Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok.
Nemrég elegem lett belőle, hogy egyfolytában fáradt vagyok, meg felszaladt pár kiló, szóval gondoltam, rendbeteszem az étkezéseimet, elkezdek mozogni, és leadok pár kilót, meg próbálok egészségesebben élni. 182 cm magasságomhoz jelenleg kb 88 kg testsúly tartozik, viszont utóbbiban nem vagyok teljesen biztos, mert tegnap megbolondult az analóg mérlegem.
Ráálltam tegnap, kb 95kg-ot mutatott, leszálltam róla, visszaugrott nullára, majd megint ráálltam, akkor 87kg-ot mutatott, újabb próbálkozás után megint más értéket. Ezért gondoltam, hogy beszereznék egy okosmérleget, ebben kérném a segítségeteket. Szerintetek melyiket érdemes megvenni max. 10-15ezer Ft-ért? Az analóg mérlegekből teljesen kiábrándultam, ahogy mások is írták már korábban: ha jobbról nézem, más értéket mutat, mint amikor balról nézem. 
(Étkezés papíron rendben van, de amíg nincs megbízható mérlegem, addig nem tudom, beválik-e.)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ráálltam tegnap, kb 95kg-ot mutatott, leszálltam róla, visszaugrott nullára, majd megint ráálltam, akkor 87kg-ot mutatott, újabb próbálkozás után megint más értéket. Ezért gondoltam, hogy beszereznék egy okosmérleget, ebben kérném a segítségeteket. Szerintetek melyiket érdemes megvenni max. 10-15ezer Ft-ért? Az analóg mérlegekből teljesen kiábrándultam, ahogy mások is írták már korábban: ha jobbról nézem, más értéket mutat, mint amikor balról nézem.