- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz
batai15 #7424 üzenetére
Szerintem hetente egyszer nem kell problémát csinálni egy doboz vagy egy kis üveg kólából. Én például utálom a light és zero kólát is. Ha jó ízük lenne, akkor azokat preferálnám, mert mondjuk a kávéhoz teljesen jó az édesítőszer is számomra.
(Agyon) cukrozott dolgokkal legyen óvatos az ember, de nem kell kizárni az életünkből. Ugyanúgy, mint finomított lisztekből készült pékárut vagy a zsírban tocsogó húsokat sem szükséges örökre elfeledni, csak tessék betartani a saját magunknak szabott határokat...Egyébként én is hasonló cipőben járok, eddig 12-13kg ment le rólam, most 83kg-nál tartok. Most már magam is mondhatom, hogy nyomokban hasizmot tartalmaz.
-
woodworm
veterán
válasz
batai15 #7428 üzenetére
Ez ízlés kérdése!
Személy szerint, ha egy hónapban egyszer ihatok kólaféleséget, akkor az legyen normál, mint cukormentes. A világból ki tudnak kergetni a különböző nagyüzemi édesítőszerekkel. A teát, kávét már majdnem megszoktam magában inni, a kávénál bűnözök egy kicsit (xilit, eritritol még nem volt próbálva). -
boost
veterán
válasz
batai15 #7323 üzenetére
"Testsúlyt kell szorozni 20-25el"
20-al,vagy 25-vel?
Mert ha 20-val akkor 1760 kcal jön ki, ha 25-vel akkor 2200. A különbség közel 500kcal / nap, ami a hét végén fél kiló fogyást jelent. Ha 25, akkor lényegébe nem is fogynék. Ha 20, akkor hozzávetőleg hetente fél kilót. Mire is jó ez a 20-25? Súlytartásra vagy fogyásra?
-
rwin5
őstag
válasz
batai15 #7298 üzenetére
Reggelire kevés dolgot tudok megkajálni pl, banán, tojás. Áltban félholtként is szoktam kelni, így a tükörtojás készítgetéséhez nincs energiám, rántottát egyidőben annyit ettem, hogy már nem kívánom. Egy ilyen gépezetbe meg csak bele kell rakni és jóvan, mondjuk melegvíznél is detto, de a modern világ csalogat.
Csak nem találtam elfogadható áron, max neten
-
Andris837
senior tag
válasz
batai15 #6883 üzenetére
Be kell vonni valakit még a családból, hogy egyen veled rozskenyeret és akkor nem kell kidobni.
A reggeli futás áttéve mára, most értem haza. 6 km 36 perc. Új "PB" 5 km-en: 29:56. Végre 30-on belül!
A poén az, hogy ment volna még, de 6-nál megálltam. Jövő héten szerintem belekóstolok a 7-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest