- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem érted... Ez nem egy privát beszélgetés, amit csak pár ember lát. Olvassák nagyon sokan, és mivel szakmai topik így ami le van írva az alapján vásárolnak. Ha szart ajánlasz szart vesznek. Ezért van az, hogy az összefoglalóba az kerülhet be, amit többen hallottak azok közül, akiknek van viszonyítási alapjuk.
-
-
"Én is pl. hifis zenei fórum házigazdája voltam évekig külső hangrendszerek tuningjával eléggé képben vagyok" -> ezt már nem először olvasom én se, amivel kicsid beviheted az erdőbe azokat, akik betérnek, tanácsot kérnek, mert azt hihetik rólad, hogy értesz a témához. Ellenben a fülhallgatós hozzászólásaid nem ezt tükrözik...
A tesztek olvasása semmit sem mond, jórészük fizetett (vagy a benne lévő linkek miatti) hirdetés, a külföldi oldalak úgyszintén. Amit a törzsközönség ajánlani szokott azok kipróbált, ismert darabok komoly összehasonlítási alappal. Itt többeknek százas nagyságrenben fordult már meg fülhallgató a fülében, az 1$-3000$-os tartományban.
-
-
Még mielőtt elharapózik ez a látszik-e a 3D nyomtató rétege vagy sem tegyünk itt egy pontot erre a szálra, és darvinya fogadd el amit Tulku mond, miután ő ismeri a gépet, nem te.
(#81381) Tulku igen, az oppo Sabre-je nem igazán karcol, de megér egy próbát, magasba húzóbb, mint az AK az tuti.
-
válasz
anonymus89 #81375 üzenetére
Nincs. Vigyázni kell rájuk...
-
válasz
darvinya #81321 üzenetére
Elég a hülyeségből és annak terjesztéséből. Az, hogy te mivel találkoztál (és szedtél szét) és mivel nem semmit sem jelent.
A telefonok többsége digitális jelet ad ki, amihez DAC kell, anélkül nem szól a jack, a gyári átalakítók is ilyenek nincs rajtuk DAC-típus. Az, hogy ebay-en, Aliexpressen mit árulnak (és hazudnak) az más kérdés.
A témával át lehet fáradni a Hordozható audió haladóknak topikba, itt törlöm a továbbiakat.
-
válasz
Dreadloord #81218 üzenetére
Legfőképp semmit. Ennyiért olyan TWS jelenleg nincs, ami ajánlható lenne.
-
válasz
darvinya #81173 üzenetére
ES100 ajánlott is, Jabrát én nem hallottam arról nem nyilatkoznék. Úgy általában a BT-vonal tőlem messze áll és érdekelni sem nagyon érdekel. A Bragi The Headphone és Tulku TWS-e (a típusa nem ugrik most be), amit hallottam és TWS-ként ajánlott is.
Nem tudom milyen a MA650, nem is ajánlottam szerintem még sose, nem is erről szólt a hozzászólásom, hanem hogy több esetben előfordult, hogy ami szerinted isteni volt azt többen meghallgatva botrányosnak ítéltük és ugyanez fordítva.
-
válasz
milkabrams #81167 üzenetére
Darvinya ajánlásaival óvatosan, általában nincs összhangban azzal, amit a nagytöbbség ajánlani szokott. Az ma650 vitába nem szólok bele miután nem hallottam
-
válasz
mr_kickass #81045 üzenetére
A Vsonic hangzás-minősége egységes, ott régebbi szériákkal voltak minőségi problémák a kábellel. Az újabbról nem nagyon van visszajelzés, se pozitív se negatív.
-
válasz
mr_kickass #81040 üzenetére
A KZ pl olyan gyártó, ami kb 1-2 havonta ad ki új füleset, és a minősége elég esetleges: van köztük ultraszar és egész jó is.
Biztosan van újabb füles is, mint az összefoglalóban de azt nem hallottuk annyian, hogy ajánlott lenne. -
válasz
mr_kickass #81036 üzenetére
Ennyiért cserélhető kábeles nincs, vagy csak olyan kínai, ahol az utángyártott kábel kb uannyi, mint egy új füles. Amúgy összefoglaló.
-
válasz
cech19960320 #80884 üzenetére
Összefoglalóból egyik se tetszik?
-
válasz
monti0222w #80512 üzenetére
Erre jó a Provi...t
csak hogy más is menjen lejjebb a gödörbe
-
válasz
bartucz911 #80296 üzenetére
Összefoglalóban lévőket pl, vagy ha ott nem találsz akkor tudni kellene a preferenciáidat.
-
Ezek számok, amik semmi másra nem valók, mint marketingre. Az emberi hallástartomány 20hz-20khz-ig van maximum, de ahogy idősödünk a felső érték csökken, akár 8Khz-ig is. De a hangképét nem ez határozza meg egy fülesnek és azt se, hogy jó vagy sem. Az összefoglalóban szereplőket nézegesd
-
válasz
Adrian0711 #80219 üzenetére
Összefoglalóban nem találtál?
(#80218) Burt1793 Vetőcső-vastagsághoz lehet venni, Sennheiser gyárit is. Ebay-en nézz pl körül.
-
-
-
-
KZ pár havonta hoz ki új fülest, a régieket meg kukázza többnyire, ember legyen a talpán, aki eligazodik (és ismeri) az aktuális kínálaton. Vannak rossz hangú, kényelmetlen, stb füleseik, jó eséllyel azért cserélgetik a palettát ilyen sűrűn, hogy ezek negatív híre ne üssön vissza a cégre, az esetlegesen jól sikerült darabok meg viszik a hype-ot. Szóval óvatosan
-
válasz
Adrián0419 #79736 üzenetére
A kritikákkal vigyázz... Sok a fizetett hirdetés, a kritikus hallását, forrását sem ismered. Szóval óvatosan.
A két fülest nem hallottam, de ha sikerül elkapni akciósan, akkor az RHA T10 is beleférhet a keretbe. -
válasz
Adrián0419 #79725 üzenetére
Kereső, jobb sarok
AF100
-
-
válasz
Barthezz2 #79560 üzenetére
Fiio cuccok elég esetlegesek, fülesből volt 1-2, ami nem volt rossz, de semmi extra, ezért nincs az összefoglalóban sem. A Dac-Dap-DA stb még esetlegesebb, kevés van, ami igazán ajánlott és általában mindig van ugyanannyiért jobb alternatíva. Az egyetlen, ami óriási előny: Mo-n kaphatóak...
-
Mint ahogy kb minden mobillal ez van: van egy szint ami fölött majdnem mind1, mi van rákötve. Na meg az se mind1, hogy mit hallgat, hangszeres zenénél többnyire a részletek is fontosak, tuc-tucnál ennek kevesebb a jelentősége ellenben a mélyek fontosabbak.
(#79553) Landon Érdemes lenne meghallgatnod, úgy tudnád megmondani, hogy megéri-e neked vagy sem. Ami a hangon kívül előny a RHA-nál, az a 3 év garancia.
-
válasz
_ocsisajt #79505 üzenetére
A lapos zsinórnak semmi előnye nincs, sőt. Az előre-hátra tekerés androidon esetleges, lásd összefoglaló. Az Awei-ről meg semmi tapasztalat, de ha ez tetszik hajrá. Óriási csodára persze nem kell számítani
(#79507) kbyte1024 Releváns infó nem sok van egyikről se, az XB az tényleg extra bass-t jelent általában...
-
válasz
PitkyePadvan #79430 üzenetére
Jobb hangzású füles az Ostry, az SM nagy előnye az, hogy Mo-n kapható, Mo-i garanciával.
K1LLMy53Lf azt írják, hogy upgraded cable az Ostry, hogy ez mit jelent jó kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest