Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Visormail #1232 üzenetére
Megnézem ezt az ASIO-t, hátha ad valami pluszt, de kezdem sejteni, hogy miről van szó. Utána olvastam angol nyelvű fórumokon (valamint a Wikipédián) és azt írják, hogy nincs olyan, hogy 24 bites audio CD, ha mégis ilyen van ráírva, akkor az eredeti felvétel bitmélységét értik alatta, ami a kereskedelmi CD masterelése során 16 bitre van téve, csak marketing okokból az eredeti felvétel bitmélységét/bitrátáját kihangsúlyozzák a lemezen.
Úgy tűnik tehát, hogy nincs nálam semmi gond, csak nem ismertem ezt a CD feliratozási gyakorlatot.
Köszönöm a türelmes tanácsokat, mindenképp tanultam belőlük.
Iscariah
Ez elég macerásnak tűnik, tudnám miért így oldották meg. Egy fekete pont nekik. Egyelőre kísérletezek a Foobarral, aztán mikor megjön végre az új fejhallgatóm, akkor lehet egy másik lejátszót véglegesítek.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Visormail #1216 üzenetére
Nincs asio eszköz, az a menüpont nálam nem létezik.
Ami ki van szürkülve az a File>Preferences>Playback>Output menüben az Output data format beállítás.Mondjuk portable installal van fenn a Foobar. Lehetséges, hogy ilyenkor nem képes megfelelően azonosítani/kezelni az eszközöket? Megér egy próbát, este talán lesz időm újratelepíteni.
-
superecneB
őstag
válasz
Visormail #1207 üzenetére
Másik gépen jó volt, most felraktam a bétát, és ezzel viszi hibátlanul... Érdekes mindenesetre a probléma megoldódott én meg örülök
- Nagyon megszoktam már ezt az egyszerű cicamica mentes lejátszót sokkal gyorsabban bejön mint a winampom ami volt. Bár még ennek is rengeteg szolgáltatása van amit nem használok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest