- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
f4lcon #84008 üzenetére
Epp ezert mondom, hogy olvass utana kicsit az airpods pro anc-nek. Ha utanolvasol, akkor kiderul, hogy pl nem, az airpods nem zart fules, maximum felnyitott , ugyanis konkretan ki is hallatszik belole a zene. Masodszor epp ezert az airpods pro anc kozel nincsen pl a sonyhoz kepest. Harmadszor ha neked sima airpodsod volt akkor nem lehetsz kepben az anc-vel, mert a simanban nincs, de a proba sem ugy van ahogy azt leiras alapjan gondolnad. De olvass utana es akkor majd erteni fogod mirol beszelek. Egyebkent a megallapitasod, minthogy kinai anc nemsok van, mas meg...Sony , az nagyjabol beture pontosan az amit en irtam, megpedig hogy Sony. Ezen kivul egy szot sem ejtettem kinai anc fulesekrol.
Osszegezve ,olyan sok szempontbol nem ertem jelenleg, hogy mirol beszelgetunk, hogy magszamolni is nehez. -
-Skylake-
addikt
válasz
fericske #83951 üzenetére
Mit tud amúgy ez a füles , hogy a kickstarter oldalukon a "product comparisons" táblázatban a közvetlen mellette lévő iemnek egy xelentot sikerült beírni ? Mármint nem gondolom hogy rossz lenne, főleg nem azt hogy mondjuk te rosszat ajánlanál , na de azért na... a xelento árán lehet venni 10 T4-et. Olyan az árban a nagyságrend , mintha csinálnék egy összehasonlító táblázatot amiben az első kocsi a VW Polo 1.2 a második meg a Porsche Panamera Turbo S. A két fülesnek a közönsége is merőben eltérő nyilván , aki xelento nagyságrendű fülesekben gondolkodik az nem t4-et fog helyette venni , aki t4 nagyságrendben az pedig biztosan nem xelentot.
-
-Skylake-
addikt
Valaki aki hasznal ES100-at tudna par szot mondani rola, hogy :
- milyen minosegu a keszulek haza ?
- mennyire valid a megadott uzemido ?
- mennyit valtozik az uzemido ha balanced fulessel hasznalom es nem sima 3,5ossel ?
- mennyire stabilan tartja a BT-t ? (Nem tavolsag erdekel, sosem lenne 70 centinel meszebb a forrastol )Illetve ha valakinek van valami tuti tippje hasonlo meretu de jobb bt amprol az ne tartsa magaba.( Vagy ha valaki hallotta az es100at is es mondjuk btr3-at, xb10-et az megirhatna , hogy melyik hol helyezkedik el egymashoz kepest)
-
-Skylake-
addikt
válasz
kutyek #83344 üzenetére
Azert az es100 meretevel abszolut ki vagyok bekulve az nem egy nagy story. Igazandibol itt nem is kimondottan a kenyelem miatt erdekelne engem az es100 hanem azert mert van egy olyan elmeletem, hogy egy es100-ra csatlakoztatott fules jobb hangot fog produkalni mintha egybol telefonba csatlakoztatnam a fulest. Tehat nekem a bt itt nem egy szukseges funkcio, alapvetoen nem a vezetek kivaltasara kellene hanem a mobilnak mint forrasnak kivaltasara (mar olyan ertelmben hogy ne a telefon dac-jat hasznaljam. Az elkepzelesem: mobilrol tidal hifi az es100ra kuldve) . Egyebkent ha rosszul gondolom ezt a hangminoseg kerdest akkor nyugodtan javitsatok ki.
-
-Skylake-
addikt
Igen hat itt van a problema, pont a lejatszo az amit ki szeretnek hagyni a tortenetbol. Az a gondom, hogy en peldaul elektromos cigizek is es igy ha elindulok valahova taska nelkul akkor az ecigi + telefon + dap + penztarca + kulcs mar kicsit sok egy nadragba. Pont azt akarom megsporolni, hogy magammal kelljen vinni egy dapot. Ezert nem jatszik a q5s sem, mert azzal megint ott vagyok hogy magammal viszek plusz egy cuccot ami akkora mint a telefonom. Azzal az erovel mar vihetnek helyette egy dapot is ugye. De sajna akkor ez nem fog kijonni jol ugylatom.
-
-Skylake-
addikt
válasz
kemcso #83330 üzenetére
Ezt nem kimondottan neked válaszként , de valamennyira kapcsolódik a kérdésem ahoz amit írtál :
szóval a bluetoothnak nagyjából milyen magasságban van vége ? Tehát tegyük fel veszek egy es100-at , meg van rendes aptxhd eszköz hozzá , akkor itt az es100-ra mi az amit még van értelme rátenni és mi az amit már nincsen ? Nem konkrét modellekre vagyok itt kíváncsi , hanem csak közelítőleg. Mondjuk van e értelme rajta egy pl se535 kategóriának ? Vagy egy Rai Penta kategóriának ? Meddig van értelme itt elmenni ?
-
-Skylake-
addikt
válasz
pulutodurumo #83125 üzenetére
"Ha mindet elnyomó mocsaras puffogó basszus kell, akkor MediaMarkt, és valamelyik Sony XB... amelyiknek tetszik a színe."
Szerintem nem azt irta, hogy puffogo mocsaras basszust kerest, hanem olyan fulest ami elektro/dance vonalra ajanlott, mert ilyen zenet hallgat. Igazan elfogadhatnank vegre, hogy mozarton kivul is van elete, en is sok penzt elkoltottem mar zenere, nagyon sokat el is fogok meg ha lesz ra lehetosegem es soha az eletbe nem fogok rajta klasszikus zenet hallgatni, mert nem szeretem... Nem kell itt eloadni, hogy csak klasszikust meg jazzt lehet hallgatni draga rendszereken, mert ez nem igaz.
-
-Skylake-
addikt
Sziasztok !
Olyan kerdesem lenne a hozzaertokhoz, hogy milyen fulest ajanlanatok egy ipod touchoz (legujabb touch)? Nem tudom, hogy mi az amit meg kitudna hajtani rendesen es mi az, ami mar felesleges lenne hozza. Zene szempontjabol teljesen vegyes az osszkep, ahogy meghallgatok egy Pink Floyodt vagy egy Johnny Casht, ugyan ugy hallgatok drumandbasst, vagy psy trancet, tehat olyan fulesre lenne szuksegem, ami altalanossagban jol teljesit, nem csak 1-1 mufajra tekintve. A hatar olyan 50k korul lenne arban, ha kevesebb az nyilvan jo, de ha van ertelme, akkor ez mehet picit feljebb is. Elore is koszonom a segitseget mindenkinek.
Kieg: ha ilyen arsavban van valoban minosegi IEM, az is erdekelne, nem csak normal membranos fules. -
-Skylake-
addikt
Szaisztok ! Egy Sony A25 melle keresnek hozzavalo fulhallgatot. Osszefoglalo alapjan :
- zene szempontjabol elegge mindenevo vagyok , peldanak okaert : Pink Floyd , Mike Oldfield , Mumford&Sons , Of Monsters and Men stb , tovabba mufajok szerint : jazz , gitarzene , downtempo stb.
- kialakitasra BA fulest keresek , lehetoleg 2-2+BA
- ar nem feltetlenul szempont , de nyilvan olyan arban ahol meg eleg az A25 , hogy etesse
- a kabelvezetes csak annyiban erdekes , hogy semmikepp ne legyen asszimmetrikus
- mikrofon , vezerlogombok nem szuksegesek
- cserelheto kabel elony lenne , de nem letszukseglet
- amit a leginkabb varnek ,hogy reszletezo legyen es legyen egy normalisabb tereElore is koszonom a segitseget !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest