- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Természetesen úgy gondoltam, hogy minőségre és az "értékek" alapján melyik jobb. Én is abszolút kezdő vagyok a témakörben, gondoltam megkérdezem a hozzáértőket. Valaki azt mondja a Fujiról, hogy NE, valaki ajánlja, mert bejött Neki. A két gépnek (Kodak ZD710 és Fuji S5700) ahogy én értettem, körülbelül hasonló a tudása. Ezért inkább az okosabbaktól kérdezek!
Meg most képbe jött a Z612-es Kodak is...
-
ottkar
addikt
Azért nem mindennap születnek teljesen új és jobban használható technikai megoldások. És az is eléggé elterjedt hogy egy gép új verziója az esetek többségében még rosszabb lesz mint a megelőző mert sokszor az új verzióból az előzőben jól bevált opciókat az újból teljesen logikátlanul kihagynak, vagy éppen rosszabb megoldást alkalmaznak.
-
Dare2Live
félisten
Én márkát nem kedvelek mint te saját bevallásod szerint is ellenben kifejezetten jó ár/értékkel rendelkező gépeknek tartom a Fuji F20/F30/6500öt.
Ellenben a Fuji 5700/5800/8000 gépeket különösen kerülendő gépeknek tartom: Minek ilyen szart venni amikor uennyiért sokkal jobbat is lehet kapni?
-
Dare2Live
félisten
és milyen lett az eredmény?
és már hogyne kéne a stabi egy kompaktba... a stabis kattint pl 1/60el 80mmen uaz az ember nem stabiva kb 3stop -ban van ergo iso100 helyett használ iso800at. Elso emberunk képe csodaszép másikunké zajtenger vagy vizfestmény.
Egyébként föleg a nagy zoomokba kell a stabi...Volt mondatod vmi amivel egyetértettem volna?
-
Szten Márs
nagyúr
Hát nemtom, szerintem aki nem tud 35mm-en 1/8-ad sect nem tud kitartani annak nem kézremegési bajai vannak, csak nem tudja legyőzni a biolgóiaia felépítésének és a fizikának a határait. És már párszor fotóztam ilyen záridőkkel ilyen gyutávval.
Szóval, mint mondtam a stabi fontossága minden gyutávon a fotózási szokásoktól függ. -
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Jogász topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Objektívek topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest