- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz
Johnny198612 #88577 üzenetére
[link] Ez sem egy örök darab, de meglepően jól szól az árához képest és a fülhallgató mikrofonját is képes kezelni.
-
laleeee
őstag
Ez próbálta már valaki ? [link]
-
laleeee
őstag
[link] erre valaki ? :)
-
laleeee
őstag
-
-
laleeee
őstag
senfer dt9 100(!) óra járatás után is ugyanolyan éles ,elviselhetetlen ,büntető magasakat tud hozni mint az elején , iszonyú bili cintányérok, szörnyű női vokálok, zenehallgatásra sajnos alkalmatlan. Kár érte, mert az árához képest rendkívül jó technikai képességekkel bír
-
laleeee
őstag
Szerintetek ez az adapter működne a dongle dacjaimmal ? [link]
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #88404 üzenetére
40 dollàrért vettem , már átjött a vámon de nem kellett semmit fizetni rá, szerintem a héten itt van. Egy csomó minden cuccom jött Kínából az utóbbi hetekben (főleg ilyen háztartási dolgok,eartipek ) és semmi vám semmi áfa, katasztrófa a posta rendszere hál'Istennek, ezeket az NL végű csomagokat abszolút úgy kezeli mintha hollandiából jöttek volna [link]
Reecho sg03 most a legjobb fülesem, a Senfert még járatom, Nf Audio NA2 , meg a két blon, ezeket használom csak, a blon a8-at visszaküldöm. Ha a gk10 tényleg olyan jó ,akkor nagyjából be is fejeztem a vásárlást. Na jó még esetleg egy Gs gd3a -
laleeee
őstag
válasz
patomi #88382 üzenetére
Kábel nélkül árulják, 4900ft-ért vettem, simàn hozza a 100 dolláros iemek szintjét,sőt,de 5-8K körül nagyon szúrós tud lenni,amin ez a rézkábel sokat segít és állítólag 100 órát járatni kell, hogy ez teljesen megszűnjön. Úgyhogy most járatom, hallgatgatom, aztán majd írok róla még. Nem akarom elkiabálni de eddig tetszik nagyon..
-
laleeee
őstag
válasz
fericske #88364 üzenetére
Könnyen hajtható amúgy . Első 1-2 órában magával ragadott a Blon timbre de aztán nagyon zavaróak lettek a hibài. A Reecho sg-03 high-end füles ehhez képest, a bl03 és 01 is sokkal jobb szerintem. A menő dizàjn hiányozni fog, megkérdezik az utcán, hogy mi van a fülemben.
Kb ez jól összefoglalja hogy milyen : CONS: Tonality, Technicalities, poor bass quality and control, poor imaging, average resolution, grainy timbre, hollow mids when sub-bass occur, recessed kick drum and male vocal, fatiguing dynamic etc -
laleeee
őstag
Mi a véleménytek az ISN H40-ről általában ės mint basshead hybrid-ről ?
-
laleeee
őstag
Erről hallott már valaki [link]?
-
laleeee
őstag
válasz
-Faceless- #88281 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #88275 üzenetére
À, nem rendeltem még meg, a bgvp ns9-el nagyon megszîvtam, az rosszul esett és nehéz is lesz eladni, egyenlőre nem akarok több pénzt kidobni az ablakon. A DD-ket azért kérdeztem,mert Tulku Màjsztró lebeszélt a (6) armatúrás fülesről, aszongya,nekem egy jó hibrid kéne ,de neki nincs normális DD-je hozzá.
F@sza 1 drájveres fülim van bőven( a Reecho szenzációs 70dollàrért), de hibridem egy sincs. Elkezdhetnék dràgàbb hibridekkel kísérletezni, de ingem-gatyàm ràmenne és akkor sem talàlnék egy jót, egy nagy rakàs alkatrész mindegyik, hangmérnöki munka nélkül. Az ns9-ben egyedül a magas kiterjesztés hihetetlen, soha nem halott magasakat képes előadni nagyon tisztán és részletesen, persze nagyon halk az a rész ,főleg a basszusmennyiséghez képest,úgyhogy kula az egész. -
laleeee
őstag
[link] mi baj ezzel ?
-
laleeee
őstag
válasz
Lulu123rányo #88251 üzenetére
Szebb mint a fröccsöntött műanyag FiiO EM5
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #88218 üzenetére
Egyébként nem értem, miért hívják basshead-nek az olyan iemet,ami tud mély hangokat is
majdnem minden műfajú zenében van basszus is. Például, ha ismerek egy chemical brothers számot amiről tudom hogy irgalmatlan subokat gondolt hozzá a 'költő', hallottam már hangfalakon is és ott is iszonyú zsíros a basszus, akkor miért kéne lemondanom erről csak azért mert a fülhallgatóm nem tud elég
mély hangot megmutatni -
laleeee
őstag
válasz
kemcso #88217 üzenetére
Kicsit érdekel ez a ciem téma, próbálok képbe kerülni,de látom,nem egyszerű. Amúgy ebből a
'Kinai összedobálomamivan/0 hangmérnök' érzésből kivettem az utóbbi egy évben a részem rendesensok szart megvettem-és visszaküldtem. Jövő hónap elsejétől jön mindenre a vám plusz az áfa, úgyhogy lehet hogy a hazai kézműves fülhallgatóké a jövő
-
laleeee
őstag
válasz
kemcso #88214 üzenetére
Idézőjelbe akartam tenni hogy 'jó' , de te akkor is belekötsz valamibe
Egyébként külföldi hifi fórumokon simán fel lehet tenni például azt a kérdést hogy "szerintetek melyik a legjobb 100 dollár alatti iem ? " És láss csodát, nem ugranak rá a hülyék,hanem szépen elmondja mindenki hogy szerinte melyik a legjobb 100 dollár alatti és hogy miért szereti
-
laleeee
őstag
válasz
Lulu123rányo #88176 üzenetére
Azt a dacot felejtsd el, erősen túlárazott,csak
egy sima CS43131. Neked szerintem egy ilyen kell [link] meg egy bl03 (de inkább bl01)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest