- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
Dare2Live #576 üzenetére
kerülendő öszintén fogalmazva büdös szar gép.
Valóban büdös szar egy SLR géphez képest, de a legjobb ár/érték arányú gép volt elég sokáig, vagy tán még most is az, ezt nemtudom.
Zajos ISO 64 felett, ezt is aláírom. De az h szar, avval kicsit sem értek egyet. Ez a gép már nem az a kategória ami szar képeket csinál, aki evvel nem tud jó képet csinálni, annál valszeg nem a gép a hibás.
Én 2 hónapja használom, bár már minden határa kirajzolódott, de még 3 hónapig biztos fogom nyomatni, mert jó kis gép. Kezdésre mindenképp. Inkább ez viszonylag kis "pénzkidobással" egy kezdő gépnek, kitapasztalni h érdekli-e az embert eléggé annyira a dolog hogy a későbbiekben beruházzon komolyabb összegekért egy komolyabb rendeszerre, mint mondjuk egy kezdő SLR gép. Szerintem...
-
Digitalis
senior tag
válasz
Dare2Live #567 üzenetére
kerülendő öszintén fogalmazva büdös szar gép.
Ez így nem igaz! Ténylegesen a kategória legjobb ár/érték arányú gépe volt az utóbbi időben és kár, hogy már nem nagyon lehet annyiért kapni.
Egyébiránt volt a kezedben, láttad a menüjét, készítettél vele fotókat, belemélyedtél egyáltalán a lehetséges manuális beállításokba? Mert visszaolvasva inkább sok a negatív városi legenda a gép körül. -
Passió
csendes tag
válasz
Dare2Live #567 üzenetére
Hiába vered már bele az orromat a "büdös ..." -ba, ezt már elkövettük. Egy kicsit büdös, egy kicsit ..., de a mienk. Elolvastam sokat a korábbi hozzászólásokból, közötte valszeg a te figyelmeztető írásaidat is, de láttam pl. bloodshot és mások képeit, meg egynéhány jó véleményt, úgyhogy tudtam, hogy nem lesz problémamentes a kis gép, de olyan kedvező feltételekkel vettem, hogy vállaltam a kockázatot. Ez egy jóillatú, zsenge kis gép, bár néha "felszaglik". Okoz örömet és csalódást és egyaránt, de már a szívünkhöz nőtt.
-
Digitalis
senior tag
válasz
Dare2Live #496 üzenetére
Mert? http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/07/20/Fujifilm-FinePix-S5700/p1
[S5700 teszt]
34k huf ért ajánljál már hasonló tudású új gépet...
Más, akinek ilyen van 1.02 -firmware frissítés után, mehet bele a 4GB illetve 8GB-os SDHC is! -
stop
aktív tag
válasz
Dare2Live #418 üzenetére
Bocs,
Logikai alapon gondoltam volna, hogy a technika fejlődésével, az idő előrehaladtával jobb és jobb gépeket csinálnak, amit én láttam és jelentős változásnak tekintettem az a Megapixel szám növelése ((amiben veled értek egyet hogymiszerint egy kicsit átesett ez a versengés a ló túlsó oldalára - feleslegesen, de ez tűnik piacképesnek)) ill az Xd kártyán kívűl mást is elfogadnak ezek a gépek.
SZámomra nem bizonyította senki sem a jó sem a rossz oldalát az újabb technikáknak.Annyira ezért nem ajánlgattam (talán csak egy picit
), csak megjegyeztem hogy én melyiket kedvelem, de semmiképp sem szeretnék más helyett dönteni.
És adtam egy objektív(nek tűnő) száraz tényeken alapuló támpontot, melyet mindenki arra használ amire akar.És attól hogy bizonyos dolgokban eltér a véleményünk, attól még egy hideg sör mindig jólesik!
-
stop
aktív tag
válasz
Dare2Live #412 üzenetére
Rendben, rendben, rendben.
És hogy pontsoítsuk egy kicsit: Én a fujit kedvelem nekem vagy egy 'ősrégi' S5000-es az volt a mostaniaknak az alpaja, én ezt a gépet említettem többször, az általad elmlített:"Fuji 5700/5800/8000 gépeket " én nem ismerem annyira - nem tudomom mennyire szar.
Szerk: van egy új, jobb gépem, de ezt a mai napig használom.
-
stop
aktív tag
válasz
Dare2Live #395 üzenetére
Igen, igazad lehet.
Bár nálam volt használatban a 400 feletti érték is,
de amit mondani szerettem volna, hogy nem vagyok elájulva a kompakt gépek képstabijától, és szerintem 5-10 szeres zommoknál még nem is feltétlenül kell, föleg egy 30-40 dkg gépnél.
Ettől függetlenül akit szereti(né) használja. -
Hydra SR
addikt
válasz
Dare2Live #31 üzenetére
Nézőpont kérdése. Vagy az a baj, hogy gyengébb az elődöknél (azért a régi gépek mostani árait ne hasonlítgassuk a most piacra került gép árával, a maguk idejében azok sokkal drágábbak voltak), vagy az, hogy ezt azoknak az utódjának merik nevezni a típusjelzés alapján. Felőlem lehet ultrazoom mókusvillantót csinálni olcsóé', csak ne hívjuk majdnem ugyanúgy, mint az S5500-at és S5600-at. Legyen F570 és akkor nem tévesztettük meg a vásárlóközönséget. A Canon se hívja EOS 450D-nek az S4 IS-t és akkor nem lesz harag. Vásárláskor az ember kinéz magának egy kategóriát és nem jó érzés, ha átb***ák a fejünket, hogy ez olyan, mint az S5600 csak újabb és még több feature van benne és még olcsóbb is (hamarosan olcsóbb lesz, ha 56k-ért került piacra). Nem olyan. A 6500FD-t se kezdték 9-es számjeggyel, pedig megörökölte a 9-es sorozat optikáját. Nem is mondta senki, hogy lerombolták a kategóriát. Más kérdés, hogy szar lett az árához képest de ott inkább az árával volt baj.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest