- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Aktív témák
-
huntomas
csendes tag
Érdekes nekem az elemeek amiket adtak hozzá még mindig fullon vannak pedig 300 klépet lőttem már vele és olyan 50et vakuval is, és sokat nézegettem róbálgattam a gépet már 15e óta.
Drein te ugye az extreme digitalos drein vagy?kár hogy levették onnan a gépet jókis fóruma volt... -
huntomas
csendes tag
De komolyan bazz hogy lehet ilyet írni hogy külömbség hogy egy gvel nehezebb iszonyat...Jó hogy nem az lesz az s5900ban hogy 1mm rel karcsúbb lett a váza
-
huntomas
csendes tag
Különbségek
a FinePix S5700 és s5800 közötti különbségek a következők: S5800-nál a maximális felbontás 1 megapixellel nagyobb. Ebből kifolyólag más a felbontás kiosztás is /8M, 4M, 2M, 0,3M/. A belső memória 27 MB helyett csak 26 MB. A nagyobb felbontás miatt a kameránál a digitális zoom értéke nagyobb: 5,1x, így a teljes zoom is 51x-es a 10x optikai zoommal.
A FinePix S5800 1 grammal nehezebb.micsoda faszság ezért minek adtak ki új gépet se külsőleg se belsőleg nem változott/sokat.
-
huntomas
csendes tag
Sztem a legegyszerűbb egy kártyaolvasó, manapság már 2000 ért lehet kapni, gyors, egyszerű olcsó.Én a büdös életbe nem fogom használni a telepítő cdket amit adtak bele, elteszem inkább dísznek.
-
huntomas
csendes tag
Hmmm állványon én is gondolkodtam de akkor már inkább leteszem az asztalra és aládúcolom újságokkal hogy azt vegye amit kell.Ha nem akarod hogy homályos legyen beltérben akkor kéne a kis zársebesség de akkor ugye még a széles blendén is csak kevés fény jut be és sötét lesz a kép, és ilyenkor kell használni a vakut és akkor nem lesz rossz kis isoval a kép.Most szórakáztam vele 2 órát és már M mód a favoritom
-
huntomas
csendes tag
Hali!
Én is karácsonyra kapok egy ient de előre megkaptam így el tutam vele egy kicsit szórakázni.Nos tapasztalatom szerint auto módot csak tényleg jó fényviszonynál vagy/és vakunál lehet használni beltérben, kinnt viszont ha nincs sép természetes fény akkor már buherálni kell.Én nekem ez az első gépem, amatőr vagyok és 1 hónapja még fogalmam sem volt mi az az iso érték blende rekeszérték és zársebesség.Ki kell kupálnia az embernek magát hogyha ilyen gépet akar magának és hát auto mód az felejtős bár mint felljebb írtam néha az is jó.Használati utasításban sok dolgot elmagyaráz jól.tanulni kell, amúgy a gép nem rossz tudni kell vele bánni.
Kellmes ünnepeket
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest