Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz KD6-3.7 #10099 üzenetére

    Szerintem az egyik legfontosabb a tálaló serpenyő. Lehet öntöttvas, de egyszerűbb egy öntött vagy kovácsolt, védőréteges alumínium. Nagy méretű legyen és sütőbe tehető. Szuper dolgokat lehet benne főzni hosszan, szép lassan. Én mostanában gyakran használom, pénteken megcsinálom a hétvégi kaját, mert hétvégén nincs rá idő. Akár otthon is lehet hagyni amíg készül a sütőben 150-160 fokon. Pár javaslat (lehet máshol olcsóbb, azt nem néztem):

    [link] , [link] , [link]

    A Tefalban a felületvédelem adja az árkülönbséget. Szerintem az Unlimited nagyon jó minőségű. A mall.hu-n gyakran van akcióban. Az ingenio levehető nyéllel szuper praktikus, mert kis helyen elfér és mehet a sütőbe. Mióta megvan nem nagyon használunk mást. Itt egy gyűjtés: [link]

    A további edényeket a főzési szokások határozzák meg. Ha kell speckó, akkor mondd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák