- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
HeadGÁR #85084 üzenetére
Jelen pillanatban az a helyzet, hogy az általánosan vásárolt kategóriában (max 20e) szinte nincs ajánlott füles Mo-n kaphatóból (1-2 kivétel van, aminek az ára is nemzetközi, vagyis kb mind1, honnan rendeled). Tehát az van, hogy ebben az árkategóriában veszel vmi szart drágán vagy rendelsz Kínából. Ez nem friss, hanem évek óta így van...
-
válasz
Peterhappy #84937 üzenetére
Ha nem találtál semmit róla a topikban akkor jó eséllyel nincs tapasztalat.
usa/kanada-ra érvényes
-
válasz
Peterhappy #84927 üzenetére
A Zircon egy mélybomba, az EZAudio inkább közelít a kiegyenlítettebb hangzáshoz (és bass-moddal varázsolható benne több mély, lásd összefoglaló). Neked kell eldönteni milyen hangzást keresel
-
válasz
DonAttilas #84904 üzenetére
Minden fülhallgatónak megtörik a kábele, ha gyűröd. Vagy vigyázol rá vagy nem és fogyóeszközként kezeled, ebben a kategóriában nincs csoda, főleg úgy, ha a Mo-i rendelés szempont...
-
válasz
monti0222w #84871 üzenetére
Öööö a W60 is hosszan hallgatható, de nem flat... Értem amit mondani akarsz, de semmi köze nincs a kérdéshez
(#84873) Bici Hát nem tudom, imádom a BA-kat, de hogy én heti 5 nap, 8 órában bedugaszoljam a fülemet... A studio-fejesek se kiegyenlítettek, ha flat-ra keversz egy zenét nagyon keveseknek fog tetszeni azért, mert nem az a közízlés.
(#84876) Bici Eleve egy fejesben sokkal nagyobb a membrán, könnyebb teljesebb hangképet létrehozni, mint egy fülesnél. Az asztali fejesem szintjén az U18 van kb, de ez nyitott..
-
Van egy komoly ellentét: "szög egyenes a frekimenete" vs " hosszan hallgatható hang"... A teljesen flat hangképű fülesek a nagytöbbségnek unalmas, száraz hangot adnak, amit nem oly nagy élvezet hallgatni. Na meg amúgy igen ritka a teljesen flat füles, pont ugyanezért. Zárt fejes nem lenne jobb a melóra és egy füles zenehallgatásra?
-
válasz
balbla #84798 üzenetére
Miért macerás? Nem egy MMCX-BT kábeled lenne hanem a kábeles fülest az ES100-ba dugnád be (ami egy BT modul). Így kábelesként is mehetne az af56 és BT-ként is.
Az SE215 egy magasvágott füles, mint ahogy a Tulku írta, a hangja olyan 10e kategória (vagy még annyi se), a nevet fizeted meg.
-
válasz
monti0222w #84777 üzenetére
Olyan nagy csoda nem hiszem, hogy lenne, Knowles 3BA. Kérdés merre van hangolva, persze.
-
válasz
CoroStar86 #84766 üzenetére
Ha megteszed, nagyon megköszönjük
-
válasz
monti0222w #84717 üzenetére
Saját magadnak mondasz ellent
Nem tetszett neked az RE400 és tetszett a K3003, de akinek tetszett az R400 az azért vegyen K3003-at???
(#84716) Bici:Re600 véleményem annó és olvasgasd el miket írtunk/tak/tuk róla: [link]
-
válasz
CoroStar86 #84638 üzenetére
Én nem tudom, hogy bárkinek lenne itt személyes tapasztalata az újabb Dunu-kkal. Netes tesztekből kb egyiket se ajánlom, vagyis nem tudhatod melyik a fizetett.
FH7 -
válasz
Frici654 #84635 üzenetére
A Dunu régebbi szériáiról is ódákat zengtek a tesztek de élőben nem voltak meggyőzőek. Így maradj annál a szabálynál, hogy nem játszunk a másik zsebével és olyat ajánlj, amit személyesen is hallottál. Mint ahogy ezt tudod is, mert nem először jársz itt, csak akkor más névvel
-
válasz
CoroStar86 #84601 üzenetére
IE80 kb 10e Ft-os hang, lehet még annyi se. SE425 magasban jó, de semmi másban, ezt a kettőt felejtsd el
-
válasz
Sidositanaka #84405 üzenetére
SM E10 vagy SM E50, utóbbiban több a mély, valszeg jobban fog tetszeni neki, ha Sennheiser-en szocializálódott.
(#84407) Fall-N az a baj, hogy 2-3x drágább, mint amilyen hang alapján kéne, ez nem felár már....
-
válasz
Greg204538 #84310 üzenetére
A kiegyenlített füleseket egyesek unalmasnak mondják, szerintem te nem azt keresed (az RE400 is az viszonylag). A jó izoláció lenne ahogy látom számodra fontos, ebben a CIEM-ek verhetetlenek (viszont többen nem tudják megszokni, ezzel számolni kell).
A Noble-t szerintem senki se hallotta itt, a képek alapján nem kicsi darab. Az Etymotic-ok többnyire kiegyenlítettek.(#84311) bostone itt tedd fel a kérdésed: [link]
-
A topik átnevezésre került, ezentúl Vezetékes FÜLhallgatók néven fut. A Vezeték nélküli társ-topik itt van: Vezeték nélküli fülhallgatók, kérek mindenkit hogy a témának megfelelően járjon-keljen
-
Tisztában vagyok vele, hogy a neckbandos ha szigorúan vesszük ide is oda is sorolható. De a jelútban ott a BT kapcsolat mindegyiknél, ami vezetéknélküli így ez egy biztos pont. De az, hogy azok, akiket csak a vezetékes világ érdekel lassan kiszorulnak innen, mert az utóbbi pár hónapban semmi másról nem szól a topik, mint a TWS-ről és társairól. Engem sem mozgat meg a téma túlzottan, így határozottan a szétválasztás mellett vagyok, már régebben is felmerült, még amikor a sima BT-fülesek kezdtek teret nyerni, de azok iránt a lelkesedés nem volt ekkora...
(#84299) DEJVID én valahol az 5-6 armatúra magasságában kezdenék el nézelődni, W60 pl.
(#84301) -FreaK- az a baj, hogy TWS vonalon kevés az olyan füles, amit többen hallottak azok közül, akik el tudják helyezni térben és időben őket. Nagyrészt tesztek olvasásából jönnek az ajánlások, nagyon nagy a fejlesztés tempója ahhoz, hogy valódi tapasztalatok legyenek. Ennek a topiknak az összefoglalója és az ajánlások rendszere eddig a valódi tapasztalatokon alapult és ezt én nem engedném el....
-
Hölgyek, urak: mit szólnátok, ha a topik szét lenne választva vezetékesre és vezeték nélkülire? Ez maradna a vezetékes (átnevezve) és létrehozásra kerülne a vezeték nélküli topik? Többeket nem érdekel a vezeték nélküli rész, és a hozzászólások egy bizonyos része csak az....
-
válasz
hajraolaj1 #84018 üzenetére
Összefoglalóban nem találtál semmit?
-
válasz
funkmester #83973 üzenetére
Ez így ebben a formában értelmetlen kérdés
Tök más a válasz rá, ha 20e-ért keresel és ha 250e-ért.
(#83974) pulutodurumo kevés a jó hibrid...
-
válasz
Lev Abalkin #83964 üzenetére
Fülesben nem, azok jók, ha tetszik a hangképük.
-
válasz
Lev Abalkin #83950 üzenetére
-
-
válasz
monti0222w #83910 üzenetére
Te azt vennéd, mert nem tetszik a T20 hangja, de ettől még ne más árkategóriákkal példálózz kérlek. A linkről 52e Ft a T20, Mo-ra, garanciával, ingyen szállítva. Az AF180 meg 160e, a HEM8 meg 150e... 3x-os különbség (A Muzix 2019.01.01 óta nem RHA viszonteladó, beragadt készletet értékesít...) Ha 50 körül van jobb azt javasold (van)
-
válasz
monti0222w #83905 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de ha van 50e Ft-od akkor gyűjtesz mellé még 110-et, hogy AF180-at vegyél 160eért?
A Nuforce HEM8 is durván 500$, ami 3x annyi, mint a T20. Tök más ligában versenyez mindkét füles, ilyen alapon U18T-t is vehetsz helyette, garantáltan jobban szól.
(#83907) zsoika Jobb sarok, kereső: [link]
-
válasz
monti0222w #83901 üzenetére
Szerintem igen, a kábele lényegesen kevésbé sérülékeny.
Az AF180 3.5x kerül annyiba, mint a T20Ez mennyire jó összehasonlítás?
(#83902) twine darvinyát keresd a kábel ügyben. Ugyanezt a hangzást olyan 3-4e Ft-os szinten kapod meg kínai fülesből, sok (mocsaras) mélyet könnyű csinálni... Rock Zircon pl. Mennyit szánnál rá?
-
válasz
monti0222w #83898 üzenetére
A T20 50e körül kapható 3 év cseregaranciával (kábeltörésre is emlékeim szerint), vagyis az ára nem csak a hangminőséget tükrözi hanem a garanciát is, így jó ajánlat (de ezt már leírták többen). Nekem ez csak 2,5x ár az SM E80-hoz képest, ami azért lássuk be építési minőségben elmarad a T20-tól. Mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy megéri-e a felárat ez, hangban szerintem kicsit jobb a T20, de teljesen más hangképpel.
-
-
válasz
RetepNyaraB #83713 üzenetére
Holnap jössz meglátod
-
válasz
h.p.baxxter #83481 üzenetére
Ami itthon kapható és kipróbálható, az kb kimerül az iJoe-Muzix tengely választékában, menj el és hallgatózz ott.
Fülhallgatós találkozó itt szerveződik [link], de fericske ajánlásából tudtommal senkinek nincs, aki jönni szokott. Tulku féle G2-G3 lesz jó eséllyel.
-
válasz
gergely99911 #83447 üzenetére
Ahogy néztem, november 9, de az fejhallgatós találkozó. Fülhallgatós itt szerveződik: [link]. iJoe-ba meg menj el, hallgass meg mindent amit tudsz. Minél többet, annál jobban el tudod helyezni azt, amit szeretnél. A Muzix-ban is van elvileg meghallgatási lehetőség, ott is járj egy kört.
-
válasz
h.p.baxxter #83445 üzenetére
Kellene egy összeg és olvasd el az összefoglalót első körben
-
válasz
gergely99911 #83438 üzenetére
Használtan Westone W30-W40, vagy beszélj Tulku-val
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest