Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
szivacs1987 #3708 üzenetére
Király, köszi!
Hm, sose használtam a foobart konvertálásra, de most ahogy elnézem, lehet egyszerűbb lenne! És mennyi beállítás van abban is, elképesztő jó kis lejátszó ez. Mondjuk pár évvel ezelőttig szinte csak Winampot használtam, ezért ezt még nem ismerem annyira.
-
Pierre75
senior tag
válasz
szivacs1987 #3456 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm! Rendkívül hálás vagyok!
-
Tibe
aktív tag
válasz
szivacs1987 #3097 üzenetére
Asio-t használok, ott sincs ott sajna...
Nem lehet vmi külső pluginnal megoldani Asio-nál ezt?
-
Fandango
veterán
válasz
szivacs1987 #3067 üzenetére
Nekem is Win10 x64, akkor itt lehet a hiba.
-
Fandango
veterán
válasz
szivacs1987 #3026 üzenetére
Playlistben jelöld ki az összes zenét, jobb klikkes menüben Replay Gain / Scan as album-ot ereszd rá.
Majd az Options/Playback alatt állítsd be a Scource mode album vagy track (ha egész albumot hallgatsz akkor album, ha random változnak a számok akkor track), a Processing alatt pedig apply gain and prevent clipping.
Ha ez megvan akkor lődd be a hangerőt, és várhatóan nem kell tekergetned a hangerőt a továbbiakban. -
Tibe
aktív tag
válasz
szivacs1987 #3026 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hasonló problémával küzdök én is. Szeretem ha szól a zene a háttérben, de egyszer túl hangos, máskor meg túl halk.....
-
nubreed
veterán
válasz
szivacs1987 #2972 üzenetére
Természetesen beállítottam.
-
Kékes525
félisten
válasz
szivacs1987 #2956 üzenetére
Igen, lehet külön is és ez egy nagyon kellemes része a foobarnak, mert így az albumok könyvtárába csak bele kell tennem az albumborító képét és az lejátszás közben is látható anélkül, hogy az megvan e a zenefájlban vagy nincs. Nem kell a zenefájlt buherálnom ezért.
-
Kékes525
félisten
válasz
szivacs1987 #2954 üzenetére
Ravasz. Ki adhatta ezt az attribútumot neki? Amúgy érdemes az összes file típust láthatóvá tenni a gépen. A rejtett attribútum a kezdő, egyszerű felhasználónak segítség, hogy véletlenül ne törölje le őket.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
szivacs1987 #2840 üzenetére
Teljesen más hardverekkel, de ugyanezzel szívok én is. Áttúrtam a netet, nincs rá megoldás. Ezerféle dolgot próbáltam már, drivereket, segédprogramokat, kábeleket, ki/bekapcsolás sorrendet, ... de a hdmi hang nem működik úgy, min régen egy jack aljzat, pedig az összes hardverem új (max 2 éves). Valamelyik eszköz mindig okosabb akar lenni és átvált, megállítja, eltéríti a hangot. Én már hülyét kaptam tőle, elengedtem a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest