- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
feco88
tag
értelek. próbálkozok is csak engem zavar az, hogy amikor csinálok 1 képet pl makró módban és akkor a mosott részen vagy pl tele módban egy tájat mikor fotózok hogy egy kicsit zajosak a képek, amiket meg mások képeinél nem látok ( ugyan ezzel a géppel csinált képek ), itt egy link ahol egész komolyba nyomják S5700-al[link] . Vagy PS-el nyulnak a képekhez, mert akkor nekem is be kell szerezni egyet és naon rá kell állni
-
feco88
tag
helló. Lenne vagy 2 kérdésem
Egy másik fórumon képeket osztottak meg egymásal emberek hogy külömböző szűrőkkel vagy anélkül milyen képeket csinálnak eggyazon beálítás mellet. nem igazán S5700-as topic volt. Azt szeretném kérdezni, hogy hiába láttam de tényleg megéri 2-3 fajta szűrőt beszerezni a jobb képek érdekében, meg hol tudok ezekröl bővebb infót kapni( milyenek vannak, hogy kell használni) ? 1 oldalt volt linkelve ahol ilyeneket lehet vásárolni, de bővebb infó ott sincs vagy nem figyeltem még elégé [link] Köszi a válaszotok.
-
feco88
tag
válasz
BLOODSHOT #584 üzenetére
helló. olvasgattam 2 oldallal vissza és mindenki mondja hogy csak manual-ban lehet vele jó képet csinálni amit aláírok. úgy jött le nekem, hogy egész komolyban tolod és nem tudnál segíteni mi lehet az optimális beállítás mert kezdő fotósként nem nagyon találom a helyes beállítást. Olvasgatok kezdőknek szóló könyvet gyakorlok is vele, 2vel feljebb linkeltem is be 3 képet. köszi a segítséged előre is. a képekről bármilyen véleményeket szívesen fogadom!!
-
feco88
tag
sziasztok. 2 hete vettem én is egy S5700-as gépet. naon meg vok vele elégedve szép képeket tudok csinálni, csak 1 valami aggaszt hogy amikor fehér pólót vagy világos rész mellet egyböll sötétebb rész van akkor a széleken lilás jellegü csík van.[link] Ezt nem tudjátok hogyan tudom kiküszöbölni? Ja igen, én is tapasztaltam, hogy a gyenge fényviszonyok mellet zajos képet csinál. 1-2 tanácsot nem tudnátok adni hogy mit tudok vele csinálni, hogy javítsak a képminőségen? Előre is köszi a válaszokat. Itt van 1-2 kép amit eddig készítettem.
[link]
[link]
[link] -
feco88
tag
nekem tudna valaki ebben segiteni? (#483) itt le is irtam mit akarok de tegnap óta semmi válasz
kölök meg irt és egyböl válasz köszi fasza topic
-
feco88
tag
Hello. 5 ével ezelőtt vettem egy HP photosmart120-as 1MP-es digit
most elszántam magam hogy be kellene ujjitani de max 45 ezret szánok rá.2 gép között vacilálok : Fujifilm Finepix S5700-as meg Kodak Easyshare ZD710-es. olvastam mind2röl véleményeket és nem tudok dönteni melyik lenne a jobb. a fujinak 1cm- makró a kodaknak 12cm. aproci ami a pixeleket dolgozza fel a kodaknak jobb. de havernak az S5600-as gépe is 5MP-bel naon szép képet csinál. Meg mit jelent ez a szám hogy F3.5 itt kezdődik a fujinak és az átlag meg F2.8 és a kodaknál is ez a szám szerepel. Kérlek segitsetek egy átlagos felhasználásra kellene. ja igen meg mit jelenteken ezek hogy : raw meg DSLR meg ilyenek? mire jók? miért jó ha van a gépekben ilyen? Köszi előre is a válaszokat
és bocs ha értetlenkedek de nem naon értek hozzá és nem szeretném ha megvétel után megutálnám mert rossz minőségü és zajos képet csinál
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest