- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
Aktív témák
-
Thommyboj
aktív tag
ja azok voltak még az idők lábkuplung, és normál kéziváltó. meg emlékszek hogy hány féle formája volt a forma-1 es autóknak emlékszek még láttam valahol ilyen kb antik felvételt, meg egyik idősebb ismerösöm dumált amikor egyszer olyat találtak ki újításként hogy a hátsó spoilert bazi magasra rakták, hogy miért nem tudom, gondolom a leszórító erő véget, meg a jó öreg fekete fehér felvételek még a szívómotorok korszakáról, meg hogy ott mekkora tolongások meg tolakodások voltak a pályán.
mondjuk a mai versenyeken, akkor személy szerint ha nincs a palik akkor én elalszok néha, a Czollnerrel nincs bajom, csak túlságosan szakmai a dumája, és néha már uncsi, a Palik meg magától képes örültségeket generálni, pölö amikor a Kanadai futamon Ralfnak nem jöttek össze a dolgok erre a Palik kitalálta, hogy biztos reklámozik
, meg hogy munkamegosztás van a csapatban.
Az a jó verseny, ha netán elbámulsz egy két percre máris lemaradtál valamiről kb ilyen a nascar is, meg egy két más autósport, de amikor a mostani f1 ben csak akkor van valami néha ha kimennek a boxba és a taktikával hoznak valakit előbbre vagy éppen buknak ezen, de ez a mostani magyar nagydíj azért izgalmas volt, aki tudta az elején hogy mi lesz a végeredmény az is hazudik.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, meg hogy munkamegosztás van a csapatban.