- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BLOODSHOT #690 üzenetére
Végül is Nálad a kompozíció a lényeg, azt viszont jelentős utómunkával alakítod ki, tehát a DSLR csak részben tágítja majd ki a lehetőségeidet. Nagyobb képeket csinálhatsz mondjuk, kevesebb zajjal, de alapvetően koncepciód van a képeid elkészítésénél, amihez a képet alakítod általában, legalábbis én így látom.
-
Passió
csendes tag
válasz
BLOODSHOT #656 üzenetére
Köszi, használom is, bár ritkán, ha erős fényben nem látom, mi van az LCD-n, de egyébként az LCD "jobban bejön", jobb minőségűnek tűnik és nagyobb a képe. Meg szemüveges lévén mindig lekoccolom a kis csücsköt. A tükörreflexes gépeknél olvastam, hogy csak visszanézésre használják az LCD-t.
-
johnjohn
addikt
válasz
BLOODSHOT #593 üzenetére
Nem mondod! És szerinted a remek árfekvése miatt a MAC mennyire elterjedt kis hazánkban, ahol az emberek egy részének semmilyen PC-re nem telik?
Egyébként azt hiszem,Te még a csattogósszárnyút tologattad, amikor Én kitanaultam a Hardver-szakmát.Tényleg visszavaehetnél az arcodból egy kicsit.
Egyébként a CA-t nem a Mpixel-dolog okozza, hanem az optika hibája.
-
feco88
tag
válasz
BLOODSHOT #584 üzenetére
helló. olvasgattam 2 oldallal vissza és mindenki mondja hogy csak manual-ban lehet vele jó képet csinálni amit aláírok. úgy jött le nekem, hogy egész komolyban tolod és nem tudnál segíteni mi lehet az optimális beállítás mert kezdő fotósként nem nagyon találom a helyes beállítást. Olvasgatok kezdőknek szóló könyvet gyakorlok is vele, 2vel feljebb linkeltem is be 3 képet. köszi a segítséged előre is. a képekről bármilyen véleményeket szívesen fogadom!!
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
BLOODSHOT #577 üzenetére
Itt az a lényeg - mint az előző írásban is -, hogy kb minden oldalról viszafejlődött a gép az elődeihez képest, van amelyik oldalról csak kicsit, van amelyikről nagyon... és ez így igen "érdekes" egy fejlődési irány.
Ettől persze, adott körülmények között és adott felhasználási területre még így is teljesen jó gép és jó tanulógép, mint pl neked is, meg még jópár embernek. De azért igencsak csalódás volt a bejelentésekor, mert nem vártunk ilyen mértékű visszafejlesztést és tényleg, ez egy remek sorozat volt, így eléggé parkolópályára tette az emberek agyát, amikor bejelentéskor meglátták mit is műveltek ezzel a sorozattal a Fujiék. -
-
Passió
csendes tag
válasz
BLOODSHOT #551 üzenetére
Bocsánat, javítanék, de már a (MOD) nem engedte: Panasonic a barátom által vásárolt gép.
Ez a manuális beállítás jó móka, csak nagyon kell igyekezni, ha nem akarunk lemaradni a pillanatról, ha úgy adódik. Bár manualban az embernek egy kicsit az az érzése, hogy a képet inkább alkotja, mint készíti. -
Passió
csendes tag
válasz
BLOODSHOT #551 üzenetére
Látom, már a Canon 400 felé kacsingatsz, és kinőtted a ezt a Fujit. A Nikon DX 40-ről olvastam jó értékeket magas ISO-n. Egyébként a legjobb képek nekem is ISO 100-on, vagy 64-en sikeredtek (eaetleg 200, ha manualban volt, ha nem), és kiemelkedően jók lettek a magasabb beállítsúakhoz képest. Azért még jó kis gép ez az s5700. A haverom aki vett egy drága Panaomnic-ot, az mondja, az is zajos, csak ISO 100 alatt fényképez.
Egyébként a képeid nagyszerűek, minden elismerésem. Az Universal Soldier ragyogó ötlet. -
attrax
aktív tag
válasz
BLOODSHOT #518 üzenetére
Te figyelj már hadd tudjam már én mire használom a gépet!
Amúgy soxor nemviszem magammal a kamerámat(pedig az is van),mert ha nem akar az ember minőségi felvételeket akkor minek cipeljem?Akkor jó a FGép is.Én auto módban is tudok jó képeket csinálni.Csak hagyni kell az AF-et beállni. -
Passió
csendes tag
válasz
BLOODSHOT #518 üzenetére
Igazad van, hohy "videozni videokamerával kell" de ha nincs, akkor az, amit ez tud, mégiscsak jobb, mint a semmi. Egyébként tényleg sok hülyeségre használjuk, de az egész család elhülyéskedik vele, és az idétlen, ügyetlen fotók is évekkel később a mi számunkra értékké változnak (még ha nem is hordoznak semmilyen művészi, csak érzelmi értéket).
Megnéztem a linken a fotókat, csodásak, lenyűgöztél. A vétel után már én is olvastam, hogy Autoban nem igazán jó a gép, ezért lelkesen olvasgatom az amatőröknek szánt irodalmat. Minedenesetre rendkívül inspiráló, hogy olyan képeket is lehet vele készíteni, mint amelyinek a tieid. Csinálnék én is olyanokat, csak nem tudok, de igyekszem (Képet már nem is mertem feltenni).
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest