- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
funkmester #58873 üzenetére
Nincs
-
válasz
AcCEsS #58826 üzenetére
Sztem egyszerűen hozzászoktál a Sennheiser mocsarára. Kicsit járasd a P3-at, dobozból kivéve nem a legszebb képüket mutatják, kell neki 6-8 óra, mire bejáratódik. Ami még fontos, hogy megfelelő illesztékkel próbáld, mert ha nem szigetel rendesen akkor a hangkép sem lesz jó. Ha ezek után se tetszik, akkor nem a te fülesed, a P2-ben több lesz a mély...
-
válasz
K1LLMy53Lf #58781 üzenetére
+1, mindkét felére
A második részét annyival kiegészíteném, hogy itt elsősorban olyan fülhallgatókat ajánlunk, amik általánosan (az árkategórián belül természetesen) jól szólnak. Az olyan kérések, hogy semmi ne legyen, csak basszus eléggé távol áll a topiktól, így nehéz ajánlani bármit (mindamellett elfogadom, hogy ezt akarja a kérdező)
(#58782) vicze1 gonosz leszek, de lehet drága lesz a kérdezőnek és kevés a basszus
-
válasz
f4lcon #58775 üzenetére
A VSD3-nál nem szól 2x jobban a GR07, aminél nem szól 4x jobban a W40
De bőven eléggé hallhatóan, hogy cserélj
(#58776) cubix Elvileg vámköteles (vagyis áfa), ára*1.27+2e, ha megfogják. Ha normál postával küldik akkor még nem nagyon hallottam olyanról, amit megfogtak volna.
(#58777) AGE-T nekem eddig minden megjött
-
válasz
f4lcon #58771 üzenetére
Akkor semmit, de ha a kínai csodák között hallod a különbséget, akkor itt is fogod
Line in, de ha nem valami épített csúcshifi van a kocsiban akkor hangban én sem hiszem, hogy hallható lenne a különbség. Talán annyi előnye van a line-innek, hogy az fizikai kapcsolat, nem zavarja semmi.
-
Nagyon nem értek egyet veled (mondjuk a modern zene is más jelent nekem, az mai pop-tucc-és társai): egy Steve Vai/Satriani/Pink Floyd/sorolhanám tovább felvételen is ugyanúgy kijön az előnye a dinamikussal szemben.
Amivel egyetértek, hogy nagyon kihozza a masterelés hibát: egy szarul kevert zene rémes lesz, de ez igaz bármilyen komolyabb rendszerre... -
Kolléga úgy kezdte, hogy munkahelyen hallgat zenét. Utazás közben szerintem sem alternatíva a fejes merthogy nem nagyon van olyan, ami mobil eszközről is jól szólna. Persze, füles->fejes->hangfal->élő zene sorrend megvan, javul (többnyire) a hang minősége de vele együtt romlik a mobilitás. Ez egy ilyen játék
-
-
Shure-t nem vennék a helyedben, ha ilyen magasságokban gondolkodsz akkor az RHA MA750i az applétől rendelve magasan jobb: hangja is, felépítése is és 3 év cseregarancia jár hozzá.
A VSD3S jobb hangban nála. Azt hozzátenném, hogy többeknek volt a fórumon minőségi problémája vele (cserélték, csak macera kiküldeni a Lendme-hez) -
Én abban nem hiszek annyira, 1 hangkeltő van benne... De persze meghallgatnám
Sokkal egyszerűbb egy fejest feltenni, mint egy fülest berakni, ezért is adtam el az enyémet.(#58712) f4lcon pedig nem ártana egy 3-4-6 BA-t meghallgatnod
Valszeg akkor elfelejtenéd az olcsó cuccokat és Tulku útjára lépnél
-
válasz
BigBlackDog #58702 üzenetére
Pedig ahogy az eddigi nézelődésedet látom vagy lősz valami nagyot (W4+, Layla, CIEM...) vagy vmi igazán olcsót és fejes
Csodák nem lesznek, sajna. 2BA az 2BA, egy fix frekvenciatartományt tud mind, ki merre csalja el. 3 már kezd de igazán 4 és afölött van az élet, annak meg ára van...
-
válasz
szakibá... #58689 üzenetére
Lehet, hogy logikusnak tűnt, de az EX110 szar (Lehet félreérthetően fogalmaztam: az EX50 nem az, persze csak az árkategóriáján belül és ha feltétel a Mo-i beszerzés).
Erről ment a diskurzus: vmi kínai csodát keressen, én olyat nem nagyon szoktam ajánlani, amit nem hallottam (a kínai olcsó csodák majd a találkozó után). Mint ahogy az összefoglaló is úgy született: amit hallottunk és ajánlott(#58692) BigBlackDog IE800: messze van nagyon az említettektől. Egyrészt az izolációja elég rossz, hangban meg én a GR07-nél kicsit jobbnak mondanám, de nem olyan sokkal.
A Tenore-ről kb ugyanez a véleményem, magas és közép csodaszép, de a mélyek hiányoztak nekem is.
-
válasz
szakibá... #58684 üzenetére
Ha nem ismered miért ajánlod? Merthogy rettenet szar, az EX50-hez képest is
-
válasz
monti0222w #58657 üzenetére
Külföld, sajnos...
-
válasz
BigBlackDog #58651 üzenetére
5e-ért?
Amikor én láttam hirdetni, akkor többért volt feltéve, mint az eredeti ára
-
válasz
Bazsee71 #58621 üzenetére
Az M6 nem egy nagy szám hangra, nem lesz előrelépés a Bw M4-hez képest, sőt. Cserébe kényelmes és stabilan ül a fülben (sztem hang alapján 3e-t ér max). Viszont azon az áron nem jut eszembe jobb se...
(#58619) darvinya hát a C10 basszusától nem fog megfájdulni, az tuti
Abban szinte semmi mély nincs, egy iszonyat vékony hangú füles. Én is a kiegyenlített hangzás híve vagyok, és így sem jön be.
-
-
válasz
-Skylake- #58580 üzenetére
Ha az ár mindegy, akkor csak egy füles jöhet szóba: W60
(na jó, még a W40 is)
Kicsit komolyabban pl: VC1000, B2, Rockit R50, Aurvana in-ear3, Zero Audio Doppio, stb. Az offosokat már nem nagyon kapni, de ha esetleg belefutsz valahol akkor jók. Mind picit más karakter, a VC eléggé csilingelő, az Aurvana-ban kevesebb a magas de kiegyenlítettebb.
Van 2BA+DD is: Samsung, 1More (Xioami), Dunu ezeket ki kell próbálni, de úgy általában a többit sem ártana. -
-
válasz
Chuck Norris #58539 üzenetére
Pedig a habbal stabilabb szokott lenni, csak van aki nem szereti. Jól rakod be?
-
-
válasz
BigBlackDog #58463 üzenetére
Kb az összes 2BA-t VC-d volt, R-50, , Aurvana...
-
Az OPPO-ról épp most áradozott AGE-T itt.
A PHA-1-et hallottam (nem ezt az 1A-t) az nem rossz cucc, van benne rendes erősítő.AK100 az erősítője miatt csak fülhallgatóhoz való, én abban az esetben ha nem cél a hordozhatóság semmiképp nem venném (viszont ha hordozható kell CSAK fülhallgatóhoz, akkor a legjobb)
Ezek már jó irányok
-
Nem feltétlenül kell DAP de attól mert azt írják, hogy a Xonar hifi cucc még lehet egy fosh
Az AK100-ról jobban szólt a fejesem (igaz, az az Essence One volt), pedig abban aztán nincs erősítő semmi. Jól járd körül ezt, annyiért ott van a TEAC UD301 is, amiről sheratan áradozik, de van egy csomó lehetőség, ha asztalit akarsz úgyis...
-
Nem kövez senki, de a BA-k elég forrásigényesek
Tapasztalat szerint sokat tud dobni a hangjukon egy rendes DAP (és sztem a Sonar nem az) én ha más nem kipróbálnám egy X5/DX90/stb-ről. Nekem is többek között ezért van DAP-om, hogy laptopról rendesen szóljon, ha szükséges
(#58406) tucsok. szívesen
A Soundmagic egységes árakat használ már a világon, nem lesz olcsóbban
-
válasz
Prinz Eugen #58400 üzenetére
5-10e Ft fülhallgatóban még bőven az eldobható kategória, ez még nem az szint ahol tartósságról beszélhetünk. Az RHA MA750 már tartós darab, 3 év garanciával pl...
-
IEM-et az IEM-mel, ha már az earbudokat nem ismered
Miről hallgatod amúgy?
(#58394) matyiGo azért az árából kiderül, hogy nem ugyanaz a kettő. De a P3 is elsősorban a kínai árán éri meg, amennyiért nálunk adják szvsz már annyira nem jó vétel.
(#58396) Prinz Eugen Pl Banggood. Előrelépés sztem nem lesz a ES18-hoz képest, ez sem egy RHA minőségben, de az árát megéri.
-
Gratula, majd egy beszámolót mindenképp
RE600 tükrében
matyiGo megértem, hogy neked nem jön be a P3 youth. Leírtad már többször. A nagy többség, aki megveszi viszont elégedett vele, mert az áráért hangban és minőségben nem rossz.
Gyere el a találkozóra, hozz olyan fülest, ami kapható is , meghallgatjuk, ha a többség szerint is jó akkor ajánlott lesz -
Az is fülhallgató
Igazából ugyanarra van, mint az IEM-ek csak hát a szigetelése olyan, amilyen (cserébe nem kell a hallójáratba dugni)
Az XBA-2/20-t egy külön állatfaj, abban az egyik BA a mélyekre van, általánosan ez nem így szokott lenni. Sokkal inkább mélyhiányosak, pl VC1000, B2, R-50, DBA-mkII, Aurvana in-ear3...
-
Azért az általad is emlegetett ljoker 9.9-et adott annak a nulla Noble 4S-nek a hangjára, annyira nem lehet az rossz
Amúgy minden ilyen lista szubjektív, max sorvezetőnek jó, nem ismered az adott személy preferenciáit, meg azt se, hogy miről hallgatta, milyen szinergiában volt az adott hangkeltővel
-
Jó lett a bohóc
(#58206) pocketpair ha szgép mellett használnád miért nem gondolkozol fejhallgatóban? Ennyiért már egész jó hangot kapsz, zárt, kényelmes, stb?
Ha viszont maradsz a füles vonalon és lényeges a hagyományos kialakítás, akkor Soundmagic-kat meg tudod hallgatni Bp-en, vagy feljebb ott pl a Zero Audio Duoza is. -
válasz
Interceptor #58139 üzenetére
Marketing az egész, azt írnak, amit akarnak oda. Semmi jelentősége.
Összefoglalót nézd meg
-
Az utóbbi napokban pár fülest meghallgattam, ezekről egy rövid beszámoló:
W60
6BA Már írtam rólaUE900S
4BA V karakter, a középtartomány visszafogottabb. A magasak szépen csilingelnek, a mélyek jók, de nem viszik túlzásba. A W4 jobb füles, de az (kínai) árát nagyon megéri (kb fele a W4-nek). Jó kábel, nekem kényelmes is IEM-hez mérten. Jah és rengeteg illeszték jár hozzá, én ennyit egy kupacban még nem láttamZero Audio - DUOZA ~110$
2DD szép magasak, közepek. A mély tartomány igen jó, kicsit ki van emelve. Olyasmi, mint a GR07+basszus. Fém ház, nem túl vastag, de jó kábel, minőségi az egész. Sztem olyannak ajánlott, akinek a GR07 basszusai kevesek.Zero Audio - Tenore ~40$
DD dinamikushoz mérten igen szép, részletező magasak jellemzik. A középtartomány is tiszta, részletes. A mélyek viszont igen visszafogottak, mint a neve is utal rá, nekem kevesek is voltak. Pici, kényelmes kis füles, nem túl vastag, de jó kábellel.Macaw GT100s Link ~69$
DD Jó kis mindenes, egyben van a hangképe. Nem túl részletező, de mindenhol ott van és semmiből sincs több, mint kéne.
Fém ház, a képekkel ellentétben minőségi hatású és igen kényelmes. A kábele vastagabb, mint a ZA-ké, de gubancolódó. Picit drága, ha 50$ körül lenne akkor bestbuy lenne ár/értékben.UE Triple.fi10 200-600$ között
3BA nekem BA létére nem volt elég részletező, a magas tartomány kicsit visszafogottabb, a mélyre meg rágyúrtak. Minőségű a ház, de nem az eredeti kábellel volt.Volt még a Yamaha EPH-100 is, de ennél az illeszték nem volt méretben jó, így a mélyek részben elvesztek.
Köszönet a tulajdonosoknak
-
W60: Szerintem is jó
Nekem a W4 kiterjesztése, részletesebb, nagyobb tér, jobb mélyek, semmiben nem éreztem hiányt. Kiegyenlített hangzású, nem mentek el a Westone-nál abba a hülye irányba, mint a 846. A legjobb fülhallgató, amit eddig hallgattam.
A W40 tulajdonosoknak csak akkor javasolt a meghallgatás, ha előtt megtöltik a zsebüket pénzzel
-
válasz
matyiGo #58040 üzenetére
Ez a te véleményed.
A nagy többségé meg az, hogy egy jó füles az áráért. Nem csodákat kell várni egy 5e alatti fülestől, de amit ennyiért ad azzal nem nagyon tud semmi versenyezni az árkategóriájában (legalábbis az ismert típusuk, márkák közt).
Mellesleg nekem még sok is a basszus benne, csak hogy mennyire nem egyforma az ízlés...(#58046) contaxg igen, ebben is igazad van, de a kolléga minden valószínűség szerint a mindent elnyomó basszusok híve. Az meg nem a P3
-
válasz
BigBlackDog #58008 üzenetére
Nem
-
válasz
K1LLMy53Lf #58003 üzenetére
Az nem lesz törölve, nem hirdetés. Az viszont igen, ha beírod, hogy "nincs eladó XY fülhallgatója/illesztéke/izéje valakinek?"
Értelmes magyarázat az, hogy ez a szabály. Ha részletesebben érdekel miért született ez a hsz innentől olvasd végig: [link]
-
Sziasztok,
változott a hirdetések megítélése.
Nem lehet linkelni hardveraprós hirdetést, ajánlásként sem. Egyéb hirdetést (pl banggod, edigital, akármi) is csak akkor lehet linkelni, ha garantáltan semmi közöd a hirdetőhöz.
Leírni sem lehet, hogy XY hirdeti az adott terméket a hardveraprón, csak annyit lehet, hogy nézd meg az hardveraprón is.Ami nem változott: saját hirdetést semmiféle formában nem lehet a hozzászólásban megemlíteni, sem linkkel sem virágnyelven leírva. Ha keresel vmilyen terméket: az is hirdetés (nem csak ha el akarsz adni)!
Amit nem lehet azt törölni fogom ezután (is)
köszönöm
-
válasz
balazs1022 #57934 üzenetére
Egy cserélhető kábeles fülhallgatóról beszélünk, ebben az esetben marhaság amit ajánlasz
ytjTRY Aprón van 6e-ért Logitech UE900 kábel amúgy, keresd meg esetleg azt
-
válasz
Chuck Norris #57932 üzenetére
Sztem nézz az ebay-en valami utángyártott kábelt. Az nem nagy összeg.
-
válasz
monti0222w #57850 üzenetére
Árulni árulja a Nomono, de van is meghallgatható példány belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest