- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
KD6-3.7 #11722 üzenetére
Este szoktam etetni a kovászt, másnap reggel rakok el belőle 50 grammot a hűtőbe. Itt találsz néhány recept, és ötlet tőlem.
-
Ispy
nagyúr
válasz
KD6-3.7 #10953 üzenetére
A fa az fa, csiszolni, olajozni kell, az meg sok munka, macera, nem megúszható, ezért nem javasolt fa munkalap max dizájner konyhába.
Ha nekem lenne tungolajoznám, 4-5 rétegben, de az nem két perc,.így nincs is fa munkalapom, pedig nagyon tetszik.
Csak olyan olajat használnék, ami food safe, lakk kizárva...
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
KD6-3.7 #10745 üzenetére
Ha "rendes" Solingen, akkor igen, de ha csak a "cigánysolingen", akkor nem sok. Ha a 4116-os acél valós, akkor az nem rossz, alap német késacél. A konkrét márkanév nem derül ki a papírjából? Gyere át a "késesbe", több szem többet mond.
Közben megtaláltam, ma is működő cég. Most egy 5-ös szett 89 juró. link -
-
fradi81
veterán
-
válasz
KD6-3.7 #10099 üzenetére
Szerintem az egyik legfontosabb a tálaló serpenyő. Lehet öntöttvas, de egyszerűbb egy öntött vagy kovácsolt, védőréteges alumínium. Nagy méretű legyen és sütőbe tehető. Szuper dolgokat lehet benne főzni hosszan, szép lassan. Én mostanában gyakran használom, pénteken megcsinálom a hétvégi kaját, mert hétvégén nincs rá idő. Akár otthon is lehet hagyni amíg készül a sütőben 150-160 fokon. Pár javaslat (lehet máshol olcsóbb, azt nem néztem):
A Tefalban a felületvédelem adja az árkülönbséget. Szerintem az Unlimited nagyon jó minőségű. A mall.hu-n gyakran van akcióban. Az ingenio levehető nyéllel szuper praktikus, mert kis helyen elfér és mehet a sütőbe. Mióta megvan nem nagyon használunk mást. Itt egy gyűjtés: [link]
A további edényeket a főzési szokások határozzák meg. Ha kell speckó, akkor mondd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest