- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz
Janika(1982) #90288 üzenetére
Aranyozott
-
laleeee
őstag
Szerintem a vezetékes budget-szegmens is sokat fejlődött, nőtt is rá a kereslet. Egy ilyen szintű single dd (főleg hogy 2x2 dd
, mint ez a Qkz Khan, két éve még 100 dollárba került
-
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #90259 üzenetére
Régesrég volt, de amióta eu-s áfa van, azóta nyomják a belga és luxemburgi átcímkézéseket, tarsa meg a Jóisten ezt a szokásukat 🙏
AliExpress Standard Shipping ugyanez, 150 € felett nem adja hozzá az áfát, csak hozza az Express One futár. Penon aszondja, ők fizetnek valami átalányt, úgyhogy az ő áraikban is benne van az áfa, de lehet hogy nekik is van eu-s raktáruk. -
laleeee
őstag
De szép tisztán "szól" ez a kábel [link]
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #89888 üzenetére
Ennél kevesebb zaj mint ezeknek, hát nem tudom. Az xduoo link2 balanced olyan sötét mint az ágyú, nem hiszem hogy ezt még kéne fokozni laggolós hoki rendszerrel ,meg 2 GB Rammal
Már bánom hogy nem vettem egy Gryphont még amikor olcsó volt ,én azt is vinném magammal mindenhova -
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #89885 üzenetére
Ez a TRI TK2 szól úgy egy telefonnal mint egy többszázezres dap. Tököm se fizetne még egy elavult Android rendszerért, 1 szar amoledkijelzőért meg még egy aksiért, és akkor a hang még sehol
Nyilván egy másfél millió forintos A&K vagy Sony lejátszót én is szeretnék, de nem hiszem hogy lesz annyi pénzem valaha walkmanre. Mozgásban használom én ezeket , úgyhogy dongle-kal is jól elvagyok
-
laleeee
őstag
Mit találtam [link]
-
laleeee
őstag
Rájöttem amúgy hogy a mennyiségnél a slam még fontosabb, kell hogy rúgjon is a basszus. De ha kevés és lepkefing puhaságú is , akkor nem tudom, mi értelme van. Maximum acapellákat tudsz hallgatni vele (lol), még a vonósnégyesnek is van alja,Pink Floyd is milyen már bőgő és lábdob nélkül, attól nem lesz senki audiofil csávó, ha lemond a basszusról,nekem nagyon nagy szükségem van rá, engem gyógyít, a rosszul hangolt, visítozó armatúrák meg idegesítenek..
-
laleeee
őstag
LETSHUOER S12 tulajoknak kötelezővé tenném a Nova által javasolt és fejlesztett Prometheus mod-ot. Szenzációs az eredmény az eredeti állapothoz képest.
Egyszerű elkészíteni: [link]Innen kell egy S12 hozzá leakciózva: [link]
Ebből kell a csövét kivágni 2.5mm-es darabra a vetőcső béléséhez: [link]
Innen meg a szűrő: [link]
Vegyes 70 darabost érdemes venni, jól felcimkézett zacskókban jön. Én 2.5mm-est használok, de jó a 3-as is. 400-as kell a driver hátuljára a gyári helyett, elöl meg a szellőzőnyíláson először csipesszel átszúrod a belső szűrőt, aztán ízlés szerint szűretlenül bass cannonkodsz, vagy minél nagyobb számút ragasztasz rá kívülről, annál visszábbveszi a mélyét, 400 körül kellemesen tiszta, de még kellően brutális, valahol ott van az ideális egyensúly. 500-assal természtes, de arra épp elég kiforrott jó IEM-em van. A fémrácsot a vetőcsőről kikapod, a helyére berakod a vágott ety tip belsőt, szűretlenül a planar kis lyukon át nagyon részletes lesz, erőteljes és közvetlen. -
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #89722 üzenetére
tényleg hasonlít a tea graphjához jó szemed van hozzá. ISN H30 ez amúgy, vettem 99 dollárért egyet kíváncsiságból. 1dd, 1 sonion, 1 knowles.
Hibrid fülhallgatónál te hogy csillapítanád egyébként a magasakat ahol a vetőcsőbe nem lehet vattát dugni mert ott figyel az armatúra ?
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #89707 üzenetére
Szívemből beszélsz Novamester
Jó lenne egy olyan planárt összehozni, amit nem kell peqzni, de nem is fojtott a hangja, mint az Olinának. Az Olina tényleg rengeteget javult az általad javasolt módosítás után, de ha hirtelen kicseréled mondjuk egy Blon bl01-re a füledben, egyből hallod hogy a Blon tisztán szól, az Olina hangja meg egy vetőcsőbe tömött nagydarab spongya által kicsit megnyomorított, fojtott hang..
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #89705 üzenetére
Out of the box mindenben jobb mint a Timeless, ami meglepő hogy a basszus nagyobbat üt mint a Kai vagy az Olina, pedig az két dd. Simán el lehet feledkezni róla hogy egy planárt hallgatsz. Jobban texturált tisztább a bass, mint a Timelessnél. Egy dologban sajnos hasonlítanak : az elégtelen basszusmennyiség és a kellemetlen magastüskék tekintetében, ezért egyelőre ezt is csak peq-val tudom élvezni, de 1-2 track tényleg ijesztően nagyot szól. Te mit kezdtél a bili magasakkal ? A Prometheus mod tudom hogy megoldja a basszus kérdést . Lehet hogy nem lenne rossz ötlet ha átküldenéd a tiédet, megköszönném. Ha járatás és mod után is ilyen marad a magas ,fájó szívvel ,de visszaküldöm..
-
laleeee
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #89651 üzenetére
Nagyon jó a go bar, de az ára kicsit túlzás. Xduoo Link2 balanced , E1da 9038s és ACMEE Magic Sound IV(AK version) majdnem olyan jók. Go bar a legmelegebb legtermészetesebb forrás ezek közül, úgyhogy kell mind a négy, én főleg az Xbass és az 1 Ohm OI miatt vettem,de nem bántam meg.
Száz dollár alatti fülesből most a TRI Kai-t ajánlanám. -
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #89604 üzenetére
Egyáltalán nincs basszus gyárilag , bass slam nulla, cseppet sem úgy szól az egész mintha egy dd lenne, ami kis bass van ,az olyan puha mintha planar lenne, de a Timeless-en ezt legalább meg lehet oldani Peq-val. Magasak kímêletlenül fémes bilihanangok. Semmi baj nincs vele mert vissza lehet küldeni ,el lehet adni ,de nem ajánlom senkinek hogy ilyet vegyen. Jó játék amúgy kínai füleseket minél többet kipróbálni, az Olina egy a sok közül, semmi extra. A KAI-nak ugyanakkora a tere 20$-al olcsóbban. Tulku véleményét osztom, miszerint ezeknek a 90% a szemét..
-
laleeee
őstag
válasz
Exodius #89599 üzenetére
Tény hogy 50 ért nem nagyon találsz jobbat, kicsit fátyolos a hang, olcsóbb fülesek tisztábban szólnak, de nagyjából a helyén van minden, magasak sokak szerint hiányosak, de szerintem pont elég, nem fárasztó. Telefonról basshead lesz ,arra készülj fel :) Vagy ott van a TRI Kai 80$-ért, jobb magas kiterjesztéssel, nagyobb térrel, gyorsabb, de kevesebb basszus hatással
-
laleeee
őstag
válasz
gianni85 #89594 üzenetére
Olina ugyanaz a driver , gyalázat. Gyári állapotban talán a világ legrosszabbul hangolt fülhallgatója. Zéró basszus, zéró note-weight, fejfájós éles magasak, barátságtalan dry timbre és ahogy mondtad 5 perc után dögunolom. Filterekkel elkezdheted fojtani de természetesen akkor a hang fojtott lesz, egyre több kakaót igényel és a lényeg nem változik lepkefing hang alul felül, fröccsenős magasak száraz hangzás is megmaradnak. Hülyék, süketek, fizetett reviewerek sztárolják csak.
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #89538 üzenetére
Nem rossz. Szép, nagyon jó a forma, a Melével elllentétben képes tisztán szólni, meglepő a jól pozicionált szinte holografikus 3d hangszínpad , fürge kis driver , szubbasszus fókuszú, sajna hiányzó midbass-slammel, az alja néha puha és súlytalan, százszor értelmesebb mint az Olina, habár nem hiszem hogy ezeknek a hangolásához bármi köze lenne a hbb gyereknek, azonkívül hogy a nevét adja hozzá. Néha kicsit fémes timbre, egy kis magas-szikra nem ártana, de legalább nem fárasztó..
-
laleeee
őstag
XDUOO LINK2 Balancednek ês a Tri Tk2-nek mennyi lehet vajon? Nem találok rájuk adatot 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest