- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #88170 üzenetére
Mikrofon jó lenne most is, de már egyik erősítőm sem támogatja. A tri i3-at eladom, a bgvp ns9 pár napig tetszett ,de aztán rájöttem hogy elég kaki az árához és a hardveres képességeihez képest . Egy jó hibridet meghallgatnék végre. Lehet, kéne Tulku mesterrel csináltatni egyet
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
TRN MT1 , egész kellemes hangja van az árához képest, sőt, lehet rajta zenét is hallgatni a Kz Edx-el ellentétben, aminek annyira fémes,sziszegős, elviselhetetlen magasai vannak, hogy öt perc után ember nincs aki bírja. Telefonról is jól szól szerintem, simán mehet az összefoglalóba ,mint új budget king 👑
-
laleeee
őstag
Nova, köszi az USB audio player Pro tippet, a legjobb amit eddig hallottam, tényleg nagyot üt tömörítetlen fájlokkal és király hogy Tidal és peq is van benne, a finom hangerőszabályzásról nem is beszélve ,megspóroltál nekem egy hiby r5 vásárlást, jövök neked egy sörrel
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #88003 üzenetére
Nagyon miniatűr az az én fülembe, majd veszek abból a lyukacsos Blonból ha kijön valamikor. Rendeltem egy KZ EDX-et 400 forintért unalmamban. A Mangrid nem egy basszusàgyú ,úgy látom.Kéne az is , de nem nagyon látom hogy menne lefelé egy kicsit is az ára vagy hogy akcióznák néha
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
nagyon jóféle noname lila kábel
[link]
-
laleeee
őstag
Jött ma ez a kis kábelem, csodálatos : [link]
-
laleeee
őstag
válasz
RetepNyaraB #87790 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz de hozhatod
-
laleeee
őstag
Nincs még 2,5-ös mmcx kábelem, szerintetek Magyarországon lehet venni ?
-
laleeee
őstag
Jó ez a kis szilikon (w01), wide bore,shallow fit. [link]
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #87589 üzenetére
Én nem hallottam még rosszabbat a tp-nàl, megfájdul tőle a fejem. Egy tesztelő illető szerint minden dap és dacjàval nagyon rosszul szól, viszont az N3Pro-val nagyon jól. Ilyen lejátszóm biztos hogy nem lesz úgyhogy kicsit idegesít hogy megvettem ezt a 💩-t. Eladni nehéz lesz, visszaküldeni az AliExpress nek vlsznlg még nehezebb. Rendeltem egy tri i3-at, meg szerintem fogok egy Believe-et is , aztán szerintem befejeztem ezekkel a túlárazott kínai limlomokkal :), mert július 1 től jön mindenre a vám és az áfa
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #87582 üzenetére
Nincs más választásom mint várni,de legszívesebben visszaküldeném, pedig nagyon menő ahogy kinéz, kényelmes is, csak a hangja
kipróbáltam azt az EQ beállítást amit mondtál,de én egyáltalán nem tartom túlzónak a magasait ,sőt . Inkább a basszus katasztrófa, amilyen sok, olyan hoki. Semmi textúrája,úgy szól mint egy régi kipukkant papírmembrános ruszki hangfal. Minden fülhallgatómnak amit megtartottam lelke van ( nf audio, ibasso, blonok ), ebbe valahogy semmi élet nem szorult
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #87575 üzenetére
Azt senki nem tudhatja hogy milyen a hallójárata, tény hogy rossz minőségű hetvenes évekbeli felvételeken tesztel mindent. Azt hogy a Linsoul embere azt amerikai júzerek mondják a headfin, akik személyesen ismerik. Olyat is olvastam már hogy van aki csak azért nézi a videóit, mert tudja hogy mindig pont az ellenkezőjét kell gondolnia az adott termékről,mint amit ez a hülye előad, ezzel én is mélységesen egyetértek :)
A Tape Pro dobozból kivéve iszonyú barátságtalan dobozhangot adományoz, nem hiszem hogy olyan sokat fog javulni, de majd meglátjuk.. -
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #87547 üzenetére
Bizony, nincs mese, a bl01 flagship hangolãs húsz dollárért. Minden bizonnyal aki a blon fül- és fejhallgatókat hangolja, egy zseni lehet
Annyi baja van hogy telefonról nem szól rendesen mint a bl03. Erősítő kábel írtipp mindenképpen kell hozzá, úgy meg már annyira nem olcsó.
-
laleeee
őstag
🇨🇳 Kínából 🇨🇳 rendeltél?
Megnyugodhatsz, már úton van.
[link] -
laleeee
őstag
Néhány hete Paypallal is lehet fizetni az AliExpressen
-
laleeee
őstag
válasz
RetepNyaraB #87427 üzenetére
CCA C12-re rakhatsz akármilyen tipet ,szar visítozós magasai lesznek
De mondjuk hogy Spinfit100 -
laleeee
őstag
válasz
RetepNyaraB #87424 üzenetére
Mire kötöd egy hétre a pincében ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest