- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Előszőr is: köszönünk szépen minden segítséget tőled! Biztos, hogy nagyon hasznos lesz.

Igazából szerintem egy csomó foobar skin fix méretű és nagyon sokan teszik azt pl a deviantarton is, hogy nem egy automatikusan települő exe-be teszik bele (sőt ilyet nem is láttam) hanem egy zip file-ba csomagolják be és mellékelnek hozzá egy telepítési leírást.
Megértem, hogy eddig úgymond csak magadnak barkácsolgattad a skineket de így hogy feltettél néhány képet, máris kiderült, hogy mennyire jók és másoknak is igényük volna rá.
Szerintem mindent vernek amiket eddig valaha is láttam foobarhoz.
Én jelenleg ezt használom: [link]
Az én felbontásom 1680x1050 és ha jól értem, a skined akkor betölti a teljes képernyőt, ráadásul 1920x1080-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest