Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Szia!
Én biztos nem állítottam őket rejtettre. Minek is tenném, meg véletlenül megcsinálni az szinte esélytelen? Total commanderben ki van téve a rejtett/rendszerfileok láthatóságát kapcsoló parancs ikonként. Használom is sokszor. Így lett meg a bűnös file, csak tudnom kellett hol és mit keressek

Használni szoktam az MP3Tag nevű progit és lehet azzal csináltam valahogy. Tudom, hogy ki lehet vele menteni, de az sem rejtettként hozza létre.Azt nem tudtam, hogy nem kötelező a fileban lennie a képnek, hanem lehet külön is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest