- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
silentkiller #98132 üzenetére
-
törölt tag
válasz
silentkiller #98132 üzenetére
Újpest.
-
TODI1111
veterán
válasz
silentkiller #95874 üzenetére
Nem tudom az iPhone készüléken hogyan működik de a samsungnál így van:
Note 10+ készüléknél így néz ki.
4:3 4032x3024
9:16 4032x2268
1:1 3024x3024
full: 4032x1908
4:3:12,2 mega pixel
9:16: 9,14 mega pixel
1:1: 9,14 mega pixel
full: 7,64 mega pixel -
Zozo0525
őstag
válasz
silentkiller #91737 üzenetére
En is igy jártam. Nem engedte
-
mjani1172
addikt
válasz
silentkiller #91737 üzenetére
Igen. Most használom először a one drive-ot.
Mit ír ki hibának? -
leslien
nagyúr
válasz
silentkiller #91713 üzenetére
max úgy ahogy én csinálom.... i11 mellett van egy Pixel 3...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
silentkiller #91711 üzenetére
Ezért ne menj, úgyis visszajössz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
silentkiller #91709 üzenetére
Mi a baj a Pro-val? Ha unod az iOS-t, miért vettél most Pro-t?
Nem vagyok androidos, de sok tesztet olvastam kamerában, amik hasonló jók jelenleg:
Huawei Mate 30 Pro
Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition
Samsung Galaxy Note 10+
Google Pixel 4, XL -
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #89118 üzenetére
Ezabeszéd!
-
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #89116 üzenetére
Kár, hogy smart hdr nélkül elég silányak a 3rd party appokkal készült fotók.
-
oxide83
aktív tag
válasz
silentkiller #86497 üzenetére
Sikerült áthidalnom meg nem is. Egyrészt a google fotókban betudom állítani hogy 16:9-re vágja a képet másrészt letöltöttem a Camera+ 2 fotós alkalmazást az apple store-ból, ott elérhető a 16:9 funkció viszont maga az applikáció egy nagy csalódás, legyen szó akármilyen fényviszonyokról, sokkal rosszabb képek készülnek vele mint az Apple eredeti, gyári fotó alkalmazásával.
-
Danny365
őstag
válasz
silentkiller #86283 üzenetére
Biztos nem rossz egyébként, de pont ez a lényeg, hogy ahogyan a videoban is elmondja, a legtöbben a világosabb, kontrasztosabb, talán látványosabb képeket helyezték feljebb, és az, hogy mondjuk a zaj szűrés/elesites egy hulladék, csak másodlagos. Tehát tok szubjektív, hogy kinek mi számít jo(bb)nak.
-
Mans20
addikt
válasz
silentkiller #84960 üzenetére
HTC vagy Pixel.
-
Saccco
nagyúr
válasz
silentkiller #84960 üzenetére
Ha ki tudja várni, akkor az új Pixel.
-
silentkiller
senior tag
válasz
silentkiller #84881 üzenetére
Akkor a lista amit ajánlottam a user-nek:
S8/S8+ vagy S9/S9+,
HTC U11 vagy U12,
Huawei P20 Pro,
Google Pixel 2/XL,
esetleg Mi 8.Nagyjából most ez a "felhozatal" ha a iPhone X-et szeretne cserélni valami jobb kamerás telefonra?
-
válasz
Hát nem tudom, a Mi 8 nappal nekem egységesebb végeredményt hoz mint az S9/N9 páros. Éjszaka már más a helyzet, videót meg nem tudom. Ha a többi kényelmi funkció nem számít, csak a fényképezés, akkor Mi8 vagy HTC 12, a Pixelek szerintem ár/értékben alul maradnak.
-
balazs0102
senior tag
válasz
s9+
-
Saccco
nagyúr
válasz
Note9
-
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #84185 üzenetére
Abszolút nem lassú. Sem globalon sem beta-n.
-
trialboj
őstag
válasz
silentkiller #83954 üzenetére
Igen most utána néztem, és tényleg ugyan az a kamera van az S9 és S9+ ban, csak utóbbiban van még 1 zoom kamera is.
Én is az S9 és S8 között vacillálok, szívesen néznék itteni emberek képeit, ha nem lesz friss megpróbálom visszakeresni, használtan az árkülönbség nem akkora a két telefon között, az s9et viszont a kamerával promózzák mindenhol.
-
trialboj
őstag
válasz
silentkiller #83945 üzenetére
Nem kötekedni akarok, én is telefont keresek, és még az elején vagyok, de szinte biztos vagyok benne hogy nem a sima s9-re gondoltál, ugye? Minimum S9+ ha nem note, csak mert azt kétlem hogy a sima s9 kamerája pariban lenne a pixel 2 vel.
-
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #83945 üzenetére
(esetleg Mix 2s)
Kár azért az X-ért...
-
Thom!
veterán
válasz
silentkiller #78564 üzenetére
Nem az igazi...
-
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #78332 üzenetére
Én nem javasoltam a Camera +-t, max. a raw részét. Hosszú záridő kivételével nincs értelme használni.
Nehogy elpasszold az X-et, használd a Lightroom kameráját!(#78331) gixxergabi : van droidon, azt írta egy fórumtárs tegnap, az, hogy ugyanúgy működik-e passz. A HDR-es fotót nem tudnám mobilon kihozni a nyersből.
(#78328) csibabu : jó ez, csak teljes méretben közel sem ilyen smooth...
-
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #75797 üzenetére
(#75768) PartyShan : jó minőség!!
-
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #75784 üzenetére
Aha, ha beugrik a neve, megírom.
Megvan : Quickshot.
Ha minden jól megy, almás leszek újra
-
no more
veterán
válasz
silentkiller #73933 üzenetére
Keress rá Aryonra. Szívesen. De szerintem szívesen küld neked low-light videót is, amin alig látszik valami a szemcsétől.
(#73937) Moz: Azta!
-
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #73350 üzenetére
Passz. De szerintem az S8 parost is folyamatosan reszelgetik.
-
Ricardo
titán
válasz
silentkiller #73115 üzenetére
Lassabb.
-
silentkiller
senior tag
válasz
silentkiller #73112 üzenetére
Tud valaki esetleg erre válaszolni? Tehát a tapasztalatok alapján az A1-nek hasonlóan gyors működésű fókusza van, mint mondjuk az S6/S7-nek?
-
natë
nagyúr
válasz
silentkiller #73112 üzenetére
Nincs tapasztalatom, mivel nincs birtokomban a készülék.
-
törölt tag
válasz
silentkiller #72685 üzenetére
-
Azie
őstag
válasz
silentkiller #72625 üzenetére
5.1.018.177470874
-
alienpapa
senior tag
válasz
silentkiller #72449 üzenetére
Köszönöm, letoltottem! Este ki is próbálom.
-
w333
félisten
válasz
silentkiller #72223 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #72202 üzenetére
na sikerült megnéznem gépen ezeket.
Csak lesek. Akkor csíszoltak ezen nem keveset, mert emlékszem, hogy mikor én próbáltam a gyáris és a GC-t, akkor nem láttam különbséget köztük.. Ebben a párosításban, valóban a GC a jobb, de az az esti ködös képen konkrétan az állam esett le.. -
Aryon87
félisten
válasz
Melyik verzioju GC van fent?
-
w333
félisten
válasz
Google Camera szvsz. sokkal jobb !
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Ezeken a képeken a HDR+ jobb szerintem, kevesebb zaj ellenére élesebb képek.
-
Azie
őstag
válasz
silentkiller #71356 üzenetére
Véletlen? Aligha!!!
-
Lacy6
senior tag
válasz
silentkiller #70637 üzenetére
Én az eddigi tapasztalataim alapján inkább vennék egy középkategóriás xiaomi vagy hasonló telefont és vennék mellé kompakt fényképezőt, vagy MILC.
Sokkal előrébb leszel vele a legtöbb estben mint a mobillal.
Ha meg csak olyan a helyzet hogy nincs nálad a gép, csak gyors kell egy kép valamiről arra elég az a telefon is.
De fotonosabb eseményeknél sokkal jobb képek fognak születni.
Sebességbe és üzemidőbe is eléggé jó telefonokat lehet kifogni, eljutottunk oda hogy nem kell kimondottan felső kategóriás mobil hogy egy használható eszközt kapjunk.
Ez csak személyes véleményem, tudom hogy nem mindenki számára opció. -
Gabbbb
senior tag
válasz
silentkiller #70643 üzenetére
Szerintem H9 kamerában jobb. Nincs Leika cimke és lehet pont emiatt nem erőlteti annyira az árnyékok elnyomását és a kontrasztemelést. OIS-nak kb. csak videóban van jelentősége, mert a monokróm szenzoron nincs ois.
-
Prowler
senior tag
válasz
silentkiller #70637 üzenetére
Én S7-ről váltottam P10-re, csak ajánlani tudom. Honor 9 is ugyanaz, szóval ha az olcsóbb akkor megéri azt választanod, feltéve ha nem fontos az OIS.
iPhone 8 szerintem nem nyújt akkora előrelépést ami indokolná az árát.
-
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #70625 üzenetére
Az ezust is szep. Nappal kekes, este ezust szinu.
-
silentkiller
senior tag
válasz
silentkiller #69833 üzenetére
Köszönöm a véleményeket, továbbra is a HTC U11 a befutó, a másik "véglet" a Xiaomi A1 de közéjük került a Honor 9.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Szerintem S7-ről akkor váltsál, ha nem tetszik a fotók minősége.
Nem is tudok mondani így hirtelen olyan mobilt, ahol ennyire el vannak túlozva a képek szoftveresen.
Persze ezzel sok embert behülyítettek, mert ránézésre színes kontrasztos meg éles a kép, de valójában semmi természetessége nem marad a képnek. Túl digitális lesz és a magas kontraszt miatt megtöri a feketét, elvesznek a részletek. Ha ezeket észreveszed akkor érdemes váltani olyan mobilra, ahol a szoftver nem nyúl bele túl agresszíven a képekbe. Nyilván a legjobb megoldás a HTC U11, de az még relatív drága.
Ha olcsóbb megoldást keresel, akkor talán Honor 8-9. -
Drakmusz
addikt
válasz
Bármit is választasz a jelenlegi palettáról,nagy különbségeket nem fogsz tapasztalni.Ha csak a Samsung vonalon maradunk legalább Note 8-ig kellene ugranod,hogy valami kézzefogható eredmény legyen.
De ez szinte az összes mobilról elmondható a kamera teljesítményét tekintve,nagyon megállt a fejlődés.
Egy Nexus 6P is tudja a Pixelek képminőségének 90%-át,egy Huawei P9-ről sem érdemes az utódjára váltani ha csak szimplán a fotós képességeket nézzük. -
Aryon87
félisten
válasz
Hogy érted azt, hogy elbizonytalanítottalak a H9-el?
Amúgy igen, nagy a szórás. U11 elég magas szinten van, de a H9 sem szégyenkezhet. Igaz én azzal most nem a megszokott éjszakai pro módot használom, hanem a sima éjjeli felvételt, ami nem a minőségre, hanem a látványra megy, és nekem sokkal jobban tetszenek azok, mert úgymond hatásosabb a képi világ. Nem érdemes nagyon abba nagyítgatni. Amúgy a pro módja is tökéletes, majd meg kell nézzem RAW-ba mit tud.
az A1 is érdekes lehet, elvileg jó kamerát kapAz S7.. hát igen. más világ, más képalkotás, kis hülyeséggel vegyítve. Volt S7edge-m, tudom milyen
-
Varoz
addikt
válasz
silentkiller #69767 üzenetére
Süchteln, Németország.
-
Gabbbb
senior tag
válasz
silentkiller #69400 üzenetére
Nem rossz az iphone8 kamerája, de fizetett hirdetésekkel nem nagyon kell foglalkozni.
-
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #69400 üzenetére
Menten lecserélem az U11-et egy i8+-ra
-
Quqesz
nagyúr
válasz
silentkiller #53621 üzenetére
Nekem azt mesélte, hogy tu134/154...fedélzeti mérnök volt(akkor még 3 fő volt a személyzet) rajtuk, mesélt jó sztorikat....
-
gipsztigris
addikt
válasz
silentkiller #53621 üzenetére
Az nem most volt!
1969 vagy 70-ben helyezték üzembe az LBElemért......ha jól tudom. -
tirszin
senior tag
válasz
silentkiller #51518 üzenetére
Linkelj már be légyszí, ilyen vízfestmény jellegű képet vagy részletet, hogy miről is van pontosan szó!
Én még bízok az S7 kamerájában (szenzor+A/D átalakítás), jónak kellene annak lennie.Én viszont úgy látom a technológia mai szintjén a 16Mpixel már csak szoftveres bűvészkedéssel hoz jó képet, kell még egy kis idő, hogy ez a pixelsűrűség jó legyen (főleg magasabb ISO-n).
Egyébként a képeket mindig egészében nézem, a belenagyítás csak a tesztképeknél játszik.
2560x1600 pixel a monitorom, full screen nézetben az 4Mpixel, így ennél nem is nagyon kellene jobb felbontás.
-
válasz
silentkiller #51516 üzenetére
Érdekes, itt tudnak a Sony kamerával fényképezni.
Látszik a 23MP részletgazdagságának az előnye. -
tirszin
senior tag
válasz
silentkiller #51516 üzenetére
Bennem erősen él a gyanú, hogy ez a közösség a képek értékelésénél erősen súlyozza az élességet.
Tévednék?Mi tettszett egyébként az OP3 képén?
A linkelt tesztképen az OP3 szoftveresen túl van élesítve. Annyira, hogy megjelenik egy fehér csík a fekete-szürke átmeneteknél.
Ugyan olyan mértékű élesítés mellett az se lenne jobb. Más szempontból viszont ez a legzajosabb kép (nem véletlenül, hisz 16Mpx).Ma még, a technológia ezen szintjén, én biztos nem vennék még egyszer 12Mpixelnél nagyobb felbontású mobilt.
-
silentkiller
senior tag
válasz
silentkiller #51514 üzenetére
Összehasonlítottam a OnePlus 3, Apple iPhone 7 és a Samsung S7 tesztképeit. S7 tulajként le a kalappal a OP3 kamera képességei előtt, lehet, az lesz a következő nem a i7...
-
tirszin
senior tag
válasz
silentkiller #51179 üzenetére
Egyáltalán nem rossz ezeknek az iPhone 7 képeknek az alapja, csak két dolog kissé erősre van húzva: a kontraszt és a szaturáció.
Ha megnézitek az árnyékokat, szinte minden kép alacsony állású napnál készült, mivel ilyenkor meleg a fény (bőven 5000K alatti), ezért is olyan melegek a színek. Persze kétségtelenül van bennük egy kis túlzás.
A másik dolog, amihez itt szoktattok, egy sokkal alacsonyabb kontraszt. Úgy persze, hogy nem égnek ki az ilyen jellegű részletek. Ha ebben az iPhone-ban is visszább vennénk a kontraszton, máris az itt megszokott kissé fakó képek születnének és úgy már nagyobb dinamikával is az itt láthatóknál.
Próbáljátok ki, ha elkezditek felhúzni a kontrasztot, egyre több részlet fog beégni a sötét és a világos részeken, cserébe viszont erőteljesebb és szaturáltabb lesz a kép.A legutóbbi égboltos képhez épp azt fűztem volna hozzá, hogy elég kevés rajta a kontraszt, pedig ez, témájánál fogva beégés nélkül még bírt el volna bőven. Picit belenyúlva, valahogy így (még mindig nincs kiégve):
nagy méret -
ToniSoprano
addikt
válasz
Szerintem nem rosssz képek kezdetnek, és erősen tömörítettek. Engem a zoom és a széles képek érdekelnek inkább, 2x12 MP-el már elég jó minőségű wide képeket lehet majd csinálni. Szerintem jobb megoldás a két egyenrangú kamera, mint a G4 16 MP+ 8MP megoldás legalábbis több lehetőség van benne.
w333: az Iphonon sem volt bekapcsolva a HDR fixen, és ott is sokat javít a képminőségen gondolom, mert a G4-en is sokat javít a HDR bekapcsolása.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bakker pont most akartam ugyan ezt leírni én is! Túlszaturált színek és rengeteg helyen beég. A legvisszatűnőbb, ahol egy nő fekszik a pázsiton és mellette egy kalap. Nap nem süt rá és mégis a fehér kalap kontúrjai eltűnnek.
ToniSoprano
Ha jól emlékszem a bemutatóra nem lehet váltani a két kamera között, mint az lgben, hanem csak zoomolás közben vált a rendszer automatice... -
válasz
silentkiller #46725 üzenetére
8-9 és az utóbbi 5 évben 11 ker... szerintem elmondhatom, hogy ez a legjobb környék az előzőek után
haverom 3-ba lakik, szoktam átjárni madzsar józsef utca környéke, de nekem a 11 jobban bejön mint a 3. -
hito
nagyúr
válasz
silentkiller #46725 üzenetére
En meg 20 evig 11.keruleti voltam, aztan meg 3.
Ugyhogy mindkettot erositem. Igaz, most a 2-ban lakom, raadasul a mobilarena szerkesztosegtol 1 utcara
-
Burt1793
veterán
válasz
silentkiller #46422 üzenetére
Igen, voltunk három Levada egy-egy szakaszán is túráztunk 10-15 km-eket. Porto Monizban autóval voltunk. Sajnos vannak területek, amik teljesen leégtek pár éve, az elején erre nem gondoltunk, ezek most elég csúnya részek (a sziget többi részéhez képest).
Telefonnal nem fotóztam sokat, ezért maradtak ki a Levadás képek. -
Jadro
veterán
válasz
silentkiller #46118 üzenetére
Köszi, megnézem ezt is. Én is így használom, az alap sw majdnem mindenre elég. Gyors, szép és jó. Csak szeretnék mellette kísérletezni is. Megnézem ezt is, mert a camera fv elsőre bár jónak tűnik, de akadnak hibái. (8 Mpx maximum, kézi ISO állítás nekem valamiért nem megy és záridő maximuma sem túl acélos.)
-
Bozek
nagyúr
válasz
silentkiller #46118 üzenetére
Nem kamuzik. Te beállítod, a program megpróbálja elkészíteni a képet annak megfelelően, a telefonod szoftvere meg nem engedi. Itt nem a Camera FV-5 a ludas, hanem a Samsung. A Sony se engedett ISO-t állítani más szoftvereknek, szerencsére ez a 6.0-val megoldódott. Bár ott meg a maximális képméret 8 MPx, ennél nagyobbat csak a gyári szoftverrel lehet csinálni.
-
törölt tag
válasz
silentkiller #46052 üzenetére
Ebben a versenyszámban az S7 lényegesen jobb volt.
-
BalanceR
addikt
válasz
silentkiller #46051 üzenetére
Igen
-
BalanceR
addikt
válasz
silentkiller #46048 üzenetére
A direkt linkelés annyira bonyolult lenne?
Kicsit figyeljünk már oda, egyre többen felejtik el , pedig rettentően idegesítő,és kb. vicc, hogy külön Moderátor kell , aki átírja a linkekeket direkbe....
-
hito
nagyúr
válasz
silentkiller #41385 üzenetére
Miről is szól ez a kamera mod? Mit változtat? Ha csak annyi, hogy a jpeg minőséget 9x%-ról 100-ra húzza, akkor azt nyugodtan hagyd ki, semmi értelme nincs.
-
hito
nagyúr
válasz
silentkiller #41383 üzenetére
"zsírkrétás" dolog nekem sem tetszik annyira
Emiatt ne aggódj. Nemsokára jön a raw és nyoma se lesz a dolognak.
Persze jpeg-ben akkor is megmarad, hacsak nem csiszolnak ezzel kapcsolatban a jpeg motoron is egyúttal.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
silentkiller #41373 üzenetére
Na ezek alapján már kezdem szorongatva érezni a 808-at. Az első (ennek talán jobban állt volna a 4:3-as képarány), a második és az utolsó előtti nagyon bejön. A második minőségre is kifejezetten ott van, belenagyítva is nagyon korrekt és a szélek is élesek. Talán egy kicsit érződik az a zsírkrétás effekt a apróbb részletekben, emiatt nem azt a "finom szemcsézett" érzetet adja. Az apátságnál, illetve az utolsó utcaképnél viszont elég furcsa érzetet ad a kép, mintha a vonalak el lennének mosva (pl. utolsó képen, az utca végében a két közlekedési tábla).
-
válasz
silentkiller #41373 üzenetére
Az utolsó kép nagyon szuper lett.
Egyébként képminőségben, kamerában van különbség az S6 és az Edge között? Vagy ugyanaz?
-
GabN73
addikt
válasz
silentkiller #41162 üzenetére
Egy DB6? Úgy 300-400.000€ között, állapottól függően
-
Bozek
nagyúr
válasz
silentkiller #41111 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
válasz
silentkiller #40996 üzenetére
Ugyan egy-kettő minimálisan bemozdult, de összességében jó kis kajafotók így ebéd után!
És legalább van készüléktípus és direkt link is!
-
ferrari1
őstag
válasz
silentkiller #40996 üzenetére
Igaz most ebédeltem, de lenne még neki hely
Nagyon gusztusos
-
BigBlackDog
veterán
válasz
silentkiller #40972 üzenetére
Nappali képekre a gyári progit használom. Éjszakaira viszont a Camera++-t. Ebben tudsz fix ISO100-at beállítani, így azt nem fogja felnyomni az egekbe, hanem a záridőt emeli csak (max. 1/7 mp-ig, ha jól emlékszem). HDR-hez szükséges expókat mindkettő progival lassan csinálja meg, nem árt stabilan tudni megtartani a készüléket akár 2-3 másodpercen keresztül (viszont Camera++-ban ezt is jobban tudod paraméterezni).
-
hito
nagyúr
válasz
silentkiller #40889 üzenetére
BigBlackDog:
Jó meglátások
És pont ezért szeretem a Snap Camera HDR-t. Kár, hogy kevés eszközön működik a trükk. BBD, egyébként nem csak annyit csinál, mert van hogy a normál kamera appal készített képek méretének majdnem 2x-esét produkálja, de minden esetben lényegesen nagyobb. Tehát nem is tömörít úgy, vagy egyáltalán nem tömörít.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
silentkiller #40889 üzenetére
Inkább csak nem élesít rajta szerintem. Számomra kicsit hasonlít képstílusra a 808 lágy képeire ilyen szempontból.
-
w333
félisten
válasz
silentkiller #40870 üzenetére
Köszi
és igen (imx 240)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
silentkiller #40773 üzenetére
Majd, ha jön a Note 5
M9-em már volt az nem izgat, G4 sem izgat, hányok a hátlapjától, ájfón meg nem kell. Szóval, "érdeklődés hiányában" marad. Ha a hirdetésemre gondolsz, akkor adom csak el, ha valakinek kell is. Amúgy meg az S6 már úton, kifizettem az árát. Max barátnőm használja. Legalább lecserélem neki a HTC One-t. Plusz majd tudok lőni mindkét telefonnal képeket. Izgalmas ez a téma, hogy sok telefonban ISOCELL modul van és nem Sony. Szerencsére enyémben Sony van.
-
S e t h
nagyúr
válasz
silentkiller #40466 üzenetére
Köszi.
Ha a méret, S-pen, cserélhető aksi és memóriakártya számít, akkor Note 4, ha viszont a fotózás a fő preferencia és nem elhanyagolhatóan gyér fényviszonyok között, akkor S6. -
hito
nagyúr
válasz
silentkiller #38839 üzenetére
Nincs mit!
Hátha segít valakinek a választásban.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
silentkiller #38764 üzenetére
Még nem sikerült sok tapasztalatot szereznem, de a képeket elnézve a Q10-hez képest szerintem nem történt előrelépés a Classicban kamera terén. De még nyúzom a napokban a Q10-et a kamera szempontjából.
-
Bozek
nagyúr
válasz
silentkiller #38136 üzenetére
Nem a Movie FV-5 (ami amúgy is Cinema FV-5) nem tud SD kártyára írni, hanem egyik alkalmazás se, ami nem gyári.
-
batai15
félisten
válasz
silentkiller #38136 üzenetére
Húha! Kifejezetten pepecselős fotózásra fv5 vagy dslr camera?
Köszi a kimerítő választ! -
HKorn
veterán
válasz
silentkiller #35756 üzenetére
most se jobb
-
randras_83
addikt
válasz
silentkiller #35753 üzenetére
nálam egyik kép sem tölt be
látom megoldottad. -
Bozek
nagyúr
válasz
silentkiller #31756 üzenetére
Nem csak a Samsung S4, mivel ez nem Samsung "feature". A Google tiltotta le, de root segítségével megoldható, csak egy XML-ben kell hozzáadni a media_rw csoportot azokhoz, akik jogosultak a kártyára írni. Egyébként a művelethez már van alkalmazás is, az SDFix: KitKat Writable MicroSD. Mondjuk megnézném, hogy mit csinálna, ha rendszeralkalmazássá konvertálnám a kamera cuccot, mivel a Sony-nál például a gyári fájlkezelő is tud rajta dolgozni. Szóval valahogy megoldható, de most nem állítom vissza az eredeti állapotot.
-
Sofian
őstag
válasz
silentkiller #31762 üzenetére
Van neki saját mappája mentse oda. A médiakereső úgyis megtalálja.
-
Sofian
őstag
válasz
silentkiller #31756 üzenetére
Bullshit. Tud írni a memkarira,csak nem oda ahova akar. Hanem a saját apphoz tartozó dedikált mappába.
-
hito
nagyúr
válasz
silentkiller #26872 üzenetére
Az egy egész kiváló kompakt ha jól hallottam. A Mark II. belsejét kapta meg a QX100 is.
-
MR007RM
addikt
válasz
silentkiller #26868 üzenetére
Mázlista. Érdekes szín az unalmas hétköznapokban.
(#26869) hito: Csak nem SG S4 zoom-ra gondoltál?
-
hito
nagyúr
válasz
silentkiller #26868 üzenetére
A betyárját, gyönyörű képek!
Remélem vittél valami komolyabb gépet is erre a lepratelepre
-
balazs1022
őstag
válasz
silentkiller #24847 üzenetére
Sztem full verzioval csináltam. Torentről toltottem le. Kipróbáltam este is a "hosszú+"-al de ugyan ugy 1/17 maradt a záridő... Azt hol tudom megnezni h teljes verzio-e? Am tobb helyrol is letoltottem több felet, de egyikkel sem ment. (Am galaxy s3-ast hasznalok)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
silentkiller #24754 üzenetére
Hmmm, megnézem. Eddig amiket Samuval láttam képeket itt, általában kontrasztosabbak voltak mint amiket én lövök. lehet ez miatt.
-
lbence
aktív tag
válasz
silentkiller #24418 üzenetére
Én most voltam itt először, hirtelen jött a nyaralási ötlet és gyorsan kellett dönteni, de jó választás volt, meg voltam elégedve a környékkel.
-
S e t h
nagyúr
válasz
silentkiller #24092 üzenetére
megfogtad a topik lényegét
-
TooN
aktív tag
válasz
silentkiller #9961 üzenetére
A kép és a téma jó lett
tetszik
De azért ilyen téma esetén nagyon kijön a "telefonokon" hogy nincsen mélységi élesség bennük. Ahol éles, ott szuper, de nagyon vékony az éles sáv és ez ellen szerintem nem lehet semmi csinálni.
Értelem szerűen a blendén nem tudsz szűkíteni a záridőn meg nyújtani, hogy kitold a mélységi élesség határait.
Ez nem kritika a képpel szemben, hanem inkább beismerés, hogy ezt nem fogjuk tudni mobillal soha áthidalni.
De a kép jó lett
-
TooN
aktív tag
válasz
silentkiller #9958 üzenetére
Igen erre a mentéskori lassulásra gondoltam, mondván, hogy azt a méretet le is kell menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Medence topik
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest