- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
huntomas
csendes tag
Hmmm állványon én is gondolkodtam de akkor már inkább leteszem az asztalra és aládúcolom újságokkal hogy azt vegye amit kell.Ha nem akarod hogy homályos legyen beltérben akkor kéne a kis zársebesség de akkor ugye még a széles blendén is csak kevés fény jut be és sötét lesz a kép, és ilyenkor kell használni a vakut és akkor nem lesz rossz kis isoval a kép.Most szórakáztam vele 2 órát és már M mód a favoritom
-
Hydra SR
addikt
Nem vagyok egészen biztos benne, hogy most közöltél vagy kérdeztél valamit csak lemaradt a kérdőjel. Ha használnál vesszőket és egyeztetnéd az alanyt, állítmányt, tárgyat stb. akkor könnyebb lenne eldönteni
Ha kérdés volt, válaszolunk amint letisztult, hogy mit szeretnél.
-
Szten Márs
nagyúr
Hát úgy az ISO200 feletti tartománynak már csak akkor van értelme, ha valamiért nagyon nagyon muszáj, de jó képet nem fog adni. De ez majnem minden kompaktra igaz. Ha leveszed a felbontást 5 megapixelre attól még nem fognak megnőni az elemi érzékelők a CCD-n, szóval nem lesz jobb a képminőség. Olvasd el a topic első részét szerintem
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Revolut
- Star Trek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest