- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
Én úgy járatom hogy nincs beledugva fülhallgató, csak elindítottam a zenelejátszót ,az úgy jó ?
-
laleeee
őstag
Jvc spiral dot nagyon kényelmes, neutrális
-
laleeee
őstag
Dongli őrült lettél. Én is imádom őket, de a Ru7 Ifi go bar túl meleg cuccok nekem, meg vannak olcsóbban jobbak
Útban van felém egy fiio m23 , nagyon kíváncsi vagyok hogy hangminőségben felülmúlja-e a donglékat
-
laleeee
őstag
[link] itt valaki hirdetett már meg fülhallgatót, kábelt eladásra ? Szeretnék kérdezni tőle pár dolgot privátban
-
laleeee
őstag
A fekete Penon Liqueur tip tényleg valami különleges, nem gondoltam volna. Sub bass- és soundstage monstert csinál szinte minden iem-ből. Próbáljátok ki, azt hiszem a narancssárgából is fogok rendelni
-
laleeee
őstag
Tansio Mirai X
-
laleeee
őstag
Ezen a napon 1921
Akio Morita Japánban, Nagoyában született, Aichi prefektúrában.
Ő volt a Sony alapítója, amely 1979-ben forradalmasította a zene megértését a Sony Walkman segítségével."
És megszületett a hordozható audio.
-
laleeee
őstag
[link] döbbenet ez a füles 60 dollárért, főleg hangszínpad és képalkotás tekintetében, de úgy általában...+Kbear Hazy kábel 👌
-
laleeee
őstag
válasz
mobilemaster #92154 üzenetére
Abigail Pro és JCally JM6Pro vagy JM7 tud mikrofont, a drágábbak nem. Samsung telefonnal bármelyik dongle necces lehet
-
laleeee
őstag
válasz
ClintEastwoo #92144 üzenetére
Írtam üzenetet
-
laleeee
őstag
válasz
funkmester #92107 üzenetére
Ezt . Jó kis puha rézkábel, kicsit basszust emel, fémes magasat szelidít.
-
laleeee
őstag
válasz
funkmester #92105 üzenetére
Ezt gyorsan vedd meg [link]
-
laleeee
őstag
Új zsebrakéta (Aune Yuki)
-
laleeee
őstag
Istenkirály ez a TRI Wolfram kábel 👌 legjobb ezüst kábel amit eddig próbáltam
-
laleeee
őstag
Hidizs mp145, végre egy normális planar 🙏 már hiányzott ez a sebesség. Alapjáraton nekem kicsit vékony ,de egy kis Xbass-el megküldve leviszi a zoknidat
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #92001 üzenetére
Ezt nem a nav kéri tőlem, hanem a kínai kereskedő , aki a csomagot küldené
-
laleeee
őstag
Kínából küldenének nekem egy csomagot és ahhoz kérnek egy bizonyos IOSS számot. Tudna valaki segíteni hogy mi ez,hol lehet beszerezni, kiknek lehet ilyen ?
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #91988 üzenetére
-
laleeee
őstag
De szép
[link]
-
laleeee
őstag
A Nicehck MeetAlice kábel és a Pentaconn Coreir illeszték teljesen más állatkát csinált a Legátóból mint amilyen volt.
Érdekes tipek , van bennük egy réz mag, kb úgy "szól" mint egy higher end Azla Crystal
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #91895 üzenetére
Nekem most az ISN Neo5+IFI GoBar és a TulkuG5+Ibasso dc04 pro párosok a kedvenceim. Fan1 és Legato sem rosszak. Viszont dapot nem merek venni, mert lehet hogy az összes iem-emmel rosszul szólna, igaz 800$-om nem is nagyon lenne rá.
Újabb donglikat viszont biztos veszegetek, annyira más mindegyik és egyre jobbak
Ezeket várom:
Ibasso Elite
Aune Yuki
és Ibasso dc05 pro -
laleeee
őstag
Gémereknek [link]
-
laleeee
őstag
Én a Tri wolframra és erre a másik virslikábelre vadásztam, ezt [link] most sikerült megvenni 25$ért , a tri-re még várok egy akciót
-
laleeee
őstag
Hány dB-től számit érzékenynek egy iem ?
-
laleeee
őstag
2 pin-es kábelen hogyan és mivel kell hajlítani a tűket, hogy sz@r laza foglalatba belemenjen, de utána ne hagyjam el a fülest. Van egyáltalán értelme ? Nem csináltam még
-
laleeee
őstag
válasz
RetepNyaraB #91508 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91506 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91503 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91498 üzenetére
A lila KBEAR Enma ?
-
laleeee
őstag
válasz
RetepNyaraB #91485 üzenetére
Fatfreq fülesekre hajaz, azok jók, de ha utàlod a basszust akkor ne
-
laleeee
őstag
válasz
RetepNyaraB #91485 üzenetére
Melyik kiemelés, a szubbasszus ?
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91413 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest