- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz
Dare2Live #567 üzenetére
kerülendő öszintén fogalmazva büdös szar gép.
Ez így nem igaz! Ténylegesen a kategória legjobb ár/érték arányú gépe volt az utóbbi időben és kár, hogy már nem nagyon lehet annyiért kapni.
Egyébiránt volt a kezedben, láttad a menüjét, készítettél vele fotókat, belemélyedtél egyáltalán a lehetséges manuális beállításokba? Mert visszaolvasva inkább sok a negatív városi legenda a gép körül. -
Digitalis
senior tag
Valószínűleg az USB-n több eszköz lévén, összeakadnak a meghajtók. Húzz ki minden usb eszközt töröld az eszközkezelőből őket, és elsőként dugd be majd telepítsd fel a fuji-t.
Nálam is összeakadt a dzsunka mustek szkenner portjával, de a fentiek szerint telepítettem, és nagyon korrekt lett. Sok sikert! Fel a fejjel, nem olyan rossz masina ám ez mint beállítják sokan (ár/érték szerintem best buy), biztos kézzel, jó szemmel, manuálba csodákra képes. -
Digitalis
senior tag
válasz
Dare2Live #496 üzenetére
Mert? http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/07/20/Fujifilm-FinePix-S5700/p1
[S5700 teszt]
34k huf ért ajánljál már hasonló tudású új gépet...
Más, akinek ilyen van 1.02 -firmware frissítés után, mehet bele a 4GB illetve 8GB-os SDHC is! -
Digitalis
senior tag
http://www.trustedreviews.com/
( Linket megnyitod és jobbra fent a keresőbe kell írni a gép típusát, pl. S5600, s5700, DMC-FZ8, stb... szép nagyított képek, elemzés.) -
Digitalis
senior tag
válasz
Attila0929 #472 üzenetére
[finepix s5700 fotók]
[S5700 videók]
Nézd meg és Te döntsd el. Most szerintem nagyon megéri, mivel a tuskóban 34.9-ért van. Kicsit zajosabb mint az elődje, mivel 5 vs 7mp lett azonos ccd méret mellett. Viszont az S5700 esetében van SD-lehetőség, van szép 2.5" LCD, van sokkal jobb szupermakro, nem vet árnyékot a vaku, videó ok, közben zoom is tiszta sor, keveset eszik. Szal, döntsd el. Reggel 6-kor mikor újítottam én is egyet, hárman álltak előttem az S5700-ra várva...
Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sony VCT-SGR1
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Insta360 X3 360 fokos akciókamera szett - 3 akku, töltő, szelfibot, szilikon tokok
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest