- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
becenevem #21860 üzenetére
Nagyon kemény amúgy tényleg, a koronámmal nyertem megint egy koronát, és ma játszottam 3 meccset összesen... soha nem volt ilyen, és nem én lettem hirtelen ennyire jó csak max felismertem a jó kombót... Ha nálad a kesztyű (és van belőle bőven a pályán) akkor onnantól nagyjából nyert ügyed van - ok rajtad is múlik mert akiket legyőztem 2. helyezett náluk is volt, szóval számít az ember valamennyit, de azért ez durva na.
Tuti finomítani fognak ezen, csak tök érdekes, hogy mindig beraknak valami újat, pár napig horror minden, aztán nerfelik, hogy jó akkor mégse sebezzen annyit meg töltsön vissza lassabban (kapitányos pajzsnál ez volt, rakétás kesztyűnél is ez volt, hogy csak az utóbbi párat mondjam). Ezt előtte ők nem tesztelik vagy mi?
Az energiafegyó az nem ennyire über, fel sem vettem már utána. -
gduck
addikt
-
Vis Major
tag
válasz
becenevem #21276 üzenetére
Az a baj, hogy elköltöttem 950-et a battlepassre, végig kell szenvednem egy jó részét. Mindig hagyok annyit, hogy a következő battle pas meglegyen. Viszont ez nagyon nem tetszik, hogy SOLO-ban ráálltak az emberkék, hogy beül az ellenség mellé, és összejátszik vele a végéig. A két medálos... Az autója meg repaired lesz, mert nála a medál... Igen, 10-15 perc után, mikor már kisebb a kör mindenki autóban ül. És vagy vezet, vagy lő. Viszont az összejátszók meg mozogni tudnak, pontosan lőni is. Bemenekültem, de lerombolták alattam a szélmalmot is, mert kimenni nem tudtam, ott vártak. A kesztyű sem jó ellenük, mert gyorsan jönnek utánad:-) Nagyon túlzsúfolt lett, mad max, fallout, többi hülyeség. Soloban duok ellen kell játszanod.:-D Vicc. Már várom a következő season-t. A kevesebb több lenne...
-
draco31
veterán
válasz
becenevem #20962 üzenetére
Azért nyomom én is switch-en, pedig van hozzá PC is meg PS5 is, de eszemben sincs váltani. Pedig milyen jól néz ki minden máson a játék
Azon tudok nyerni, többi platformon top 50 is nagyon elvétve van meg.
Switch-en bénák, és sok a bot, én szintén béna, de azért így van sikerélményem. Amúgy már rég abbahagytam volna. -
Marcsello31
őstag
válasz
becenevem #20630 üzenetére
Ha ez vígasztal, nálam is így van, de én tegnap előtt kibasztam velük
.
Van egy fegyver egy táska kinézete van összecsukva, ha azt le dobod a földre, előjön egy géppityu ami automatikusan lövi és keresi az ellenfelet, ezzel már 3mat leszedtem,
ez olyan fegyver ami nagyon sokáig bírja, mellette meg én is lőhetem őket.
oda vágtam egy bandába ezt a fegyvert aztán csak néztem ahogy leszedte őket,
"hogy utálhattak emiatt".
-
Sirandrish
legenda
válasz
becenevem #19877 üzenetére
Pontosan. Általában 2-4 alkalommal meg lehet őket csinálni egy nap.
És van majd 4 hónapod elérni a 200as szintet.
5-10 milliót soha semmi nem fog adni, ezt garantálom neked. (bár felesleges is lenne, a limit miatt)
A jobbak (vagy mázlisabbak?) adnak 2-300K-t max. De azokat meg ugye csak 2szer tudod megcsinálni, mert talán 400K a napi limit ilyenekből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest