Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Megjelent a Vivo V50 Lite 4G a törököknél
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
Néztem én is ilyen árakat, de kicsit bizalmatlan vagyok.
Azt néztem, hogy 50-60 körül lehet még újat kapni és akkor már az N8 70-80 körüli ára nem olyan nagy.
Valahogy az eddigi használt vételekkel nem volt szerencsém. Kivétel, ha tényleg dobozos és szinte új a cucc.
De lehet, hogy én vagyok bizalmatlan.
Át tudod lökni a linket, amire gondolsz?
Megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia mediamarkt
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titánszürke sok extrával
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest