Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem a bízáson múlik, hogy fogyok-e, mert ha sokat eszek, akkor bízhatok akármennyire, nem fogok fogyni.
Ezt a 200 gr-os dolgot is csak azért emeltem ki, mert emléxem, hogy amikor tavaly diétáztam, akkor mennyire súlykolták belém, hogy ne menjek 200 gr alá (drugs bunny is soxor ezt írja, bár sokaknak 150-et tanácsol), mert izomvesztés lesz a vége, ráadásul Agyzúzó még azt is mondta, hogy adjak időt a testemnek, és majd fogyni fogok. Hát ezzel a taktikával (ezeknek a tanácsoknak a hatására) 1 hónapig stagnált a súlyom (csak vártam a fogyásra mint vmi messiásra), miközben egyre jobban kimerültem, és persze amikor nincs eredmény, akkor ugyanazt a melót sokkal nehezebb megcsinálni, mint amikor van eredmény, és látom, hogy van értelme csinálni. Én ott nem láttam semmi értelmét az egésznek, mert nem fogytam, de csak csináltam, csináltam (egyre több kardió, egyre több megszorítás), de lófaszt sem ért, úgyhogy abbahagytam. Emléxem, hogy idegileg ez milyen szar volt.
Most ennyivel már előrébb vagyok, hogy 150 gr-ra csökkentettem a ch-t, mert azt már tuttam, hogy 200-tól nem fogok fogyni és mert Attillam Agyzúzó tanácsára kontrázva (miszerint várjak, mert idővel a testemnek idő kell a fogyáshoz
) azt mondta, hogy szerinte ha jó a kajálás, akkor fogyok, ha nem, akkor csökkenteni kell a ch-n, nincs szó ''időt kell adni a testnek'' dologról. Nem akarok Agyzúzóra fogni semmit, nem rajta múlik az én diétám és nem kötelező megfogadni a tanácsait, csak egyszerűen nálam nem az van amit ő mondott.
Monstanra rájöttem, hogy QRVAlassú az anyagcserém, erre rátesz egy lapáttal, hogy alig mozgok, mert ilyen a melóm, úgyhogy napi soxor eszek piciket (már 2004 közepe óta), és sok aerobot nyomok. Pihinapon 2 x 50-60 perc, edzésnapon 1x. Nálam nem működik az, ami a legtöbbeknél, hogy sok ch. Nálam a tömegelő ch kevesebb, mint ami Janesznál a diétás lesz.
Ennyire különbözünk (amit nem is bánok annyiból, hogy nem kell olyan rohadtsokat kajálnom
).
Naszóval ennyi a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Linux Mint
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) azt mondta, hogy szerinte ha jó a kajálás, akkor fogyok, ha nem, akkor csökkenteni kell a ch-n, nincs szó ''időt kell adni a testnek'' dologról. Nem akarok Agyzúzóra fogni semmit, nem rajta múlik az én diétám és nem kötelező megfogadni a tanácsait, csak egyszerűen nálam nem az van amit ő mondott.