék begyűjteném a család telefonhoz adott fölösleges füleseit és azokat használnám el szép lassan... Vagy vennék vmi olcsót.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest