- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PitkyePadvan #79426 üzenetére
Az Ostry KC06A egy jó füles, annyiért meg főleg, nagyságrendekkel jobban szól, mint a Momentum. Vagy az SM E10, van mikrofonos, 90°, Mall-nál belefér a keretbe: [link]. A kettő közül én az Ostry-t venném
-
válasz
milkabrams #79379 üzenetére
Az RE600 egy kiegyenlített füles, a T20 V, az SM E80 enyhébb V. Az MA750 szerintem felejtős, messze van hangban még az E80-hoz képest is.
-
válasz
margithid #79362 üzenetére
A VSD1 már korrekt füles, szerintem bőven megéri a felárat. Viszont az S változat a kiegyenlítettebb, nem tudom milyen zenére keresed....
(#79359) Barthezz2 A T10i pont akciós a Muzix-nál, 33e épp. Amúgy ha a hangképe, felépítése bejön, akkor egy T20-ra neveznék be, az is akciós, a kereten belüli csak épp nincs készleten...
-
válasz
zola96 #79273 üzenetére
A Beoplay H5 nem ér annyit, még az akciós árát se. Meizu EP51-Meizu EP52 szokott ajánlott lenni.
(#79274) szabonagyur iPhone kompatibilitás fontos -> melyik iPhone?
Van amiben van jack és van amiben nincs... Meg van a BT...
(#79276) gzbotii BT: Meizu EP51-Meizu EP52 szokott ajánlott lenni. Kábeles: SM E10 (bár inkább E50, abban több mély van, csak a kereten felüli)
-
Neki minden kábel rossz
Emlékeim szerint még nem olvastam olyat tőle, ami jó lenne. Nekem ugyan még a W4 kábele volt, de semmi gondot nem látok a minőségével.
Hangban viszont tényleg nem az igazi, onnan van hova lépni... Most egy egyedi forza van nekem, megérte (főleg amennyi egy gyári...)
-
válasz
freelanced #79084 üzenetére
Igen, a VSD3+GR07 külföld, de a Muzikerben van VSD1, VSD2 (elméletileg). Hangban ezek is jobbak, mint a SE215.
-
válasz
freelanced #79081 üzenetére
A Final-t nem ismerem, a GR07 megeszi reggelire az Se215-öt és kényelemben is jó. Az SE215 szvsz csak igen korlátozottan ajánlott (strapabíró és kényelmes). Hangban jobb pl az RHA MA750 is és strapabíróságban is kb hasonló szint (és még ez is messze van egy pl VSD3 szinttől...)
-
válasz
Sefter #79020 üzenetére
Húha, CX200-ban csak magas? Az a füles mindenre ráülő mocsaras méllyel jellemezhető, ott valami nem kerek... Vagy hibás vagy rossz az illeszték. Telefonról is így szól?
Nincs többnyire márka-hangkarakter kapcsolat, az elmondható, hogy az ismert márkák általában a mindenre ráülő méllyel operálnak az olcsóbb szegmensben (AKG, Sennheiser, JBL, stb) -
válasz
korpicschess #79013 üzenetére
Én a Klipsch-et szerettem nagyon régen, az kényelmes volt és a magasakat enyhén emelte. Hogy kapható-e még az kérdéses...
-
Egyrészt a forrásod bőven lehet a gyenge pont, ami nem csak abban jelentkezik, hogy milyen hangosan tud szólni hanem a részletességben, térben, stb.
A Comply bizony ilyen: elhasználódik, mint a mosogatószivacsVannak kínai variánsai olcsón, de minőségben közel se olyan jók, mint az eredeti. Amúgy az sem biztos, hogy szeretni fogod, vannak akik nem tudják elviselni...
A bejáratás füles-függő: van aminek többet van aminek kevesebbet változik a hangja tőle. Általánosan elmondható, hogy finomodni szokott, egységesebb lesz a hangkép. -
válasz
funkmester #78951 üzenetére
Értelmezhetetlen ez így. Persze, a W60/U6 sokkal jobb, mint az re400 vagy az ie800
Egy bizonyos árszintig nem nagyon van jó BA, egy bizonyos árszint felett meg jó DD... -
válasz
korpicschess #78837 üzenetére
Szerintem ez eszközfüggő, egy jól tervezett és árnyékolt cuccnál nem lenne szabad ilyennek lennie. AK-nál én ilyet nem hallottam...
-
válasz
Sawyer777 #78829 üzenetére
Idézet az összefoglalóból:"A régebbi szabványt a mai telefonokon már nem nagyon használják (néhány típus kivételével), az Apple által bevezetett másik bekötési forma pedig de-facto szabvány lett.". Nem lesz gond attól, hogy van mikrofon.
(#78831) korpicschess lásd fönt, már szinte senki se használja a régi szabványt lassan a jack is kihal..... Ami probléma, az a vezérlés, ott android szinten van kavarodás (ami apple kompatibilis az az apple-vel jól működik)
-
válasz
korpicschess #78791 üzenetére
Az, hogy bekerüljön hallani kéne pár embernek. Pontos típusszámot tudsz mondani?
(#78793) dragonfx Mo-n kapható, 5e alatt hivatalos boltban?
(amúgy a sima Hybrid Pro ott van az összefoglalóban...)
-
válasz
Bertók #78785 üzenetére
Leszögezem előre, hogy azt veszel, amit akarsz
Viszont nem véletlenül ajánlott az SM E10-E50, aránylag jó minőséget és hangot ad egész jó áron (a füles fémből van pl, a kábel sem az a vérgagyi, mint a CX200). Hangban pedig magasan jobb mindkettő. Én a helyedben vennék egy E50-et, az áll hangképben közelebb hozzá, vagy márkát veszel és van Sh is ennyiért olyan 3-5e Ft-os hanggal
-
válasz
korpicschess #78776 üzenetére
Tulku a füles-szétszedő-újrahasznosító-egyedi_gyártó...
-
válasz
milkabrams #78614 üzenetére
Az XE800-at én kilőném, 4-5e-ért jó vétel lehet (ha eredeti), de a másik kettő lényegesen jobb. A Hifiman kábele szar, ahogy írja s4tch, de hangban jobb, mint a Tenore.
-
válasz
milkabrams #78611 üzenetére
Az összefoglaló az itteni törzstagok saját tapasztalata alapján készült. Alapvetően az az irányadó, mert többen hallották/tuk, így megbízhatónak mondható ár/érték arányban. Ha az elolvasása után is van kérdésed akkor szívesen válaszolunk, de hidd el nem egyedi a kérdésed
-
válasz
dragonfx #78602 üzenetére
Egyrészt majd akkor kattansz rá, amikor Westone/64Audio magasságban nézelődsz
Másrészt viszont ott az összefoglaló, azokat hallottuk és ajánlottak. Ami nincs ott arra meg a jobb sarok kereső, ha van vele tapasztalat akkor írt valaki róla. De óriási csodát ne várj, az 5eFt-os kategória 5eFt-osan fog szólni (már ami ajánlott, persze), szintlépéshez többet is kell költeni. -
Hát ha több mély kell, akkor az E50 akár jó is lehet, de ha ilyen kipróbálósdit akarsz Bodz biztosan ajánl egy rakással
(#78600) Tündike25 Miután azt az AKG-t nem hallottuk így nem igazán tudunk viszonyítani
Neked kell valahogy belőni a mélyek mennyiségét.
Akár jó lehet a Sony is (és szar is), nincs tapasztalat mint írtam a Mo-n kaphatókkal. -
válasz
#95763968 #78567 üzenetére
De, biztosan van különbség viszont kb nulla tapasztalat van az itthon kapható earbudokkal. Én vettem jópárat külföldről és hallottam is mellette másokét is: amik az összefoglalóban vannak azok earbud mértékkel jó hangúnak mondhatóak (VE Monk, Seahf F32, Piston Earbud, 1MORE E1008 ez viszonylag nagy, Hifiman ES100 forrásigényes és elég vacak minőségű ellenben az általam hallott legjobb hangú earbud)
-
válasz
#95763968 #78538 üzenetére
Idézet az összefoglalóból: "Ha mindenképpen earbud kialakítást keresünk, akkor a külföldről rendelhetőek a Yuin termékei, a VE MONK, Seahf F32 és Piston Earbud. Magyarországon kaphatók közül az AKG, Sennheiser, Sony termékei között lehet választani." Ez nem változott azóta.
-
válasz
dragonfx #78491 üzenetére
Semmi köze ezeknek a vagizáshoz
Fel se ismeri az emberek 99.99%-a, hogy mi van a füledben, életükben nem hallott a nagytöbbség olyan márkákról, mint a Westone, 64Audio, Noble, Empire ears, JH audio és sorolhatnám. Ez is egy hobby, ahogy gianni85 mondta, minél jobb hangzást akarsz és hajlandó vagy áldozni is érte.
-
válasz
dragonfx #78485 üzenetére
Akkor láss csodát, U18 is volt már itt kollégának és hallottuk is többen
Legjobb füles eddig...
(#78486) tknof1871 maga a technológia LDAC-al, aptxHD-vel nem lenne már kevés, de jelenleg BT fülhallgatóban nem hallott még senki olyat, ami megközelíti a kábeles szintet. Egy AK XB10-el, vagy egy ES100-al már el lehet érni. (BT-nél a DAC a vevő oldalon van...)
(#78487) fericske Empire ears Zeus a 14BA szerintem
-
válasz
darvinya #78463 üzenetére
Megint a szokásos károgásod
Amíg nem hallottad/tuk, addig hagyjuk már meg az esélyét annak, hogy tényleges fejlesztés történt Sok-sok éve árulják az E10-et, és változtattak is rajta anélkül, hogy nagydobra verték volna, lásd újabbak sokkal kevésbé mélybombák a visszajelzés alapján, mint a 5-6 évvel ezelőttiek.
-
válasz
tarti19 #78397 üzenetére
Mi az, hogy nem fizetsz érte óriási felárat?
Ár/érték arányban szerintem valahol a 10-30e kategória, ami legjobban megéri. Afölött ahogy mész fölfelé a lépcsőn egyre kisebb nüanszokért fizetsz 10-50-100e-ket
De ha van akarat simán el lehet szaladni milliós tételekig fülhallgatóban is
-
-
válasz
monti0222w #78384 üzenetére
Nem, ST30, ST80 széria az BT vonal, de a kolléga nem tette nyilvánvalóvá, hogy BT-t vagy kábelest keresgél...
(#78388) tonyrulez összefoglalót elolvastad volna, akkor tudnád
Fül feletti kábelvezetésnek hívják.
-
válasz
wmarci #78332 üzenetére
Nézd meg a Bragi honlapjáról a rendelést.
Alma a körtével
Egyik full wireless ennek minden előnyével (és hátrányával). A másik páros is jó lehet, az E50 erősebb V.
(#78334) MATEO6600 A Zirconhoz képest kevés.
(#78336) hackeeeee Ez a nyakpántos megoldás is rétegigény, nem nagyon használ tudtommal itt senki ilyet ezért nem kapsz választ...
-
válasz
latrab #78322 üzenetére
Ha jó az earpods akkor még találni belőle, pl ebay-en. De figyelj, mert rengeteg a hamisítvány!
(#78323) panatha a kérdés az, hogy a telefon hangja vacak vagy a fülhallgató, amivel jelenleg használod? Ha a telefon, akkor azon nem javít egy jobb fülhallgató...
(#78324) wmarci Igen, az XB10+vezetékes jó megoldás, de ehhez már dukál egy jobb fülhallgató és az egész nem jön ki 30-50-ből. A legkényelmesebb megoldás edzéshez szerintem egy Bragi The headphone (ezt hallottam/tuk és jól szól)
-
-
válasz
Latitude #78299 üzenetére
Az elkoszolódás megelőzése: fültisztítás. Ha mégis kerül a vetőcsőbe fülzsír, akkor onnan kiszedni, mielőtt lejjebb ér. Kb...
(#78300) shakedown ha lecseréled lightning csatlakozósra, akkor csak annyit érsz el, hogy az átalakítót integrálod a fülesbe: semmit. Érdemesebb egy külső DAC-ot venni a telefonhoz: Pl Oppo HA2.
-
válasz
darvinya #78212 üzenetére
7$-os true wireless fülest, hááááát azt még próbának se vállalnám be annyira esélytelen, hogy bárhogy is szól
(#78213) bl4ze Item location: Middlesex, United Kingdom. Royal Mailt ír... Nekem még nem volt olyan, hogy máshonnan jött volna Ebay-ról, mint amit ír. Ráadásul szept 20-ig ha nem jön meg kérheted vissza az árát...
-
-
darvinya, Tulku, Vicze1, stb: itt folytassátok ezt a "kristály rádió" témát: Fülhallgatós OFF topik
-
válasz
ngergo0831 #78115 üzenetére
E50-ben több a mély és jobb füles is.
-
-
válasz
breezer88 #78054 üzenetére
Mindhármat hallottam, nekem a Piston tetszik a legjobban hangzásban, de olyan óriási különbség nincs az Earpods-hoz képest. Ami már tényleg jobb az az 1More E1008, Hifiman ES100 (és valszeg a Yuin-ok, de azt nem hallottam).
Lehet, hogy eredeti, ahogy nézem Ebay-en is kb ezen az áron mennek az original, genuine jelzéssel lévők (én inkább ebay-ról vennék, ott ha nem eredeti sokkal könnyebb dolgod van a reklamáláskor)
-
válasz
golfvariant #78034 üzenetére
Jó az SM E50
(#78036) david7256 mit értesz a Mi Basic kialakítása alatt? Nézd át az összefoglalót.
(#78037) czanga Ha az EP-630 bevált, szereted, miért nem veszel belőle másikat? Ebay-en bőven kapható még: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest