- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Még annyit tennék hozzá, hogy a hallgatott muzsikáktól is függhet, ki mit nevez mélytartománynak, mélykiemelésnek. Pl. elektronikus zenében előfordul 20-30 Hz is, de sok elektrónak nincs egyáltalán klasszikusan vett közepe, így lehet, hogy egy ilyen zenéket hallgatónak fel sem tűnne, ha a mélyek agyonvágnák a közepeket. A rock érdemben 50 Hz körül kezdődik, ott egy 30-40 Hz körüli kiemelés nem tűnik fel. Egy szimfonikus zenekar meg a teljes spektrumban megszólal.
-
s4tch
veterán
válasz
qpakcovboy #75181 üzenetére
Amennyire emlékszem rá, viszonylag feszes a T10 mélytartománya, nem fogja agyonnyomni a közepeket.
-
s4tch
veterán
válasz
RetepNyaraB #75127 üzenetére
Nekem egy Steve Vai koncert óta cseng a fülem. Elmentem szakorvoshoz, azt mondta, hogy a 25 évnyi zenélés, koncertre járás hagyott nyomot. Megmérte a hallásom, és azzal engedett útnak, hogy évek óta nem mért ilyen érzékeny fület, barátkozzak meg a csengéssel, neki '93 óta ilyen, már nem zavarja...
Szóval rája, rája,...
-
s4tch
veterán
válasz
Krill77 #74648 üzenetére
Hol laksz? El kell jönni egy füles találkozóra, sokat tágul az ember látóköre akkor is, ha a jelen lévő fülesek közül éppen egyiket sem venné meg.
Amúgy szerintem jó úton jársz azzal, hogy a 100 dollár körüli kategória körül keresgélsz, csak az olvasgatás sajnos sosem fogja pótolni a személyes tapasztalatot.
-
s4tch
veterán
válasz
Krill77 #74598 üzenetére
Élőben teljesen jól néz ki, és még a hangja is rendben van. Nekem kicsit szúrós volt a magasa, de ez tényleg csak szőrözés, áráért jó vétel. Lehetne cserélhető a kábele, kb. ennyi - de legalább a hozzá adott kábel remek.
A különböző vélemények abból fakadnak, hogy sem a fülünk, sem az elvárásaink, ízlésünk, sem a tapasztalataink nem egyformák. Az nagyjából biztosnak tűnik, hogy a 10-20 dolláros kategóriában hiába keresi az ember a megváltást, ott szinte kivétel nélkül mindegyik fülessel komoly kompromisszumokat is vállal az ember.
-
s4tch
veterán
T10 olcsón az avx-en - semmi közöm hozzá, csak hátha érdekel valakit.
-
s4tch
veterán
válasz
Krill77 #74421 üzenetére
Több tucatnyi félprofi tesztelő működik a head-fi mellett. A gyártók, forgalmazók ingyen osztogatják nekik a cuccokat, és cserébe csak egy fotókkal gazdagon illusztrált tesztet kérnek. Persze hosszú távon csak az él meg ebben a zónában, aki meglehetősen finoman adagolja a kritikát.
A head-fi fórummotorját nemrég cserélték, a váltáskor rengeteg írás ment a levesbe.
-
s4tch
veterán
Nem túl rég lőttem egy Hifiman RE400i-t a joybuy-féle akcióban. Azóta az N40 mellett néha elővettem, kellemes hang ez. Lehet benne max. 50 óra zenehallgatás. Viszont a kábele egyszerűen szar. Annyira, hogy ma az elvileg módosított, tartósabb jack elkezdett érintkezési hibákat produkálni.
Úgyhogy darvinya, pü ment...
BUÉK a topiklakóknak!
-
-
s4tch
veterán
A Trinity nálam visított. A Symbio tetszett, abból fogok is rendelni, ha végre lecseng ez az év.
A Sonykból tetszett a szivacs harangos izé is (EP-TC50), az általad említett piros belsejű, amit mission impossibru beszerezni, és az, amit írtam. Azt nem tudom, hányféle Sony volt nálad, de ennél nagyságrenddel több.
-
s4tch
veterán
válasz
Williamgrant #73985 üzenetére
Az egy csodálatos cucc, vincze1 mutatott belőle valamelyik találkozón, muszáj lesz belőle venni.
-
s4tch
veterán
válasz
errorcode06 #73897 üzenetére
A Vsonic is egy enyhén mélykiemelt hangú füles. Ami valóban kiegyenlített, és befér 10e alá, az a Fostex TE02 és a Hifiman RE400. Előbbi gyanús, hogy kifutott, utóbbi joybuy.com akcióban volt olcsón kapható. Nekem van mindkettőből, a Hifiman kábele nettó botrány, a Fostexre nekem nehéz volt illesztéket találni, amúgy mindkettő klassz füles.
-
s4tch
veterán
válasz
Th3Ac3 #73680 üzenetére
Van értelmes bt, pl. Meizu EP51, ami a telefonodhoz hasonlóan tud aptx-et, vagy egy ilyen Tennmak bt kábel 23 dollárért, és egy mmcx csatolós füles a maradék pénzből. Annyit azért segíts, hogy mi a bajod a Piston hangjával, milyen hangképet keresel, és van-e esetleg olyan füles, amit már hallottál, és tetszett a hangja.
Teljesen vezeték nélküli megoldásokban vincze1 a májer, ha olyan érdekel, az ő hozzászólásaira keress rá.
-
s4tch
veterán
válasz
xtremetuning #73581 üzenetére
Érdekes ez a fejhallgatós világ. Az olcsó cuccok cukik, a középkategória egészen hallgatható, de mindvégig érzed, hogy nincs a gatyaszárlobogtató légtömeg, ami mozog, és közepes a térleképzés. A fülhallgatós high-end viszont - az asztali high-end rendszerekhez képest relatíve megfizethető áron - odaver, ráadásul nem kell szopni szobaakusztikával, nem zavarod a szomszédot, családot, és oda viszed a komplett láncot, ahová szeretnéd.
A Comply amúgy egy jó illeszték, csak ezek szerint a Laylához pont nem passzol.
-
s4tch
veterán
válasz
xtremetuning #73564 üzenetére
Akkor ennyit a szifonról mint forrásról
Használd egészséggel!
-
-
s4tch
veterán
válasz
xtremetuning #73492 üzenetére
Oké, és mennyit költenél?
Olcsó, neutrális hangú füles a Hifiman RE400 és a PMV A01 Mk2, ezeket hallottuk többen, asszem mindkettő ott is van az ajánlóban. Árban följebb csak néhány random tipp: Audio Technica E70, Hifiman RE600, Westone W30-W40 attól függően, hogy mennyi mély esne jól, AKG K3003i, illetve van egy valagnyi sötét ló Kínából, amiket bátor head-fi júzerek már bevállaltak. Ezek nagyjából elketyegnek telefonról is. Ja, a bucsher-féle Brainwavz B400 is érdekes lehet a maga 4 BA felépítésével, ezt legegyszerűbben a közelgő ad hoc füles találkozón lehet megnézni.
-
s4tch
veterán
válasz
xtremetuning #73487 üzenetére
Van a témaösszefoglaló elején, a "hogyan kérjünk segítséget" szekcióban egy kérdéssor, segítene neked és a potenciális válaszadóknak is, ha nagy vonalakban megválaszolnád. Ebből az is kiderülne, melyik iPhone-ról van szó. A 6s-t konkrétan ismerem, egy kellemesen meleg karakterű hang, telefonok között viszonylag erősnek számító erősítő fokozattal. Ízléstől függően lehet hozzá sokféle fülest választani, ami a gyári fülesnél sokkal jobb. Pl. öcsémnek 6s van, elégedett volt a gyárival, neki adtam az Audiofly AF56-ot, és lerakta az arcát, mert neki bejön a V karakter.
-
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #73449 üzenetére
Dehogy, az marad, amíg hallok valamit...
Csak kellett valami mikrofonos cucc, ez jött szembe jó áron, és ha már itt van, hallgatom néha.
-
s4tch
veterán
Megjött múlt héten a joybuy-féle Hifiman RE-400a, azóta belement 40-50 óra. A kábel egy nagy rakás szerencsétlenség, bár elvileg már a frissített verzió. Ezt leszámítva annyiért, amennyiért akciózták, hiba lett volna kihagyni. Fura az N40 után, nem mondom, hogy nem hiányzik az N40 mélykiemelése, viszont a középtartomány nagyon egyben van, ilyet leginkább single DD-től lehet hallani.
-
-
s4tch
veterán
válasz
gianni85 #73296 üzenetére
bucshernek van, és ha figyeled ezt a topikot, alkalomadtán meg is hallgathatod.
-
s4tch
veterán
válasz
Krill77 #73276 üzenetére
Ilyen - ahogy a többiek írják - nincs. Az olcsó kategóriát néhány különböző stílusú IEM szépen kimaxolja, a Bosshifi az egyik a "tökéletes" budget IEM-ek közül.
Talán a Fostex TE02n + bass mod még megérne egy misét. Mondjuk nekem gyári állapotában is nagyon tetszik, érdemes megnézni a méréseket. Ha valaki kiegyenlített fülest keres, erre nézelődjön.
-
s4tch
veterán
Témaösszefoglaló... Illetve ha szereted a kifejezett V hangzást, akkor a korábban tárgyalt Audiofly AF56 ebayről, szállítással 16-17 angol font körül jó lehet.
(#73247) -FreaK-: telefonfüggő ez is. Nekem Meizu Pro 6 van, öcsémnek iPhone 6s, mindkettőnknek tetszik telefonról az AF56. A leírásod alapján te a kiegyenlítettebb hangzást szereted, ami érthető. Az AF56 nem ilyen. Ezért is adtam oda könnyedén öcsémnek, aki inkább a populárisabb hangzás híve. Ő egyenesen imádja a fülest.
-
s4tch
veterán
válasz
_ocsisajt #73034 üzenetére
Neutrális karakter ennyiért még vezetékesben sem gyakori, olcsó bt-s fülesből én még csak mélykiemeltet hallottam. Ez viszont érdekes lehet: Meizu EP51. Még nem hallottam, de a teszt alapján kiegyenlített a hangja, és tudja az aptx-et, amit elvileg a Note 3 is támogat. 30 dollár körül kínai shopokban ki lehet fogni akcióban, úgyhogy ha megúszod a vámot, bele is fér a keretedbe.
-
s4tch
veterán
Az AF56 pályafutása nálam véget ért, odaadtam öcsémnek. Nekem is nagyon tetszett, jó kis mélykiemelt hang, de nekem az N40 azért sokkal otthonosabb. A jó hír, hogy öcsémnek pont ez az ízlése, úgyhogy a legjobb helyre került a füles.
-
s4tch
veterán
Ez egy jó felvetés. Bármit veszel, kompromisszumos lesz. Ahogy én látom:
- a jó hangú telefon lenne a tökéletes eszköz. Kár, hogy egyre kevesebb van belőle, és erősítő teljesítményben fejesekhez azok sem feltétlenül elegendőek. Egy Onkyo Granbeat azért zsír lehet: 5" fullhd kijelző, korrekt akksiméret, 3GB RAM, középkategóriás snapdragon, nagyjából mindenre elég - kár, hogy rétegeszköz és mocsok drága. Viszont ha azt nézzük, hogy egy iPhone áráért kapsz egy középkategóriás telefont és egy erős dapot, amit a telefon rész elavulása után a telefonfunkciók nélkül is tovább tudsz használni, úgy már nem is biztos, hogy annyira túlárazott.
- A dap is jó irány, de kicsik a kijelzők. Az lenne az igazi, ha lehetne tartalmat fogyasztani egy dapon: filmet nézni, böngészni zenehallgatás közben, stb. Ezekkel a 3,5-4" kijelzőkkel viszont gyakorlatilag a dap funkciót lehet kihasználni, és ennyi.
- A daphoz képest hasonló kompromisszum egy hordozható dac/amp is. Más kérdés, hogy nekem ez kézre áll: benyomok egy kábelt a telefonba, leteszem magam mellé a dacot, abba megy a füles, és a telefont zenehallgatás közben úgy használom, ahogy szeretném. Mondjuk ez csak otthoni döglődéshez, esetleg hosszabb utakhoz használható, bkv-n nincs létjogosultsága.
- A bt adatátvitel is klassz, ott nem sérül a telefon funkcionalitása, azzal viszont az üzemidő és a hangminőség korlátozott. -
s4tch
veterán
válasz
wolfman #73129 üzenetére
Szarnak nem mondanám, de rövid hallgatózás után én nem hallottam jobbnak a telefonomnál (Meizu Pro 6). Ezzel is lehet zenét hallgatni, a lejátszó praktikuma is megkérdőjelezhetetlen, csak az a helyzet, hogy ezt a hangminőséget olcsóbb lejátszók is tudják.
A balanced kimenet viszont baromi jól szól, az egy teljesen más világ. A cserélhető kábeles fülesek világában nem vészes a probléma, az X5 III tulajoknak tisztában kell azzal lenni, hogy kell venni egy szimmetrikus kábelt a füleshez, és kész. Az AKG K3003 tulajok meg keresnek másik dapot.
-
s4tch
veterán
válasz
milkabrams #73090 üzenetére
Témaösszefoglalóban nem találtál semmit?
-
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #73025 üzenetére
Mennyiségre megvan a mélye, le is megy a pincébe, a minőséget meg majd később megítéljük... Amúgy ebben hallgasd meg a bőgőt, szédületes 6:40 körül a szóló, csattog, recseg, búg, ahogy kell, ez az egész lemez meglehetősen jó felvétel.
(#73026) Bodz:
Leproust ismered? Kevésbé metál, mint az Ayreon, viszont akkora dallamok vannak benne, mint a ház.
(#73027) DrDobos: az ebay egy platform. Ha nem megbízható eladótól vásárolsz, meg lehet szívni. Ez az angol eladó viszont azonnal postáz, és egy Maoamot is kapsz a füles mellé.
-
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #73014 üzenetére
Épp hallgatom, elég nyers még, nem szívesen hangosítom fel. Pl. ez a track 8:20 után válik hallgathatóvá, a szellős középrész már élvezhető, de a sűrűbb zene egyelőre nem áll jól neki. Ebben is sikítanak néha a szaxofonok. Biztos simul ez még, jó lesz ez. Viszont legalább egyből nagyon kényelmes volt, természetesen passzol a fülembe, azt hiszem, az összes fülesem közül ezzel kell legkevesebbet szórakozni a tökéletes illeszkedéshez.
------------------------------
Megjött közben az Awei A920BL is, amit a telekom kuponból vettem. A hangját egyelőre hagyjuk, a füles rész felépítése elsőre masszív, a kábel és vezérlő közepesen gagyi, a füles elfogadhatóan kényelmes, azonnal csatlakozott a telefonhoz, a mágneses rögzítés bajnok ötlet. Csajszinak biztosan jó lesz edzéshez a 10 dolláros ebayes izé helyett.
-
s4tch
veterán
válasz
Atomgeszi #73010 üzenetére
Nekem már pár óra járatás után is finomodott a hangja. Adj neki egy hetet, biztosan fog változni. Esetleg ha annyira nem tetszik, hogy nem szívesen hallgatod, dugd rá mondjuk egy használaton kívüli telefonra, küldj rá valami random rádióadást, és hadd menjen pár napig egy fiókban.
-
s4tch
veterán
Ez az AF56 tényleg kellemes V. Ment pár órát neki az isotek lemez, így már nem is túl nyers a teteje. Nagyon kényelmes, szigetelhetne jobban, kell neki a kraft (telefonról halkabb, mint az N40), klassz tere van, lefelé viselve kissé mikrofóniás az amúgy minőségi kábel. A csomagolás zsír, a kellékek mennyisége épp elégséges, a kis konzervdoboz nekem bejön. Ennyit bőven ért. V karakterre vágyók vegyék, amíg van belőle...
-
s4tch
veterán
...illetve annyit tegyünk még hozzá, hogy a vámtörvény értelmében a 10 eurónál kisebb egyéb vámterhet (értsd: vámot, áfát) nem kell megfizetni. Szóval a ténylegesen vámmentes határ valamivel magasabb, 37 euró körüli akkor is, ha jogi személytől érkezik a csomag.
(Vámtörvényen belül lásd: 3. § 2.: egyéb terhek definíciója, 68. § (5) a részletes szabály.)
-
s4tch
veterán
válasz
Krill77 #72957 üzenetére
A hulladék talán erős kifejezés, mondjuk úgy, hogy nem az én ízlésem. Pl. ott a Seahf AWK009, ami náluk 9,5 pontot kapott. Megvettem 10 dollárért, bejárattam, meghallgattam, és képtelen voltam megkedvelni. Szúr a magasa, alig van mélye (ezt a tesztben le is írják), és az sem segít rajta, hogy könnyű, jó felépítésű, jó minőségű, kényelmes cucc. Ja, és erős a driver flex. Vagy ott a KZ ZS5, ami a rating szerint rendezett lista tetején van. Ennek a hangja nagyjából rendben van, bejáratás után szépen kisimul, akkora a tere, mint a ház, ennyi pénzért tényleg jól szól, viszont a felépítése vállalhatatlanul egypálcás, és a gyári kábel hulladék. Vagy a Senfer 4in1, ami egy visítós hangú füles, tényleg csak annak ajánlott, akit nem zavar, ha karcolnak a magasak. Ugyanakkor a Rock Zircon, ami egy sokak által hallott, 10 dollárért teljesen vállalható V-hangú, jó felépítésű, kényelmes füles, populáris zenékre szerintem fasza, az meg az egyik leggyengébb minősítést kapja, és lehúzzák a vérbe, mert nincs közepe (egyébként van, csak be kell járatni). Szóval óvatosan ezekkel a review oldalakkal...
-
s4tch
veterán
Volt egy 5eFt-os kuponom a telekomnál, ami ma lejárt volna, ha nem használom fel. Nem akartam semmit venni, de nem is akartam veszni hagyni. Majdnem egy SM PL30+ lett belőle, de ezt csak személyes átvétellel lehetett volna rendelni, és a legközelebbi átvételi pont is ~80km lett volna, úgyhogy ezt lőttem: Awei A920BL. Meglátjuk, használható-e valamire.
-
s4tch
veterán
Adtam egy pofont a 11.11-re szánt keretnek, és rendeltem egy RE400a-t a joybuyról.
-
s4tch
veterán
Egy úr vagy <3
Viszont egyelőre nincs ez a füles a listán: 11.11 Electronics. Ellenben van egy csomó VSonic (@Atomgeszi
), a head-fin sokat dicsért, kissé világos hangúnak mondott Tin Audio T2 is lesz, 50 helyett 33 dollár körül, és a hasonlóan érdekes Svara Red is benéz 30 alá. BT vonalon első ránézésre a Meizu EP51 és EP52 ismerős, bár ránézésre egyik sem extra jó áron.
-
s4tch
veterán
Akkor a kosárból egyelőre átmozgatom a wishlistre
Azt néztem én is, jobbat nem találok... Kár, hogy nem mikrofonos, így viberezésre, skype-ra kell venni még valamit.
(#72744) kk831228: ha Bodz nem adja el az AKG N40-et, Magaosi K3-at vettem volna. Nagyon jó a sajtója, a head-fi népe is odavan érte, és most már Bodz is
Nekem volt egy Magaosi BK35 klón, hangja alapján ez is simán megérte az árát. Ez darvinyához került, ő többet tudna róla mesélni.
-
s4tch
veterán
Hopp, Magaosi K5: 5 BA, mmcx, a gyári csomagban bluetooth kábellel (amiről egyelőre nem írnak semmit.
-
s4tch
veterán
Ez a lista nem zárja ki, hogy egy qualcomm bt chip kerüljön egy más gyártó soc-ja mellé... Na majd olvasgatok, eddig nem érdekelt nagyon a téma, de úgy látom, annyira nem egyszerű. Amúgy a fentebb linkelt posztból letöltött aptx flashelhető zip simán felment a telefonomra, legközelebb találkozón teszt...
-
s4tch
veterán
válasz
monti0222w #72686 üzenetére
4. lépés itt - viszont ha jól emlékszem, a Redmi Pro mtk chipsetes, úgyhogy azzal nem fog menni az aptx.
-
s4tch
veterán
Hétvégi akció: T20i ~52e.
-
s4tch
veterán
Itthon is kapható, a ~100$ körüli kinti árának megfelelő forint összegért. Szimpla DD, a head-fi népe imádja. Néha ebayen ki lehet fogni 80 dollár körül is. Esetleg hallotta már valaki?
-
s4tch
veterán
válasz
#16820480 #72488 üzenetére
Az a Vyrus I volt, és az ára töredéke az Icarusnak.
Taobaóra visszatérve egy gondolat erejéig, most 6-7 termék van a kosaramban, mindegyik free shipping. Szerencsére a kurrensebb cuccokat általában több eladó tartja, így amivel szemezek, mindből találtam ingyen postás megoldást. Ha meg lesz vörös ház a Pro 6-ra, akkor felkent taobao hívő leszek.
(#72490) Bodz: tényleg, most néztem én is a hírlevelüket.
-
s4tch
veterán
Valaki állítson le, taobaót böngészek. Ugyanaz a termék:
- ali: mikrofonos kábellel ~21 dollár, kb 5500 HUF
- taobao: ugyanez 100 yen, ~4000-4100 HUFEgy ideje a taobaóról egy csomó eladó szállít nemzetközi címekre is, sokszor hasonlóan ingyenes a posta, mint az aliról. A regisztráció kínai tudás nélkül megvolt fél óra, de tegnap megejtettem az első vásárlást is. Őrület a kínálat a szintén túlzottan bőséges alihoz képest is. Már majdnem találtam vörös házat a Meizu Pro 6-ra.
-
s4tch
veterán
Nekem van pár garnitúra kínai noname szivacs illeszték. Különösebben tartósnak nem mondanám, de nekem kényelmes és nagyon jól szigetel.
Viszont ha valamiben, illesztékben végképp nincs tuti tipp. Ki kell próbálni egyet, főleg, hogy ez tényleg filléres tétel. Én az M-est rendelném, elég képlékeny ahhoz, hogy picit kisebb vagy nagyobb fülben is megmaradjon. Ha gondolod, mérd le a Sennheiseren lévő illeszték átmérőjét, és este én is lemérem a kínai szivacsot összehasonlításképp.
-
s4tch
veterán
Amiről van tapasztalat, és mmcx, mondjuk 60 dollár alatt: Tennmak Pro, Senfer 4in1, Kinera BD005. Ezekből a Tennmakot hallottam, nem rossz, akár tetszhet is neked. Sheratan úgy emlékszem, már ajánlott neked meghallgatást, neki van (volt?) ilyen. A Senfer világos, azt szerintem nem csípnéd.
Amúgy meg ott van a Magaosi K3 Pro, tegnap láttam 90$ alatt (itt, mobil appról 89,38$), ez novemberben még kevesebb lesz, és még nem hallottam róla rossz véleményt. Ha mákod van, átjön a vámon, és 24 rongy alatt megáll.
A driverek száma ne tévesszen meg, semmi jelentősége.
-
s4tch
veterán
Hangkaraktert nem írtál, random ajánlások jönnek. Nekem az alis figyelőben ezek szerepelnek, amik megfelelnek a feltételeknek:
- BGVP DM5
- Rose Aurora
- BGVP DN-1
- Tin Audio T2
- Betnew H1Ezekről head-fin és/vagy redditen jókat írnak, olvass utánuk, ha valamelyik megtetszik. A T2 egyenes kábeles, de lehet fül fölött is hordani. A DN-1-et 99%, hogy megveszem a 11.11-es alis akciók keretében (bár 20 dollár körül eleve nem drága, de mivel addig is van mit hallgatni, ráér), november végére biztos ideér, akkor nálam meghallgatható lesz.
-
s4tch
veterán
válasz
Sidositanaka #72316 üzenetére
Kemcso hozott egy olyat a csütörtöki talira, az ő hozzászólásait keresd meg, hátha írt már róla. Én nem tudtam meghallgatni, nem volt hozzá megfelelő illeszték.
Tulku lehet, hogy az AKG K3003-ra céloz. Az tényleg jó anyag...
-
s4tch
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
holozis_HUN #72083 üzenetére
Az mikrofonos füles, ugye? Párom megkapta a Zircont, kéne valami hasonló olcsó izé füvet nyírni, havat lapátolni, munkahelyi viber hívásokhoz, ütni-vágni.
-
s4tch
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest