- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
eddie17
addikt
Azt néztem én is, hogy csak így lehet, de ez szerintem jobb megoldás is, mint ki-be kapcsolgatni.
Te észrevettél a videóban, ilyen csúszás féleséget? Tehát elmozdítod a kamerát, mondjuk balra, és amikor megállítod a mozgást, a kép még enyhén balra kúszik egy kis ideig. Vagy ez egyedi probléma? -
jfkennedy
csendes tag
A francba most lebuktam...
Ezzel a géppel is lehet jó képeket csinálni csak kellő időt és energiát kell ráfordítani. Ja és gyakorolni, gyakorolni...(meg persze jó téma is kell a jó képhez)
A gép felismertetéről meg annyit hogy nálam sem akarta kezelni az XP se külső meghajtóként se sehogy aztán egy windows csere megoldotta a gondot. De még mindig a kártyaolvasó a leggyorsabb megoldás. -
Passió
csendes tag
Voltam kint a Hungaroringen a Renault napon, baromira tűzött a nap, fény dögivel, és végre majdnem minden kép olyan lett, amit vártam, sőt jobb, és mindez Auto módban. Persze eszembe jutott amit írtál: "Ok persze a kinti fotók jók de azt melyik gép cseszi el???", úgyhogy megnéztem a sógorom HP-val ugyanott készült képeit összehasonlításképpen. Azok sem rosszak, de a Fuji szebb, élesebb, élénkebb színű képeket produkál, visszaadja a verőfényt, a hangulatot. HP valamivel homályosabb, fakóbb képeket csinált. A videók is jók lettek. Akartam "lefagyasztást", vagyis pillanatfelvételt 1/800-on a kocsikról, de állítgatás után elfelejtettem visszaállítani, ezért elrontottam néhány fotót a családról, amit azóta is bánok. Ahol árnyékosabb hely volt, az Autó mód ismét hozta régi rossz formáját, szóval egyetértek: az Auto mód gyengesége - már kissé rossz fénynél is - az egyik legzavaróbb. De ilyenkor hiába téma automatiká-zok, akkor se sokkal jobb. Lehet hogy verőfény nélkül nem rendeltetésszerű a használata? Végtére is be kell valljam, most büszke voltam a gépemre.
-
kp78
addikt
Néha remeg kicsit, de majd iszom egy felest
Full digivel persze nem lesz túl jó, az eddigi gépemen 3x optikai és 7x digi zoom volt, sosem használtam ki.
Ezért akarok most egy frankó nagy optikai zoom-s gépet.
Köszi a linket.
Olyanod nincs véletlenül amit full optikai zoommal csináltál? -
BLOODSHOT
senior tag
Szomorú hogy nem veszed észre h épp az igénytelenségedet teszed hírré...dehát ha te ettől vagy boldog..
"P4 3GHz/1Gb/Ati9250"
Ilyen szintű PC-m kb. 5 éve volt. azóta volt már egy pár...de birka vagyok...és nemtudok drivert telepíteni. Hát megérdemelsz egy fejsimogatást a jó humorodért, ismét jónagy ostobaságot sikerült írnod. GratulaJólesz neked a letöltött windows, hajrá.
-
Passió
csendes tag
A többes számot a kis családomra értettem, nem akartam kéretlenül más nevében írni, elnézést.
Látom, megélénkült a fórum. Én a Fuji előéletét nem ismertem, de látom már, hogy jobb gépet vártak a Fuji S sorozat kedvelők, vagyis a Fuji eljátszotta a "bizalmas belévetést". Ezért olvastam tehát valahol, hogy nem merték Amerikában csak S700 néven forgalmazni, nem akartak beégni, hogy ez az S5600 folytatása. Az S5600-ast gyakran használták fotószakkörök-tanfolyamok tagjai, fain képeket csináltak vele. Amivel az több (durván): 1/1000-nél rövidebb, 4sec-nél hosszabb záridő. Az utóbbi 2 még soha nem hiányzott, a Super ccd-ről, legalábbis a régiekről nem olvastam valami elragadó véleményt.
Mindegy, remélem eltalálod azt az 1 jó beállítást, én sem adom fel a keresést, csak most hétvégéig nem tudok fotózni, mert munkahelyi gebasz van. -
Szoles
senior tag
Belinkelhetnél pár rontott (és jónak titulált) képet, ha nem annyira privát a témájuk. Természetesen eredeti állapotban.Úgy azért jobban lehetne látni, hogy hol volt a hiba. Esetleg -mivel írtad, hogy fontos képek-, meg lehetne nézni, mennyira javíthatók.
Így látatlanban szerintem nem biztos, hogy az élességgel (soft) baj volt, de a folyamatos AF felesleges, csak dolgozik a gép és zabálja az aksikat, a fókuszálás viszont semmivel sem gyorsabb. Ez biztos, bár ettől rosszabbak nem lesznek a képek.
-
Passió
csendes tag
-
BLOODSHOT
senior tag
Szia!
Egyrészt nem vagyok profi. 1,5 hónapja fotózom. 5. alkalommal vagyok Madeiran, most itt lakom fél évig, karácsonyra kaptam a gépet hogy itt fényképezgessek vele...hát ez lett belőle.
De mindent leírtam a blogomba erről.A gép egyébként egyáltalán nem gagyi, az egyetlen hibája az az h zajos képeket csinál, de miért ne csinálna (kis érzékelő vs. magas megapixel, nem arra való amire én használom.)
Passio:
Nem kacsingatok a 400D felé, 40D-t szeretnék (ha szeptemberig a Nikon nem dob piacra valami jobbat) nekem a nikon féle 2 tárcsás megoldás jobban bejön,
Köszönöm szépen.
Itt egy kép a Porto Santo-i kirucannásról:
-
BLOODSHOT
senior tag
Szerintem meg baromira nem. Egyáltalán semmire nemjo az auto. Folymatosan kevesebb fényt mér, alulexponál vagy épp túl.
Ha nem hiszed, akkor nézd meg a képeimet.
Csak manuálba szabad. -
Passió
csendes tag
Megértelek. Mondjuk én is 7M-en nyomom, pedig csak 1Gb-os a kártyám, hamar tele lesz, pláne hogy többnyire több mint a fele video.
Más: A videoban jó, hogy a zoom működik felvétel közben, mert ma jó hasznát vettem, ugyanis a légváras csúszda tetején ugráló gyerekeket is közelre hozhattam, mert egyébként nem nagyon látszott volna, melyik kié.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest