- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
920-at én pont nem vennék (a "Kamera" című rész az érdekes).
És sajnos más 920-nál is bőven láttam már hasonló hibákat. Akkor már inkább maradnék a 820-nál. A jó kamera miatt én az SII-öt mondanám, ami az amoled miatt kiesik, más ötletem viszont nincs sajnos.
Egyébként szerintem a WinPhone és a komolyabb játékok (még) nem annyira közelítik meg egymást. -
SOAD19
addikt
-
tekoteko
tag
Azért nézd meg azt a hattyút teljes méretbe..Elég mosott és zajos a dolog, de persze nem rossz.
Használtam G2-t és G3-at is. Keress itt G2-es képeket.Lehet sokan le fognak hurrogni, de a G2 kamerája szerintem jobb.
G3 kamera app.ja elég buta lett. És annyira mégse jó az automata üzemmód.
Meg kell vele tanulni fotózni...milyen helyzetekbe hogyan merre meddig, esetleg melyik alternatív app.al..
Kár hogy a "módok" kimaradtak a gyári app.ból... -
MR007RM
addikt
És mellesleg okos és fejlődőképes is. Képes tanulni. Mióta beszereztem egyre jobbakat produkál.
Mondjuk már gyűjtögetek az utódjára a 82MPX-es szuper és MS titkos Symbian nagyágyúra, amit a szemek és fülek elől elzártan a föld alatt tesztelnek jelenleg előrehaladott fázisban.Majd jön hamarosan BobTail és befagyasztja a fórumot pár hétre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest