- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
stop
aktív tag
-
stop
aktív tag
-
stop
aktív tag
válasz
frankoferyx #431 üzenetére
Ugyanbár összehasonlítási alpom nincs, igy e tekintetben nemtudok nyilatkozni, de nekem egy régebbi fuji gépem van abba csak xD kártya használható annak a gyorsaságával nekem nem volt gondom sosem.
-
stop
aktív tag
szerk:nem ide akartam törölve
-
stop
aktív tag
válasz
Dare2Live #418 üzenetére
Bocs,
Logikai alapon gondoltam volna, hogy a technika fejlődésével, az idő előrehaladtával jobb és jobb gépeket csinálnak, amit én láttam és jelentős változásnak tekintettem az a Megapixel szám növelése ((amiben veled értek egyet hogymiszerint egy kicsit átesett ez a versengés a ló túlsó oldalára - feleslegesen, de ez tűnik piacképesnek)) ill az Xd kártyán kívűl mást is elfogadnak ezek a gépek.
SZámomra nem bizonyította senki sem a jó sem a rossz oldalát az újabb technikáknak.Annyira ezért nem ajánlgattam (talán csak egy picit
), csak megjegyeztem hogy én melyiket kedvelem, de semmiképp sem szeretnék más helyett dönteni.
És adtam egy objektív(nek tűnő) száraz tényeken alapuló támpontot, melyet mindenki arra használ amire akar.És attól hogy bizonyos dolgokban eltér a véleményünk, attól még egy hideg sör mindig jólesik!
-
stop
aktív tag
válasz
Dare2Live #412 üzenetére
Rendben, rendben, rendben.
És hogy pontsoítsuk egy kicsit: Én a fujit kedvelem nekem vagy egy 'ősrégi' S5000-es az volt a mostaniaknak az alpaja, én ezt a gépet említettem többször, az általad elmlített:"Fuji 5700/5800/8000 gépeket " én nem ismerem annyira - nem tudomom mennyire szar.
Szerk: van egy új, jobb gépem, de ezt a mai napig használom.
-
stop
aktív tag
ezt nézd meg
bár ez s5800-as és csak száraz tények.Dare2Life: én kedvelem a Fujit, tudom/úgy érzem/látom Te ezzel máshogy vagy szvsz
ui.: szerK: azzal hasonlítasz azt amivel akarsz itt, de ezek csak adatok
-
stop
aktív tag
válasz
Szten Márs #401 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy alapjáraton úgy remeg a keze, mint egy aggastyáné.
De ezzel együtt kedvelem - ja és az alkohol sem segít, márt próbáltuk! -
stop
aktív tag
válasz
Szten Márs #399 üzenetére
Van egy nagyon-nagyon jó barátom, a kávét teáscsészébe (bögrében) adom neki!!!
28 éves...Szerk: a stabiban majdnem egyetérünk ám, csak máshonnan közelítettük meg.
-
stop
aktív tag
válasz
Szten Márs #397 üzenetére
Igen,
de azért továbbra is tartom magam a leírtakhoz.
Akinek remeg a keze az ne menjen mesterlövésznek.
Nekem is van stabis obi-m (18-55, 70-300), de ez nehezebb, a kompakt szvsz más. -
stop
aktív tag
válasz
Dare2Live #395 üzenetére
Igen, igazad lehet.
Bár nálam volt használatban a 400 feletti érték is,
de amit mondani szerettem volna, hogy nem vagyok elájulva a kompakt gépek képstabijától, és szerintem 5-10 szeres zommoknál még nem is feltétlenül kell, föleg egy 30-40 dkg gépnél.
Ettől függetlenül akit szereti(né) használja.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest