Hirdetés
-
Mobilarena

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
Atomizer
üzenetére
EQ majdnem mindegyiknel kell.
Aki azt mondja, hogy barmelyik fules ugy szol ahogyan azt elvarja (eq nelkul), ott vagy az elvaras alacsony (nem tul vajtfulu hallgato), vagy a fules full Harman 'out-of-the box' ami kb. az atlag ember igenyeit kielegiti.

A megoldas: PEQ kepes DAC-rol kell jaratni - netan EQ a forrason. Ezekkel mindegyikbol ki lehet hozni a maximumot. Hogy az a vegen megfelel-e az elvarasoknak, az az elvasrasoktol fugg.
Nekem a Traceless is kb tokeletes (biztosan nem vagyok eleg vajtfulu) - ha ki-eq-zom arra ahogyan en szeretem. Van egyfajta ba'ja a nagyobb meretu membranjanak...
IEM nalam meg sosem erte el azt a szintet.
Persze a Traceless sem egy Sokol radio erositojere van kotve - hanem egy oreg Fiio BTR3 hajtja. (lehet jo parositas a ketto egyutt). (igazabol sosem probaltam meg a Tracelesst sima laptop vagy telefon 3,5mm csatijan).(fiam haszal ilyet a PS5 kontrollerbe dugva es imadja.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kemcso