- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Átálláskor nem tűnik soknak, de nem is kevés. Cirka 1600-on vagyok, nem szoktam éhesnek érezni magam, ha tartom az időpontokat. Sokszor nem is a mennyiség a gond, hanem kezdőként belenyúl az ember valami magasabb glikémiás indexű ételbe és amiatt érzi éhesnek magát (péksütemény, gyümölcs, tésztaköret).
-
hegyimorc
senior tag
-
hegyimorc
senior tag
"van szobakerékpárom is de széttöri a hátsóm 15-20 perc után pedig elég széles ülés"
A kényelmes nyereg nem széles, hanem olyan méretű amilyen a fenekedhez illeszkedik. Ez az alap, minden más - alak, párnázottság - csak ez után jön, de a helyes méret után sem ezek a legfontosabbak, mert a második legfontosabb a helyes beállítás. Magasság, pozíció - előre-hátra -, dőlésszög.
-
Alpachino
veterán
Ez a 45perc hülyeség
de ha nagyon kötöd az ebet a karóhoz, akkor az én általam javasolt 40 helyet biztos ami biztos alaapon tekerj 5 percel többet és meg van oldva
Én anno 40 perceket tekerek, de nem tapasztaltam még hogy gátolná a zsírégetés, mivel a betervezett heti egy kiló, persze a megfelelően belőtt diéta mellett simán megvan
-
Andris837
senior tag
Igen, reggel a legjobb. Én is akkor szoktam futni általában. Betegnek is gondolnak miatta, mivel ha mondjuk jövök dolgozni, akkor már 4-kor úton vagyok, hogy beleférjen legalább 5 km + a zuhany. Gyors reggeli és irány dolgozni. A bicikli törni fogja a hátsód, akármilyen nyereg van rajta. Nekem is törte az elején, most már ma pl. 50 km-t tekertem. (Nem szoba biciklin.) Nem kényelmes, de ez van. 138 kg-ról indultam, ma 110 vagyok, 120 nap alatt. Még szertnék 10-15 kg-t leadni, már nincs sok.
Minden akarat kérdése. Ha kellően akarod, hogy lefogyj akkor nem szabad azzal törődni, hogy akár egy-másfél órával előbb kell kelni.. csinálni kell, menni előre és nem szabad feladni. Meg lesz az eredménye! -
bullseye
addikt
Próbáld ki ezt, itt vannak szigorúbbak is.
Amúgy pont a napokban olvastam egy érdekes elméletet, hogy BMR alá nem szabad menni, mert a szervezet nagyon beáll tartalékolni, ezért kell többet mozogni, hogy a TDEE nőjjön, és így is legyen fogyás. Az nyilván ok, hogy a mozgást is fontosnak tartja, de abban nem vagyok biztos, hogy a szervezet meg tudja különböztetni, ha valaki azért végez kalóriahiánnyal este, mert semmit nem mozog de BMR alatt fogyaszt, vagy azért mert sokat mozog. Talán van itt, aki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest