Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
#1292-től tárgyaltuk ezt a problémát -dalszövegek-.
...a megoldása a #1305 + #1317-től lett....hozzáteszen értetlenül állok a dolog előtt.
De azóta többször előfordult már, hogy így tudtuk megoldani a felmerülő proplémát.
(ezzel csak annyi baj, van, hogy az én gépemen lévő beállításokkal fogja betölteni a progit és az nem mindenkinek jó)Jó lenne, ha ilyen "programozós" kérdésekben valaki bekapcsolódna majd és segítene, mert én nem fogok tudni.
Csak azt tudom adni, ami nekem van, de egy másik felbontásban csak összekuszál mindent...hozzáteszem a dal adatait nekem eddig keresni kellett -nem automatikusan működik- (Tagging) és az albumborítót pedig -ha van és talál- a biography panelről mentheted az aktuális mappába....
...a dalszöveg jön automatikusan...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest