- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
nubreed #2971 üzenetére
ASIO output support Nem tudom, hogy ez jó e, próbáld ki.
(#2973) djlolo
Nem igazán értem, hogy ez mire jó és az egyes beállítások mit takarnak.
-
Cs1csó
titán
válasz
nubreed #2964 üzenetére
A Wasapi Event-et szoktam használni, keresgéltem a neten és jobbnak tartják a "Push" megoldásnál. A leghasznosabb számomra wasapi-ban, hogy zenehallgatás közben, nem tud bezavarni semmiféle rendszerhang, hiszen ilyenkor a hangrendszer a wasapi-n keresztül megy amit a foobar használ csak.
-
andorra
őstag
válasz
nubreed #1852 üzenetére
A portable verziót nem installálhatod. Nem valószínű, hogy problémát okozna a telepített mellett használni. Attól is függ, hogy hogyan készítették a portable verziót, mert ha azonos volt az elérési út, a nálad telepítettével, akkor a változtatásoknak értelemszerűen lehet hatása.
-
OnIces
tag
válasz
nubreed #1492 üzenetére
Kódokat módosítottam -töröltem vagy átírtam-. Hozzá nem írtam, mert nem tudnék
.
Képek cseréje történt -bár ebben nem sok kép van (gombok felszíne, rating, playcount, seekbar, volume, coverpanel alapképei ennyire emlékszem).A legfontosabb -és számomra legnehezebb- kérdés a háttér megoldása volt. (Mivel saját magamnak kellett megválaszolni a feltett kérdéseimet
)
Szóval a lényeg a módosításon van. A skin 'működés' részéhez nem nyúltam, kizárólag a megjelenést változtattam meg.
Ettől függetlenül azért nem egyszerű -legalábbis annak, aki ilyen amatőrként kezdi, mint én- főleg úgy, hogy senki nem tudott segíteni, ha elakadtam.
...de tényleg elkezdem ma írni a story-t
... -
OnIces
tag
válasz
nubreed #1487 üzenetére
Igazság szerint én is csak egy skin-t ismerek, ami exe-s települős (rendszergazdaként kell futtatni) és az a DarkOne. Ennek a 3.0.1-es verziója a témáim alapja. (...mert nagyon jó scripteket írt a srác és minden tuti jól használható/müködő.) + még van egy időjelző panel a Tech skin-ből.
Igen ez a skin teljes képernyős és nem is jó, ha nem úgy használod, (mert nem jelenik meg, ami nem fér ki
...nekem ez nem gond, de lehet valakinek az lesz).
Nekem nem volt türelmem a méreteket %-osra csinálni -egyszerűbb volt beírni a konkrét pixelértéket- de természetesen azt is meg lehet csinálni. ...de erről később részletesen
Azért nem tudtam eddig leírást gyártani hozzá, mert a napokban jöttem rá az állandó háttér alkalmazásának olyan módjára, amihez nem kell sokat "kavarni".
...folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest